Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reyes_19

Bende hcigar warwalf+pil+natulius2 250 TL ye setup kurmayı dusunuyorum

Warwolf zaten 250 lira, 2. eli 230-200, natilius da 80 civari, pil ise 25, 350-330 arasi cikar bi yerlerden denk gelmez ise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışını hiç bilmiyorum, alan da var alamayan da, bekleme ve kargo süresince eğer sigara içiliyorsa gene aynı fiyata geliyor.
  • Satıcı iyiyse denenebilir ama Hollanda üstünden kargolatın
  • Şu siteden "dumandegilbuhar.com" ürün felam almayın... "Arızalı üründe para iadesi" felam hikaye siparişi verince 5 dakika içinde arıyorlar. Ürün ile sorun olunca gönderin diyorlar. 4-5 ay geçmiş attıkları mail..

"Merhaba efendim ürününüz için bayağı uğraşıldı yurt dışından anakart getirttik ancak uymadı cihazda (düşme veya fabrikasyondan dolayı) anakart şasesi mevcuttur bu yüzden iadesini gerçekleştireceğiz size."

Pilleri şarj edip taktıkdan sonra çalışmayan Bozuk smok gx2/4 bana geri gönderiyorlar. Kargo parasınıda ben ödeyecekmişim... şakamısınız

Aklınızda bulunsun "dumandegilbuhar.com" bunlardan likit bile alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 12 Ocak 2018; 3:29:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Şu siteden "dumandegilbuhar.com" ürün felam almayın... "Arızalı üründe para iadesi" felam hikaye siparişi verince 5 dakika içinde arıyorlar. Ürün ile sorun olunca gönderin diyorlar. 4-5 ay geçmiş attıkları mail..

"Merhaba efendim ürününüz için bayağı uğraşıldı yurt dışından anakart getirttik ancak uymadı cihazda (düşme veya fabrikasyondan dolayı) anakart şasesi mevcuttur bu yüzden iadesini gerçekleştireceğiz size."

Pilleri şarj edip taktıkdan sonra çalışmayan Bozuk smok gx2/4 bana geri gönderiyorlar. Kargo parasınıda ben ödeyecekmişim... şakamısınız

Aklınızda bulunsun "dumandegilbuhar.com" bunlardan likit bile alınmaz

Hocam aslında sadece belirttiğiniz siteden değil hiçbir siteden alınmamasını tavsiye ediyorum. Yasal olmayan bir ürün sattıkları için ürünün arkasında durmaları da pek beklenemez. Ayrıca çok da pahalıya satış yapıyorlar. Forum ya da facebook tedarikçilerinden almak çok daha iyi.
  • sagamor kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman bu ürünü alabilirim 3000mah lık pil acaba 1 günü çıkarır mı yoksa bende sizin gibi 2 adet mi alsam

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer9800

Hocam o zaman bu ürünü alabilirim 3000mah lık pil acaba 1 günü çıkarır mı yoksa bende sizin gibi 2 adet mi alsam

Olur da bir süre şarj edemezseniz filan 2.pil imdadınıza yetişir. Bence bir kere alacaksınız, o yüzden 2 pil alın derim. Bir de nitecore 2li şarj cihazı alın. Uzun süre sıkıntısız kullanırsınız.
  • sagamor kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim Hocam fazlasıyla yardımcı oldunuz hayırlı günler

