Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    amacınız tütün kullanıp tasarruf etmek mi? tütünden kaçmak için iqos düşünmüyorsunuzdur umarım. içinde tütün var çünkü!!!
  • iqos kullanan biri tasarruf edemez, hali hazırda sigaradan daha pahalı. Fakat sigaraya göre çok daha sağlıklı, çünkü olayı buharlaştırmada bitiyor. ve e sigaralar gibi değil, tam doyuruculuk sağlıyor. dediğim gibi günde 1 paket içerken şimdi iqos 1 paketini 2 gün içiyorum, bırakmış gibi oldum.

nefes alış verişim, merdivenlerden çıkarken bile hissediliyor. kullananlardan olumsuz yorum yazanıda görmedim. bence esigaraya göre daha güvenli.
  • Arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum.vaporesso revenger one hit wonder likitim 0,6 lık. Ama aşırı derecede öksürük şikayetim var.normal sigarayı aramıyorum ancak bu öksürük korkutuyor beni.zamanla alışılır mı yoksa likit mi değiştireyim.fikirleriniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Likitiniz kullanabilceginiz en iyi likitlerden birtanesi (eger orjinalse) normal sigaradan e sigaraya geciste ayni durumu ben ve etrafimdaki arkadaslarim da yasadi.Yaklasik 1 hafta veya 10 gun oksuruk oluyor daha sonra oksuruk kalmiyor.

• new_cont kullanıcısına yanıt
    belki 8-10 yıldır e-sigara mevcut. az da olsa zararları var diyoruz mesela.daha dünkü iqoa'a güvenli demek için nasıl bir inceleme-analiz süreci uyguladınız? bunu açıklayın , yoksa ciddiye alınacak biri olmadığınızı düşüneceğim. tütünün her türü zararlı ve kanserojendir.
  • yokyere kullanıcısına yanıt
    0.6mg ağır geliyor olabilir.0.3mg deneyin.
  • Philip morris Türkiye pazarlama müdürü bi tanıdık olur iqoa içiyor ordan siz sigarayla kıyaslama yapabilirsiniz sanırım kesinlikle normal sigaradan da e sigaradanda dsha az zararlı. Zaten sigaranın asıl öldürücü maddeleri yanınca ortaya çıkıyor ve buharıyla içimize giriyor. neyse diyio asıl konuya giriş mesajımı atayım

revenger mini cihazım için sarım yapabileceğim bir ato arıyorum 3.5-4 ml haznesi olsun istiyorum doggystyle düşünüyorum ne dersiniz kullanan varmıdır.?

• Arkadaşlar önerebileceğiniz güzel likitler satan yerleri ya da siteleri öğrenebilir miyim? Fiyat/Performans olursa tercihimdir. Teşekkürler
  • Rambo hocam konuyla alakasız mesajları dağıtmak hem de konuyu takip edenler ve yeni bakanlar için önerilerimizi paylaşalım istedim...Bu şekilde daha yararlı olur.

Ekonomik olsun telini pamuğunu kendim yaparım coil masrafı istemiyorum bol buhar olsun ama aromayıda alayım diye soran kişiye, cihaz + atomizer önerisi ne önerelim ?

Benim tavsiyem

Atomizerde

Elektronik Sigara - ANA KONU-

Kylin RTA
    aliexpress.com
    US $11.89 |Tüketici Elektroniği'ten Elektronik Sigara Atomizörleri'de Orijinal Keepred Koç RDA Vape Tankı 24mm Rebuildable Damlama Atomizer VS Apocalypse Gen 2 Rda mekanik kutusu Mod Vape mod AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Original-Veeape-Vandy-Vape-kylin-RTA-24-26-Tank-Airflow-Adjustable-with-Single-And-Dual-Coil/32829544912.html

Elektronik Sigara - ANA KONU-

Merlin Mini RTA
    aliexpress.com
    US $16.82 38% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Elektronik Sigara Atomizörleri'de Augvape Merlin Mini RTA Tankı Atomizer 24mm 2 ML Tek/Çift Bobin Güverte Çift Hava Akımı Vape Elektronik Sigara tank Vaping RTA AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Augvape-Merlin-Mini-RTA-Tank-Atomizer-24mm-2ML-Single-Dual-Coil-Deck-Dual-Airflow-Vape-Electronic/32822749368.html

Vaporesso Gemini RTA

İlk başta kullanıcıyı zorlar ama alışırp beceririm diyen elinden düşürmez ve satmaz.

