Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum siteden 15 Aralık tarihinde natilius 2 coil aldım tam bir ay oldu hala gelmedi.Gecen hafta gönderi yerel gönderim şirketinde diye güncelleme geldi. Bu güncelleme ne demek? Çin'e geri mi dönmüş yoksa PTT kargo damı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ctesi arkadaşlarla otururken bir kardeşimin tavsiyesi ile daha doğrusu kendi kullandığı aspire zelos isimli elektronik sigarasını denemem için bana vermesi ile tanıştım. Cumartesiden bu yana sigara içmiyorum. Bugün bana da sipariş vermesini istedim. Kendi kullandığı marka ile aynı modeli.

1986 dan bu yana sigara kullanıyorum. İki yıldır da bırakmak için nikotin bandı vs denedim olmadı. En son winston slime kadar düşebildim.

Açıkçası bu kadar çabuk alışacağımı daha doğrusu sigarayı bırakacağımı düşğnmemiştim. Bana verdiği likitin üzerinde vapeimate yazıyor genel anlamda benim hoşuma gitse de bazen boğazımı yaktığını hissediyorum. Bu alışma sürecinden mi bilemiyorum ama sigaraya tekrar dönmeyeceğimi söyleyebilirim.

Bu likiti internette de göremedim. Bilgisi olan arkadaş var mı?

Elektronik Sigara - ANA KONU-

• quote:

Orijinalden alıntı: farukaan

Malum siteden 15 Aralık tarihinde natilius 2 coil aldım tam bir ay oldu hala gelmedi.Gecen hafta gönderi yerel gönderim şirketinde diye güncelleme geldi. Bu güncelleme ne demek? Çin'e geri mi dönmüş yoksa PTT kargo damı?

ptt'nin kendi sitesinden gönderi takip kısmından bakın. Orada İstanbul filan diye birşey yazmıyorsa henüz Türkiye'ye giriş yapmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Ctesi arkadaşlarla otururken bir kardeşimin tavsiyesi ile daha doğrusu kendi kullandığı aspire zelos isimli elektronik sigarasını denemem için bana vermesi ile tanıştım. Cumartesiden bu yana sigara içmiyorum. Bugün bana da sipariş vermesini istedim. Kendi kullandığı marka ile aynı modeli.

1986 dan bu yana sigara kullanıyorum. İki yıldır da bırakmak için nikotin bandı vs denedim olmadı. En son winston slime kadar düşebildim.

Açıkçası bu kadar çabuk alışacağımı daha doğrusu sigarayı bırakacağımı düşğnmemiştim. Bana verdiği likitin üzerinde vapeimate yazıyor genel anlamda benim hoşuma gitse de bazen boğazımı yaktığını hissediyorum. Bu alışma sürecinden mi bilemiyorum ama sigaraya tekrar dönmeyeceğimi söyleyebilirim.

Bu likiti internette de göremedim. Bilgisi olan arkadaş var mı?

Elektronik Sigara - ANA KONU-

Elektronik sigarayla Zelos ile tanışmanız sizin için iyi bir şans olmuş. Başarılı bir mtl kit. Tam tiryakiler mtl ile başladıkları zaman normal sigarayı bırakmaları daha kolay oluyor. Göstermiş olduğunuz likiti ben de bulamadım. Ama premium uluslararası bir firmaya ait likite benzemiyor. Bu arada likit ne'li bilmiyorum ama forumları takip ederseniz belki de ondan daha güzel uygun fiyatlı likitler bulabilirsiniz.
  • sagamor kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası bana veren kardeşim ismini söyledi o an arattım internette denk geldim. Fiyatı 110 liradan 85 liraya düşmüştü. Fakat üzerinde yazan ile aratınca bulamadım. Neli olduğunu çözemedim açıkçası :))) likitte tercihim hafif olan olmalı. Teşekkür ederim ilginiz için
  • 1 haftadır araştırıyorum e.sigara olayını %50 sini anladığımı düşünüyorum. Benim sikimtim su gunde 2 pakete yakin sigara tuketiyorum. Nargile ortaminda yarim saat nargile icip bırakıp sigara içesim geliyor. Belli ki tam bir sigara bağımlısıyım.

