Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    cihazınız nedir hocam söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım
  • Mükemmelsin hocam. Ne denilebilir ki, imrendim yemin ediyorum. Eline koluna sağlık. Helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z21

önericeğiniz temiz bir evyap satan varmı acaba ?
    Evyap derken malzeme mi almak istiyorsunuz yoksa direkt likit falan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgursess

cihazınız nedir hocam söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım
    Hallettim hocam teşekkür ederim. Sarj etme sırasında likit doldurabilir miyim?
    Bence güvenlik açısından hiç gerek yok. Pil akım halinde o esnada, Allah korusun aksi bir şey olur likit damlar o olur bu olur. Şarjdayken kullanım da yapmıyoruz zaten, şarj bittikten sonra 2 dk doldurmak daha iyi. Yada atomizeri söküp moddan ayrı bir şekilde doldurun çok aceleyse eğer
  • povr_anj kullanıcısına yanıt
    Vallaha çıkardım atomizeri doldurdum, içerideki fazlalıkları temizledim sonra geri taktım. Sıkıntı olmaz dimi?
  • Bildiğin 2 günde 10 saat araştırdım, hala nereden ne model almalıyım hiç anlamadım. Herkes başka bir site öneriyor, biri o site kazık derken diğeri orası çok iyi diyor, kime güveneyim bilemedim gerçekten. Kargosu olan, referanslı bir yer öneren olursa beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Bildiğin 2 günde 10 saat araştırdım, hala nereden ne model almalıyım hiç anlamadım. Herkes başka bir site öneriyor, biri o site kazık derken diğeri orası çok iyi diyor, kime güveneyim bilemedim gerçekten. Kargosu olan, referanslı bir yer öneren olursa beklerim.
    Hocam ben iStick Pro aldım(orijinal) günde 3-4 paket parl içen biriydim. 4 gündür sigara içmiyorum, beni kesti vallaha. Zevk alıyorum, çok güzel kokuyor. Tek sıkıntı dişleri biraz daha düzenli fırçalamak onun için iPana 3D White(beyaz kapak) öneriyorum direkt beyazlatıyor.

@povr

Hocam benim Sony kameram var onun sarj yatağı ile pico'nun pilini sarj edebilme imkanım var mı? Ayrıca ekstra olarak hangi pili tavsiye edersiniz. Link atabilirseniz sipariş geçeyim.
    Hayırlı olsun :) Kameranın içinde ki pili bilemiyorum ama 18650'lık pillerden kullanmanız gerekiyor. Sony VTC5 ve VTC6 şu an piyasada ki en çok tercih edilen en kaliteli pillerdir. Ama gel gör ki orijinalini bulmakta bir o kadar zor. Piyasa çakma ürünlerle dolu maalesef. LG, Panasonic, Samsung markalarının 18650 30 Ah pillerini tercih edebilirsiniz. Ben pilleri pilsitesi.com adresinden alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi povr_anj -- 20 Nisan 2018; 12:15:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: povr_anj

Hayırlı olsun :) Kameranın içinde ki pili bilemiyorum ama 18650'lık pillerden kullanmanız gerekiyor. Sony VTC5 ve VTC6 şu an piyasada ki en çok tercih edilen en kaliteli pillerdir. Ama gel gör ki orijinalini bulmakta bir o kadar zor. Piyasa çakma ürünlerle dolu maalesef. LG, Panasonic, Samsung markalarının 18650 30 Ah pillerini tercih edebilirsiniz. Ben pilleri pilsitesi.com adresinden alıyorum.
    Xtar ANT-MC1 Plus Şarj Aleti, Sony VTC5 Li-ion Pil, ORION 18650 Pil taşıma kutusu / 3'Lü SET - Pilsitesi || Akü, Pil, Batarya, Adaptör, Şarj Cihazı, El Feneri
    Xtar ANT-MC1 Plus Şarj Aleti, Sony VTC5 Li-ion Pil, ORION 18650 Pil taşıma kutusu / 3'Lü SET - Pilsitesi || Akü, Pil, Batarya, Adaptör, Şarj Cihazı, El Feneri
    https://www.pilsitesi.com/Xtar-ANT-MC1-Plus-Sarj-Aleti-Sony-VTC5-Li-ion-Pil-ORION-18650-Pil-tasima-kutusu-3-Lu-SET_3669.html

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

https://www.pilsitesi.com/Xtar-ANT-MC1-Plus-Sarj-Aleti-Sony-VTC5-Li-ion-Pil-ORION-18650-Pil-tasima-kutusu-3-Lu-SET_3669.html

?

