Pedal alacağım fakat daha önce hiç pedal tecrübem olmadı. Size birkaç sorum var. 1) Gitar pedalı pille mi adaptörle mi çalışıyor? Modelden modele değişen bir şey mi? 2) Bağlantıyı nasıl yapıyoruz? Gitarı amfiye bağladığım jack kablosunu pedala bağlıyoruz sanırım önce. Peki pedalı amfiye hangi kablo ile bağlarım? 3) Heavy ve thrash metal için distortion pedal tavsiyeniz var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektro gitar çalanlar bakabilir mi?

-
-
gitar amfi kablolarının aynılarının kısaları oluyor onla pedalı amfiye bağlıyoruz. tabi siz gitarı pedala, pedalı amfiye bağlayacaksınız.
heavy trash çalmıyorum hocam önerim yok malesef
-
1-priz ya da pil
2-gitarı amfiye bağladığın kablodan alacaksın. amfi>pedal>gitar
3-tam setupını ve çaldığın soundları söylemen lazım
pedal falan alma. git adam gibi bir prosesör ve ortalama bir 2+1 hoparlör al.
-
Şuan ekipman olarak kullandıklarım: Ibanez GRG121DX gitar, Cort CM10G 20 watt amfi ve fender marka jack kablosu :D prosesör kullanırken amfi gerekmiyor mu normal hoparlöre mi bağlıyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bence irig falan takılın. ilerde gitar değiştirirsiniz öyle pedal prossesör işlerine girersiniz naçizane tavsiyem
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheNightmare94Şuan ekipman olarak kullandıklarım: Ibanez GRG121DX gitar, Cort CM10G 20 watt amfi ve fender marka jack kablosu :D prosesör kullanırken amfi gerekmiyor mu normal hoparlöre mi bağlıyorum?
Evet prosesörü hoparlöre bağlıyorsun. Prosesör çok daha mantıklı çünkü amfiler aşırı pahalı.
-
hoparlör ile olmaz o iş
pille pedal beslemek çok maliyetli altından kalkılmaz
Her amfiye her pedal bağlanmaz her amfinin her pedala uyumu farklıdır uyum sırası farklıdır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X