E-sigaralarda duman performansı diye bişey var ben kapali ortamda çok tuketiyorum. Tam tersi az duman istiyorum. E- sigara mantigina biraz ters gibi hissediyorum. Işın zevkinden çok nikotin ihtiyacım karşılansın. Azalta azalta bitireyim istiyorum.

Bir arkadaşım all in öne ları araştır dedi. Sigaraya donersen fazla zarar etmemiş olursun dedi ama insanın aklında acaba adam akıllı bir set alsam daha mi etkili olur düşüncesi yok değil.

Şu an 5-6 dal sigaram var . Dogubanka yakın bir yerdeyim . Ilk tavsiyeyi gidip alasim var .Bir mtl icici olarak bana neler önerebilirsiniz acaba? Sete 300 lira civarı ayirabilecegimi düşünüyorum. Likit hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juliano -- 16 Ocak 2018; 14:10:56 >
  • Az dumanlı bol niktinli MTL ciler için bana da verilen tavsiye Troya M atomizer ve herhangi bir mod. Troya M sıfırı 200 lira civarı, alacağınız 2. el pico ise 70 + pil 25 lira olacaktır. Alternatif atomizerler, pico ile uyuşması için çaplarını kontrol edip; Berserker, Spica en çok duyduğum modeller.
  • Fiyat çok iyi inşallah gelir, getiren burda 300e satan da aynı şeyi satıyor. Bu arada Troya M damlatmalı değil tersten dolduruyluyor, klasik rtalara göre bu sistem cok daha verimli.
  • Hocam bu elektronik sigaraya bi merak saldım varmı güvenilir satın alabileceğim bi site falan ?
  • KairosLife K kullanıcısına yanıt
    yaşınız 18 altıysa veya sigara tiryakisi değilseniz, hiç bulaşmayın. merak edilip başlanacak bir şey değil. aksine sigara illetinden kurtulmaya çalışanların son limanı.
  • Wismec Presa, Tesla Invader 3 ve ehpro 101 v2 fazla modlarim, dl atomizerlerim de var bosta.

• Hocam 2 yıldır günde 1 paket bitiyor güvenilir bi site arıyorum alabileceğim çok fazla site çok fazla fark var.
  • Benim Warwolf bugün ulaştı hocam. Kapıcıya bırakmışlar az önce teslim aldım. Daha açmadım arabada duruyor. Heyecan yapıyorum kendime 😂 Toplamda 15 gün sürdü gelmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

"Kesinlikle sigarayı bırakmak için e-cig almayın." şaka mısınız arkadaş? sigarayı zart diye bırakamıyoruz diye bin çeşit zehiri ile içmeye devam mı edelim yani? ne yazdığınızın, neyin mesajını verdiğinizin farkında olarak yazın buraya. bilgi paylaşım forumu burası, kıraathane değil ki! bir bağımlılık var, bu bağımlılığı bitirmek için uğraşıyor insanlar. zaten bir anda bıraksa , bırakacak, size sormaya bile gerek duymadan.

günde 1.5 paket içerken e-sigaraya geçtim. 18mg ile başlayıp, 8mg'a kadar düşürdüm. daha da düşürmek niyetindeyim ki, sonunda ihtiyaç duymamak adına.

Ciğer sizin için yok edin.Çok güveniyorsunuz o likitlere değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desper.ibanez -- 17 Ocak 2018; 13:18:36 >
  • desper.ibanez D kullanıcısına yanıt
    binlerce zehir barındırdığı ve kanser dahil bir dünya hastalığa sepep olduğu kesin olan normal sigaradan ziyade, sade nbase ve kalitesini bildiğim bir kaç aromaya güveniyorum evet.
  • desper.ibanez D kullanıcısına yanıt
    Piyasadaki likitlere zaten güvenen yok.Heleki satılan yerli likitlere.Yalnız bunun çözümüde çok kolay, kendiniz yaparsınız olur biter.1 nbase 1 tanede de mix aroma alırsınız oldu mu size güvenilir likit ?
    İçine ne koyduğunuz belli kalitesi belli hemde ekonomik.
    Merak ettiğiniz bir şey varsa yazın cevaplayalım onun dışında insanların yaptıklarını yargılamayın yada düzeltmeye çalışmayın.Konumuz belli bilginiz varsa paylaşın hepimiz faydalanamlım.
  • KairosLife K kullanıcısına yanıt
    Sitelerin güvenilirlikleri zaten sorun ama güvenilir olsalar dahi satış fiyatları çok fazla.
    Siz nasıl bir içim keyfiniz olduğunu ( nargile içimi yani ciğer çekimi dl mi yoksa sigara gibi sıkım içim mtl mi ) ya da istediğiniz kiti atomizeri modu neyse piyasadan aldığınız fiyatları link yada site ismi vermeden yazın buraya sonra sizi güvenilir ve uygun fiyatlı kişilere yönlendirelim.Hem güvenli hem ekonomik olarak kafanız rahat olsun.
    FACEBOOK gruplarına bakabilirsiniz kendinizde araştırın karşılaştırın bizim söylediklerimizin haricinde.Hem bilgi edinmiş hemde farklı cihazları görmüş olursunuz.

