Şimdi Ara

ELECTROWORLD 9-14 NİSAN KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
13.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer başlık neden kilitlendi anlamadım. Buradan devam edelim isterseniz.

• Kardeş yazılar okunmuyor biraz yüksek kaliteli koysaydında görseydik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: breakerz

Kardeş yazılar okunmuyor biraz yüksek kaliteli koysaydında görseydik...

adamın sucu yok fotoların bozulması forumdan kaynaklanıyor
  • Tüm broşüre buradan ulaşabilirsiniz:

http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intensifier -- 9 Nisan 2009; 14:13:11 >
  • Önceki başlık neden kilitlendi ya ???
    Allah allah çok ilginç geldi :)
  • wd 1tb ex hdd fiyatı iyimiş gerçekten,bi kaç gün önce 219tl ye aldım ew den,kolay gelsin...
  • Fiyatlar sıcak değil diye birisi şikayet etmiş, ondan dolayı kilitlenmiş.

Kim şikayet ettiyse bulsun daha ucuzlarını da kousun buraya. ne üdüğü belirsiz XS markası için millet migros önlerinde yatacaktı 99 ytl ye satılıyor diye, adam çıkmış sıcak değil diye şikayet etmiş. Maxtor ne kadar şikaye tedilse de XS ten çok çok daha iyidir, nitekim diğer diskler de gayet iyiydi bence.

Western 3.5 te en ucuz 218 tl, ki bunda playclubla 150 ye geliyor, her 2 ödeme şeklinde de sıcak. daha ne isterler anlamadım ki.

enteresan milletiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toshıba Xv sata sata bitiremediler mağazalar disk fiyatları uygun gözüküyor...
  • teşekkürler
  • En çılgın indirimleri Media Markt ile Electro World yapıyor (: Takipte kalmak lazım ihtiyaç varsa. Yine iyi indirmişler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

Fiyatlar sıcak değil diye birisi şikayet etmiş, ondan dolayı kilitlenmiş.

Kim şikayet ettiyse bulsun daha ucuzlarını da kousun buraya. ne üdüğü belirsiz XS markası için millet migros önlerinde yatacaktı 99 ytl ye satılıyor diye, adam çıkmış sıcak değil diye şikayet etmiş. Maxtor ne kadar şikaye tedilse de XS ten çok çok daha iyidir, nitekim diğer diskler de gayet iyiydi bence.

Western 3.5 te en ucuz 218 tl, ki bunda playclubla 150 ye geliyor, her 2 ödeme şeklinde de sıcak. daha ne isterler anlamadım ki.

enteresan milletiz.

playclub devam edıyormu 4 unde bıtıyor demişti bir arkadaş..
  • Maximum ile taksit olayı nedir? Yoksa yine 2 taksit için uçuk vade farkı mı öderiz?

Bir de 32LG6000 lcd tv sahibiyim, tv'de usb özelliği var flash diskten fotoğraf, müzik vs gösterebiliyor taşınabilir hdd alsam onda da aynı şeyleri yapabilirim heralde. Tanımama gibi bir sorun olmaz?
  • bugun hemen bir tane 2.5" maxtor alayım. hatta antares ew da calısan bir arkadasımız vardı bana 1 tane ayırısısa süper olur :D
  • PlayClub kart uygulaması halen geçerli mi arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: valerio

bugun hemen bir tane 2.5" maxtor alayım. hatta antares ew da calısan bir arkadasımız vardı bana 1 tane ayırısısa süper olur :D

ayıp ayıp!
  • Play Club kampanyası 19 Nisan'a kadar geçerli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: saruman

playclub devam edıyormu 4 unde bıtıyor demişti bir arkadaş..

19 nisan a kadar geçerli kardeşim

buyrun link

http://www.playclub.com.tr/uyeisyeri/
  • quote:

Orjinalden alıntı: valerio

bugun hemen bir tane 2.5" maxtor alayım. hatta antares ew da calısan bir arkadasımız vardı bana 1 tane ayırısısa süper olur :D

kardeş saat 11,30 dan akşam 8 ekadar burdayım
    fazla geç kalmayın ayırmam
  • istanbul optimum da ew vardi sanırım suan magazalar arasinda goremiyorum kapandimi :)
  • Optimum'da MediaMarkt var karıştırdınız galiba.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.