Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar ben elektronik sigara kiti almayı düşünüyorum sigara içimi olacak nerden ve nasıl alacagımı bilmiyorum.E.sigaram.us adlı Foruma üye oldum ama ürünleri tıkladıgımda bu işlemi gerçekleştirme yetkiniz yok yazıyor.Elektronik sigara olarak pico ve swag alıp sigara içimi için ne yapmam lazım ve coiller hazırmı oluyor yoksa kendimizmi sarıyoruz.Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • Bu tellerin üzerinde 32g 28gx2 gibi değerler var bunlar ne anlama geliyor bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebyed -- 17 Ocak 2018; 21:26:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thebyed kullanıcısına yanıt
    32g 28gx2 nedir derseniz 2 adet 28ga telin etrafına 32 ga tel sarılmıştır. Rakam yükseldikçe tel kalınlıkları incelir. Bu telin özelliğine göre tabirler değişir.Kantal tel için durum bu.

Elektronik Sigara - ANA KONU-

KANTHAL A1 Tel Nedir ?
    KANTHAL A1 : Maksimum kullanım sıcaklığı 1400C olan, demir-krom-alüminyum alaşımından oluşan, kararlı oksit tabakasına sahip ısıtma elemanıdır.
    Teknotherm
    Rezistans Telleri ve Isıtma Sistemleri
    http://www.teknotherm.com.tr/rezistans-telleri-ve-isitma-sistemleri

AWG nedir? "Kanthal AWG 32" gibi şeyler duyuyoruz, bu ne demektir?

AWG kısaltması American Wire Gauge sözcüklerinin kısaltmasıdır; anlamı da Amerikan Tel Ölçüsü'dür.

AWG tel ölçü sistemine göre bir telin kalınlığı 0 ile 40 arasında değişir; biz genelde en fazla 24 ile 38 numara arası kalınlıktaki telleri kullanırız ki bu da mm cinsinden 0.1-0.5 arasına denk gelir. Aslında tersinden söyledik; 0.5-0.1 arasına denk geldiğini söylemek gerekir.
    Çünkü AWG ölçüsü arttıkça tel incelir, AWG ölçüsü azaldıkça tel kalınlaşır.

Bunun sebebini anlamak için Türkçedeki "hadde" ve "haddeden geçirmek" sözcüklerine aşina olmak yararlıdır. Aynı işlemdir.
    Zaten mecazi olarak haddeden geçmiş, incelmiş anlamında kullanılır. Hadde, üzerinde küçük delikler bulunan genelde çelikten yapılmış tabladır.
    Mesela bu bir hadde:

(Bu arada, anlaşılan hadde eskiden demirden yapılıyordu. Çünkü eski dilde ya da Arapçada hadde, demir demektir)

Bir metal, tel haline getirilirken ince bir delikten (haddeden) geçmeye zorlanır, işte haddeden geçirmek böyle bir şeydir ve bir sürü farklı teknikle, bir ya da bir kaç silindir kullanarak, soğuk ya da sıcak olarak uygulanabilir.
    ABD'de başlangıç kalınlığı 11,684 mm, yani 1 cm'in biraz üzerinde kabul edilir. Sonra gittikçe daha küçük bir delikten geçirilerek inceltilir.
    Özünde olay şöyle: küçük bir delikten geçirilir, daha ince olması isteniyorsa daha küçük, sonra bir kez daha ondan da küçük bir delikten geçirilir.
    İşte AWG ölçüsünü böyle bir şey olarak düşünebiliriz. Kaç kez delikten geçiriliyor? 32 kez ise çok inceliyor, 24 kez ise az inceliyor.
    (Tabi belirli bir AWG belirli bir metalde ve belirli bir sıcaklıkta iken belirli bir direnç ve amper'e denk düşüyor.)

Kırmızıyla çizili alan mm cinsinden çap sütunu ve bizim en çok kullandığımız AWG ölçüleridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 17 Ocak 2018; 22:26:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Piyasadaki likitlere zaten güvenen yok.Heleki satılan yerli likitlere.Yalnız bunun çözümüde çok kolay, kendiniz yaparsınız olur biter.1 nbase 1 tanede de mix aroma alırsınız oldu mu size güvenilir likit ?
    İçine ne koyduğunuz belli kalitesi belli hemde ekonomik.
    Merak ettiğiniz bir şey varsa yazın cevaplayalım onun dışında insanların yaptıklarını yargılamayın yada düzeltmeye çalışmayın.Konumuz belli bilginiz varsa paylaşın hepimiz faydalanamlım.

Güvenmeye devam edin. Ciger sizin içiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Sitelerin güvenilirlikleri zaten sorun ama güvenilir olsalar dahi satış fiyatları çok fazla.
    Siz nasıl bir içim keyfiniz olduğunu ( nargile içimi yani ciğer çekimi dl mi yoksa sigara gibi sıkım içim mtl mi ) ya da istediğiniz kiti atomizeri modu neyse piyasadan aldığınız fiyatları link yada site ismi vermeden yazın buraya sonra sizi güvenilir ve uygun fiyatlı kişilere yönlendirelim.Hem güvenli hem ekonomik olarak kafanız rahat olsun.
    FACEBOOK gruplarına bakabilirsiniz kendinizde araştırın karşılaştırın bizim söylediklerimizin haricinde.Hem bilgi edinmiş hemde farklı cihazları görmüş olursunuz.

Mesela Pico 75 wattı beğendiniz. Aliexpressten aratın fiyatlarına bakın 30- 35$ lık cihazlara 200-250 TL fiyat yazan siteleri görürsünüz.Normalde 150 TL piyasası.Bu şekilde de kendiniz fiyat araştırması yapabilirsiniz.
    Zaten çoğu kişi aliexpressten sipariş veriyor.Ama kargo süresinde sağlığım daha önemli ya da sigara masrafım çok olur derseniz fark verip tr den de alabilirsiniz.Seçim sizin.

