Şimdi Ara

ELEKTRİKLİ BİSİKLET GÜÇLENDİRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim arora xh05z 250 m war ve alalı 1.5 ay felan oldu ama artık eskisi gibi değil seriliği hızı ve yokuş performansı düştü sanırım aküden. Herneyse şimdi merak ettiğim bu motoru nasıl güçlendiririm yani beyninde oynama yapsam hızlanır belki ama motora zarar verir diye korkuyorum normal hızı düz yolda en fazla 35-40 ama ben beyninde oynama yapıp hızını 45-50 yapıp güçlendirsem hızlı olur ve yokuşlarda kalmaz sanırım ama merak ettiğim şu cpu motora zarar verirmi?

• Keşke onun yerine 50cclik motor alsaydın
  • Kilo ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo132

Arkadaşlar benim arora xh05z 250 m war ve alalı 1.5 ay felan oldu ama artık eskisi gibi değil seriliği hızı ve yokuş performansı düştü sanırım aküden. Herneyse şimdi merak ettiğim bu motoru nasıl güçlendiririm yani beyninde oynama yapsam hızlanır belki ama motora zarar verir diye korkuyorum normal hızı düz yolda en fazla 35-40 ama ben beyninde oynama yapıp hızını 45-50 yapıp güçlendirsem hızlı olur ve yokuşlarda kalmaz sanırım ama merak ettiğim şu cpu motora zarar verirmi?

Ne kadara aldin ehliyete gerek varmi 2. El bendd almayi dusunuyorum nasil sarj ediyorsun yokuslarda tikanirsa pedal kullanabiliyormusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çip taktırabilirsin:

http://www.racechip.de/

seni uçurur.

motora zarar vermez dikkatli kullanırsan. Sarjını tam bitirmemeye gayret et

Edit: Kendi arabamda Ultimate modeli kullanıyorum:http://www.racechip.de/chiptuning/opel/astra/astra-h/1-3-cdti-66kw/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 16 Ağustos 2013; 10:08:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

Arkadaşlar benim arora xh05z 250 m war ve alalı 1.5 ay felan oldu ama artık eskisi gibi değil seriliği hızı ve yokuş performansı düştü sanırım aküden. Herneyse şimdi merak ettiğim bu motoru nasıl güçlendiririm yani beyninde oynama yapsam hızlanır belki ama motora zarar verir diye korkuyorum normal hızı düz yolda en fazla 35-40 ama ben beyninde oynama yapıp hızını 45-50 yapıp güçlendirsem hızlı olur ve yokuşlarda kalmaz sanırım ama merak ettiğim şu cpu motora zarar verirmi?

Ne kadara aldin ehliyete gerek varmi 2. El bendd almayi dusunuyorum nasil sarj ediyorsun yokuslarda tikanirsa pedal kullanabiliyormusun

yavaş mübarek

• Motora overclock mu yapıcan hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli motosiklet tavsiyeniz
    3 yıl önce açıldı
    elektirikli bisiklet seçimi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldıray_16

Kilo ver

ELEKTRİKLİ BİSİKLET GÜÇLENDİRMEK
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

yavaş mübarek

cevap ver ya ciddiyim

• emo132 kullanıcısına yanıt
    evden elektrik bağla
    kabloyla gezersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Motora overclock mu yapıcan hocam

yok panpa yarış yapacam ya vala bak dalga geçmiyom yarış yapacam b
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.