Cihazda kullanıp tavsiye ettiğim

Yosta Livepor 160watt
    aliexpress.com
    US $32.99 |Tüketici Elektroniği'ten Elektronik Sigara Çeşitleri'de Orijinal Elektronik Sigara Yosta Livepor 160 Kutu Mod 160 W Vape VW/TC Kuru bobin Koruma OLED Ekran TC Buharlaştırıcı Nargile AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Original-Electronic-Cigarette-Yosta-Livepor-160-Box-Mod-160W-Vape-VW-TC-With-Dry-coil-Protection/32814924073.html

Wismec Predator 228 W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 21 Ocak 2018; 12:20:25 >
  • Bu atolar 22 mm çapına sahip revenger miniye uymuyor sanırım büyükler hep 22 lik ne önerirsiniz en kolay ve hızlı sarım yapılabilinden bişey lazım ve mini cihazda sırıtmayan kibar bişey önerisi olarak?

Ayrıca orbit 80 watt mod olarak ne dersiniz tercih edilirmi?

• Samove anlaşılan bu konularda baya bilgisin konuya baya katkın oluyor teşekkürler öncelikle.

1 senedir esigara kullanıyorum yosta 160 ve goon rda var , kendi likitlerimi kendim yapıyorum. Likiti yaptıktan sonra 10 gün civarı çok güzel tad geliyor ama sonra uçuyor aroma azalıyor , demlendikten sonra kavonozdan gorilla Şişe aktarıyorum hava almıyor sebebi ne olabilir

• inceleme ve analiz yapmak için bu sektörde olmam gerekiyor değil mi?
    ben bir bilim adamı değilim. kendi ve çevremde kullananların deneyimlerinden yola çıkarak daha güvenli diyorum.

illa tatmin olmak istiyorsanız, bilimsel bir makale paylaşayım sizinle.
    http://www.seu-roma.it/riviste/annali_igiene/open_access/articoli/73492f053274d293f3db764cbfac1134.pdf

yeterli gelmezse dönüş yapın farklı makaleler paylaşabilirim.
  • Kullandığımız ürün hakkında herkes kadar bilgimiz var.Dediğin konudan herkes müzdarip.100ml likit demlersin ilk başta çok iyidir sonra bir bakmışsın tat eğişmiş aroma uçmuş.

Sebebi;

***Nbase kalitesi.***

1- Eflektör kullanmadığın için aroma haps olmuyor.
    2- Karışım çok önemli.Köpürtmerden beyaz kıvama gelene kadar.
    3- Demlemeden önce aromayı pg ile şişede 1 gün bekletip vg+nbase ekleyip demleme yapmak.
    4- Karışımı ılık 30' altında su içinde yapmak.

Havalandırma yapılmamalı.

Piyasadaki hem ithal hem evyaplar başından sonuna kadar aynı tadta olmalarının sebebi eflektör.Hem az nikotin kullanıyorlar hemde aroma hissiyatı kaybolmuyor.
    Etilmaltolü tavsiye edilenin %1 yerine %5 gibi kullanıp aromayıda en az %15 de tutarsan yukardaki adımlarıda takip edersen likit güzel olur.
    Likite citric acid te eklenebiliyor.Raf ömrü uzaması için.

Sonrasında saklama koşulları likit şişesinin aç kapadan sakınmakta şart.Güneş görmicek ısıdan uzak durucak vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 21 Ocak 2018; 12:59:43 >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    hocam , kısa olacak ama, gemini veya serpent atomizer ile başlanabilir bana göre. sarımların nispeten kolay olması sebebiyle. ama gönülden doggy, skyline vb. geçer, daha sonraları için düşünülebilir. mod olarak ise mutlaka harici pilli, iyi marka ve çok pahalı olmayan (çok parası olan dna veye yihi chipli ürün alabilir tabi ki= mod gayet iyidir. kullanacakları atomizerlere göre diameter desteğine dikkat etmek şartıyla.

ileri seviye: berserker, hastur, erlkonigin, tilehamos çeşitler derken çok uzar liste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 21 Ocak 2018; 15:2:55 >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    ılık buhar ve iyi aroma da seviyorsanız doggy size ilaç gibi gelecektir. mümkünse yedek cam ile birlikte alın, alacaksanız.
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    efest pil için yapılan yorumlar iyi değil. pil söz konusu ise %1 bile olsa riske girmemek lazım. sony vtc serisi üzmez.
  • new_cont kullanıcısına yanıt
    size bu konuda uzman olmanızı söylemedim ki. ortada tarafsız kurumlarca yapılan analiz, inceleme vb. olmadan atıp tutmamak, hele ki tütün içeren ürünün propagandasını yapmamak lazım dedim. philip morris işini gerçekten iyi bilir.
  • Herkese selamlar,

Smok tvf8 big baby ve smok tvf12 için hazır coil alabileceğim bir site önerebilir misiniz ?

Bir kaç alışveriş yaptığım site var ancak coiller hem sürekli sızdırıyor hemde çabuk yanıyor.
  • Doggy alıcamda klonlarının büyük bi riski varmıdır hem sarım konusunda acemiyim diye büyük parada vermek istemiyorum atomizerda klonun çok büyük bi eksisi olmaz gibime geliyor ne dersin.

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    2k16 -sxk üzmez kullanıcıyı.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.