Siz ulaşmak istediğiniz yerdesiniz.Araştırmış ve nirvanaya ulaşmışsınız.
  • desper.ibanez D kullanıcısına yanıt
    sizden de izni kaptık.
  • Elektronik Sigara - ANA KONU-

• limon tart nasıl memnun musun?birde nereden temin ettiniz acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokyere

limon tart nasıl memnun musun?birde nereden temin ettiniz acaba.

Valla çok beğenmedim. Aroması çok yoğun geldi şimdilik ayırdım bir tarafa belki ileride tekrar bakarım tadına. Esf den aldım.

• Çok merak ediyordum tadını. O kadar yoğunsa başka düşüneyim.Esf web sitesimi bu arada

• sdt_37 S kullanıcısına yanıt
    Aspire nautilus 2 atomizer

Altına bi mod vaporesso Target pro mod tavsiye ederim bide vtc6 pil alıp kendinize güzel bi set yapabilirsiniz sigara tarzı içim icin çok iyi bi set olur bende kullanıyorum

• arkadaslar elektronik sigara markasi vaporesso revenger x coilde surekli bi fokurdama var agzima geliyor hava likit hava kanallarindan kaciriyo cozum ne olabilir ?

• Kendiminde aldığı ucuza alabileceğiniz ürünleri sıralamaya çalıştım.İşinize yarar umarım.
    22mm 24mm 25mm 510 Heatsink 💲 $1.28:
    aliexpress.com
    US $1.16 18% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Elektronik Sigara Aksesuarları'de 1 adet Bobin Baba 22mm 24mm 25mm 510 Isı Dağılımı Emici Adaptörü RDA RDTA Atomizer Soğutma Tabanı elektronik Sigara Kutusu Mod AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/1pc-22mm-24mm-25mm-510-Thread-Heat-Dissipation-Heat-Sink-Adaptor-RDA-RDTA-Atomizer-Cooling-Base/32819579431.html

48Pcs/Set Pre Built Coils RTA RDA Flat Twisted Fused Clapton Quad Hive Alien XUF 💲15 TL Kargo dahil
    Wish
    48Pcs/Set Pre Built Coils RTA RDA Flat Twisted Fused Clapton Quad Hive Alien XUF | Wish
    https://www.wish.com/c/596f43a1add98e56b758f812

5pcs Original Eleaf IJust 2/Melo 3 Replacement Coil EC Head Unit 0.3/0.5 Kargo dahil 💲19TL indirime düşünce alın!!!! 15 TL ye düşüp 4TL kargo

ya da
    Wish
    Banguo 5pcs Original Eleaf IJust 2/Melo 3 Replacement Coil EC Head Unit 0.3/0.5 | Wish
    http://www.wish.com/c/59118deadfa6222e5aabe39d

İndirim kodu var onuda kullanabilirsin: klrgjhn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 19 Ocak 2018; 18:18:29 >
  • Ali expressden bende sipariş geçtim, uzun süredir erteliyordum sonunda :)

Cımbız, tel kesii makas, kuro coil, clapton ve tel sarma cubugu.

www.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.KjYCKI&orderId=89287113582055&productId=32800329948

www.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.KjYCKI&orderId=89287113572055&productId=32799044877

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Güvenilir ve ürün gelmezse ya da misal tişört alıp büyük gelirse direk para iadesi yapıyorlar.
    Aliexpress ten pahalı ürünler.2 ürün alınca 2 kargo ücreti ekleniyor.Böyle saçmalıkları var ama indirimli ürünleri yakaladınız mı aliexpressin yarı fiyatına alabiliyorsunuz.
    Takip edin favorilere ekleyin ürünü 2-3 gün içinde indirime giriyor.

İndirim kodu var onuda kullanabilirsin: klrgjhn
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

Yine ülkedeki yasaklı şeyleri alırken satıcı ile konuşup halleden oluyoruz ozaman su siteye bir göz atayım bakalım

Fasttech ye bu şekilde değil coil aliyosun adam kargonun üstüne resmen manşet atıyor coil diye

Satıcılarla irtibata geçemiyorsunuz.Tüm irtibatı wish sağlıyor.Ama coil vs gibi esigara ekipman aksesuar parçada sorun yok.Onun dışında cihaz mod/kit satışını göremiyorsunuz.Atomizerler satışta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 19 Ocak 2018; 21:10:56 >
  • Juliano kullanıcısına yanıt
    Aspire Nautilus 5Pcs Replacement Vertical Coils 1.8ohm Heads 8TL

Wish
    5Pcs Replacement Vertical Coils 1.8ohm Heads BVC Bottom For Aspire Nautilus | Wish
    http://www.wish.com/c/5a336fbb325cf413b77ba11c

Kaçırmayın.
  • Arkadaşlar merhaba elektronik sigara almayı düşünüyorum da aliexp gibi bi yerden alınabilir mi acaba , bizim ülkede yasak olduğu için göndermiyorlar demişti bi kaç kişi , ve önerdiğiniz bi marka model varmıdır , bi arkadaşım smok al85 önerdi , fakat bilgim olmadıgı için bi yorumum yok, bilgisi olan beni biraz aydınlatır ise sevinirim :)

• Bu sitedeki coiller klon ürün sanırım.

• Alesta1818 kullanıcısına yanıt
    bir süredir kullanıyorum, kartuş olarak heets sarı ve parliament fresh çok hoşuma gitti, normal sigarada günde 1 paket gidiyordu. Bunun sigarasında 1 paket 2 gün gidiyor.

alacaksan tavsiye ederim. türkiyeden bi siteden aldık biz yurt dışında daha ucuz olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.