Mesela Pico 75 wattı beğendiniz. Aliexpressten aratın fiyatlarına bakın 30- 35$ lık cihazlara 200-250 TL fiyat yazan siteleri görürsünüz.Normalde 150 TL piyasası.Bu şekilde de kendiniz fiyat araştırması yapabilirsiniz.
    Zaten çoğu kişi aliexpressten sipariş veriyor.Ama kargo süresinde sağlığım daha önemli ya da sigara masrafım çok olur derseniz fark verip tr den de alabilirsiniz.Seçim sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 17 Ocak 2018; 14:58:47 >
  • Juliano kullanıcısına yanıt
    Az buhar verip ama boğaz vurumu olsun istiyosanız mtl atomizer daha doğru olur.Likit tercihide tütünlü olsun bellki tütünü seviyorsunuz.
    Doğu banka gidin Aspire Nautilus 2 yi bi araştırın.Hazır coilli.Belki 1 pico alı deneyebilirsiniz piconun atomizeri tatmin etmezse picoya Aspire Nautilus 2 yi alıp deneyin.

Doğu bankta arkadaşlarımız var yönlendirir alışveriş yapmasanız dahi bilgi edinmek için yardımcı dahi olurlar.
    Yeterki ateşli sigara zehrinden kurtulun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Az buhar verip ama boğaz vurumu olsun istiyosanız mtl atomizer daha doğru olur.Likit tercihide tütünlü olsun bellki tütünü seviyorsunuz.
    Doğu banka gidin Aspire Nautilus 2 yi bi araştırın.Hazır coilli.Belki 1 pico alı deneyebilirsiniz piconun atomizeri tatmin etmezse picoya Aspire Nautilus 2 yi alıp deneyin.

Doğu bankta arkadaşlarımız var yönlendirir alışveriş yapmasanız dahi bilgi edinmek için yardımcı dahi olurlar.
    Yeterki ateşli sigara zehrinden kurtulun.

Hocam anca bu kadar olur :) dün son 5-6 sigaram kaldı demiştim. Bitince direk gittim yukarıda bir arkadaşa övdüğünüz zelos seti aldım. Bugün de siz onu tavsiye ettiniz:) 250 liraya mal oldu. YUrtdışından gelene kadar ki sigara masrafım bir e-sigara daha edecekti çok beklemek istemedim. Aldım direk. Tam istediğim performans çok iyi olmasa da Eliquid france bir likit aldım. Daha ilk günden sigara aratmadı benim gibi tiryakiye. Gayet mutluyum. Daha iyi likitlerle daha sigara içeceğimi düşünmüyorum. Teşekkürler ilginiz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juliano -- 17 Ocak 2018; 15:47:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Az dumanlı bol niktinli MTL ciler için bana da verilen tavsiye Troya M atomizer ve herhangi bir mod. Troya M sıfırı 200 lira civarı, alacağınız 2. el pico ise 70 + pil 25 lira olacaktır. Alternatif atomizerler, pico ile uyuşması için çaplarını kontrol edip; Berserker, Spica en çok duyduğum modeller.

Sağolun tavsiyeniz için. son dallarım bitince direk gittim aspire zelos aldım çok memnunum ilk 24 saat için umarım devam eder. Benim durumum da olanlar için tavsiye ederim ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juliano -- 17 Ocak 2018; 16:8:36 >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.