Alıntıları Göster
    Senin için de uygunsa güzel bence. Şarj aletini düşünmen güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: povr_anj

Senin için de uygunsa güzel bence. Şarj aletini düşünmen güzel olmuş

Alıntıları Göster
    Ben sana kamera modelini vs. yazayım hocam onu bi araştıralım. 2 sarj aleti olursa daha iyi olur. 3 pil alirim. SÜrekli fullerim.
  • quote:

Hocam ben iStick Pro aldım(orijinal) günde 3-4 paket parl içen biriydim. 4 gündür sigara içmiyorum, beni kesti vallaha. Zevk alıyorum, çok güzel kokuyor. Tek sıkıntı dişleri biraz daha düzenli fırçalamak onun için iPana 3D White(beyaz kapak) öneriyorum direkt beyazlatıyor.

@povr

Hocam benim Sony kameram var onun sarj yatağı ile pico'nun pilini sarj edebilme imkanım var mı? Ayrıca ekstra olarak hangi pili tavsiye edersiniz. Link atabilirseniz sipariş geçeyim.

Alıntıları Göster
    Türkiye'den mi aldın acaba? Yurt dışından mı getirttin, bir forumdan vs mi aldın, bu site isminde esigara geçen sitelerden birinden mi aldın biraz detay verebilir misin sorun olmayacaksa?

Bir de bu likiti kaç ml aldın acaba? Ben günde 1 paket içiyorum, sen ne aldıysan bir düşüğünü alayım ona göre
  • quote:

Ben sana kamera modelini vs. yazayım hocam onu bi araştıralım. 2 sarj aleti olursa daha iyi olur. 3 pil alirim. SÜrekli fullerim.

Alıntıları Göster
    Gönder gelsin bakalım :) Bütçe varsa daha iyi olur tabi. 3 çok. 2 Ad. pil iyidir. VTC6 alırsın o zaman yanına da şarj aleti yeter de artar bile. Pico tek pille çalışıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Türkiye'den mi aldın acaba? Yurt dışından mı getirttin, bir forumdan vs mi aldın, bu site isminde esigara geçen sitelerden birinden mi aldın biraz detay verebilir misin sorun olmayacaksa?

Bir de bu likiti kaç ml aldın acaba? Ben günde 1 paket içiyorum, sen ne aldıysan bir düşüğünü alayım ona göre

Alıntıları Göster
    Merhaba dostum,

Türkiye'den aldım, forumdan vs. almadım. Bi satıcı ile irtibata geçip alıp. Özelden atarim kullanıcıyı vs.

Valla 3-4 tüp aldim ben ama benim arkadaş yapıyor kendine onunkileri kullanıyorum. Pico al kafan rahat etsin öyle diyeyim

@povr

Vallahi hocam link atarsan sarj aleti+pil direkt geçeyim ben.
  • Arkadaşlar günde 1 paket winston içiyorum. Sigarayı bırakmak istiyorum. Hangi ürünü tavsiye edersiniz?
    Senin için biraz bakındım, mağaza güvenilir. Orijinal diyor herkes, ilanda ölçüm videoları falan da mevcut, güven veriyor. Bunu tercih edebilirsin bence
    GittiGidiyor
    Sony VTC5A 35A 18650 Pil x2 Adet + LiitoKala Lii-202 Şarj Cihazı- VTC6, Lg HG2, Nitecore i2 Xtar VC2 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/sony-vtc5a-35a-18650-pil-x2-adet-liitokala-lii-202-sarj-cihazi-vtc6-lg-hg2-nitecore-i2-xtar-vc2-338003642
  • eoktay kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Eleaf iStick Pico tam size göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: eoktay

Arkadaşlar günde 1 paket winston içiyorum. Sigarayı bırakmak istiyorum. Hangi ürünü tavsiye edersiniz?
    hocam MTL yani sigara içimi atomizer ve ufak bir mod işini görür. Standart DL yani ciğer çekimi, nargile içimi atomizerler hem fazla likit tüketir hem ciğerlerini yorar hem de sigara gibi boğaz vurumu yapmaz. MTL ve DL olayını biraz araştırın.

Başlangış için hazır coilli MTL atomizer nautilus 2 tavsiye ederim. Mod olarak pico idealdir. Zaten düşük wattlarda kullanacağın için tek pilli pico yeter. Bozulmaz etmez.
  • Arkadaslar bu ürünü 2 gun once buharevim instagram sayfasindan sipariş ettim. Cihazın iki günde boyasi çıktı resimdeki gibi. Biraz arastirinca cihazin sahte (clon) olduğu ortaya çıktı.

Değişim iade isteyince çamura yattilar sayfadan engellediler.

Özellikle instagramdan #buharevim den cihaz veya malzeme almayın. Benim canim yandı sizin de yanmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.