• slayer9800 S kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Nitecore New İ2 Şarj Aleti, Sony Us18650 Vtc6 Pil, Orıon 18650 - n11.com
    https://urun.n11.com/ozel-pil/nitecore-new-i2-sarj-aleti-sony-us18650-vtc6-pil-orion-18650-P167277432

bu şekilde set olarak alın rahatınıza bakın. Uyguna geliyor. Tavsiyem VTC 6 dır ama VTC 5 isterseniz

urun.n11.com
    Nitecore New İ2 Şarj Aleti, Sony Vtc5 Pil, Orıon Kutu - n11.com
    https://urun.n11.com/sarj-edilebilen-pil/nitecore-new-i2-sarj-aleti-sony-vtc5-pil-orion-kutu-P147332826

bu ürünüde alabilirsiniz. Pillerinizi pilsitesinden alın bu işte hem orjinal ürün satıyorlar hemde hızlı kargo yaparlar. Herkesçe kabul görmüş bir firmadır.
  • hocam açıkcası bütçem biraz sınırlı 90 lira da pile verirsem 290 TL maliyeti olmuş olacak bana sitedeki pil benim için sıkıntı yaratır mı
  • slayer9800 S kullanıcısına yanıt
    Hocam sitedende alabilirsiniz karar sizin, yalniz orada 2 pil + 2 li nitecore sarj cihazi fiyati. Siz yedekli pil alirim sarj aleti alirom diyince ben hepsi paket halinde daha ucuza gelsin diye paylastim.

• Şimdilik siteden almayı planlıyorum ileriki aşamalarda bir pil ve şarj cihazı daha alabilirim tavsiyeniz için çok teşekkürler bu arada bu siteden alışveriş yapıp da sorun yaşayan var mı forumda varsa tecrübelerini benim ile paylaşabilir mi

• Arkadaşlar cihazımı aldım 5 gündür de kullanıyorum mtl içim icin

Vaporesso Target pro mod

Nautilus 2 atomizer

Sony vtc 6 pil ve 5 tane yedek coil olarak setimi kullanıyorum ve sigara içmiyorum artık mtl içim icin bu seti kesinlikle tavsiye ederim ilerde dl içime geçmek istersem de yeni bi atomizer alırım mod çok iyi sorunsuz. 20w kullandığım icin 2 güne yakın da sarz durumum olmuyor sorularıma üşenmeden cevap veren herkese de teşekkür ederim.

• Evyap likitler icin önerisi olan var mi deneyip memnun kaldığınız çok hosuna giden tavsiyeleri bekliyoruz

• arkadaşlar merhaba. ben de kısa bir süre önce e-sigara kullanmaya başladım.(2 haftadır)eleaf istcik pico kullanıyorum. memnunum.
    okuyup bilgilenmeye çalışıyorum coil, likit vs. gibi olayları
    size danışmak istediğim şu:
    ben günde 1 paket Camel Box içen biriyim.
    e-sigaraya başlama sebebim normal sigaradan kurtulmak. ancak pek başarılı olamadım sanırım. 3 mg'lık likit kullanıyorum. acaba o yüzden mi kesmiyor beni.
    normal sigara kullanımımda pek bir değişiklik olmadı.
    ben istiyorum nikotin olarak biraz doyursun.
    ne yapmamı önerirsiniz. 9mg lik veya daha yüksek mg'lik likitler mi kullanmalıyım.
    bir de bu coil ara sıra değiştirmek gerekiyormuş. coil in de orjinali sahtesi varmış. nasıl analayacağız aldığımız ürünün orjinal olduğunu.
    çok teşekkür ederim
  • Arkadaşlar merhaba, anlatması komik ama hayatımda neredeyse hiç sigara kullanmadım fakat nargileyi oldukça sevdim. Başlarda arkadaş ortamıdır, tavladır falan derken giderek bağımlılığa dönüştü her akşam kafeye gider oldum falan. İşin sağlık boyutunu geçtim, gerçekten vaktimden fazlaca çalmaya başladı. Belki ihtiyacım 10 dakika duman çekmek ama o kafeye gidip o nargileyi söylediğim için 2 saat oturmak zorunda kalıyorum. E tabii birde vaktin yanında nakit olarakta zarar mevcut.

Tüm bu sebeplerden sonra 1-2 ay önce bir tane elektronik sigara almaya karar verdim, dedim başta modsuz falan bir şey alayım hoşuma giderse alırım iyilerinden bir tane. İnternetten rastgele bir siteden "eGo AIO D22" modelini aldım. Ürün geldi, barkodunu kontrol ettim orjinalmiş. Neyse hazırladım, tecrübeli arkadaşlardan coili ıslatma bilmem ne gibi püf noktaları aldıktan sonra çekmeye başladım fakat bir çekiyorum ısınıyor bir çekiyorum likit sıçratmaya başlıyor, başlamadan soğudum aletten. Toplamda 1 saat içtim içmedim, öylece duruyor durduğu yerde. Sonra bir gün arkadaşımın kullandığından içtim o Smok Alien kullanıyordu, epey kaliteli geldi. O tarz bir şey olursa yeniden almaya karar verdim.

Bu sefer daha fazla para vereceğim için aynı hataya düşmek istemiyorum açıkçası, o sebeple bir bilene danışmak istedim. Sorularım ise şunlar olacak arkadaşlar;

1 - Bu likit sıçratma, ısınma problemi kalitelisi de olsa yine yapar ama daha az yapar diyorlar bu gerçekten her cihazda yaşanan problem mi? Ben kullanıyorum hiç yaşamadım dediğiniz model var mı?
    2 - Siteler arası çok komik rakamlar var, örnek veriyorum "Vaporesso Revenger" modeli ile ilgili çok övgü aldım. Bir siteye bakıyorum 650TL bir siteye bakıyorum 290TL bir siteye bakıyorum 460TL. Bunları neye göre, sahte, kazıkçı, güvenilir diye nitelendirebilirim?
    3 - Sadece cihaz ile ilgili değil, sanırım siteler arası rekabetten birbirlerini kötüleme durumu var bilmiyorum ama biri diğerine diyor onun pili sahte, biri diğerine diyor onun likiti sahte, biri diğerine diyor onun cihazları patlıyor. Artık güvenilir bir kaynak bulmakta zorlanıyorum konu ile ilgili, var mı bunla ilgili takip edilebilir ekstra yerler?
  • mavi_sakal M kullanıcısına yanıt
    pico'nun atomizeri melo dl içimdir. 0.6 mg'dan yukarısını kullanmanız sağlıklı olmaz. 0.3 az gelir.
  • mavi_sakal M kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar
    eleaf istcik pico ciğer çekim içimdir(DL diye geçer) yani nargile gibi içim birde sigara içim vardır (MTL diye geçer) atomizerler var pico nun üzerine bir MTL içim atomizer alarak sigara içim yani. birde nikotin oranı yuksek 9 gibi tütün aromalı bir likit alarak çözüm bulabilirsiniz gibi geliyor bana. forum, youtube gibi yerlerden hangi mtl yi seçmeniz gerektiğini bulabilirsiniz marka model konusunda bende emin değilim
  • Arkadaşlar yeni başlayan biri hangi likiti kullanmalı ? DL çekim yapacağım. Aslında meyveli istiyordum ama, pek geçerli bir şey bulamadım. Hiçbir şey de bilmiyorum. Ekşi ve fresh tatlardan hoşlanmıyorum. Çilek vs. gibi meyveleri seviyorum.

Meyveli bulamayınca da ben de gözüme 'One hit Wonder'ın 'The Man' likitini gözüme kestirdim.(çilek ve süt kremalı imiş.)

Gün boyu içilir mi acaba...

Bir de Revenger X almaya karar verdim. Dışarısı için kaba mı ? Swag'ı eledim her atomizer olmuyormuş(ileri de mtlye geçersem diye). Ayrıca tek pil yetmez diğer cihazlarda diye revenger x alıyorum ama...
  • RaiTaR0 kullanıcısına yanıt
    mtl için, hazır coille nautilus atomizer , rba (sarım yaparım diyenlere) doggystyle atomizer uygundur. öneridir, isteyen uyar.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.