Şimdi Ara

Electrolux EW6F3146EB aldık makine çok sesli...(BOSCH WAT24480TR Alındı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
6.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Razor Crest

Beyaz eşya ile ilgili fikirlerinize katılmakla birlikte televizyon konusunda ki düşüncelerinize katılmıyorum vestel'in televizyonları gayet iyi bu konuda arçelik ve bekoya göre daha başarılılar kendi evimde regal marka televizyon kullanıyorum gayet memnunum.Vestelden idarelik venus telefon almıştım ekranı cebimde kırılınca güvenüssü aynı gün ekranını değiştirip teslim etti bu konuda da gayet iyiler servisleri hızlı çözüm üretiyor ancak ürettikleri cihazlarda belli bir kalite standartına ulaşamadıklarını düşünüyorum tasarım hataları mevcut çamaşır makinelerinde zıplama sorunu var dengelemeyi bir türlü beceremiyor ancak bazı noktalarda kendilerini düzelttikleri noktalarda var mesela klimalarını bir süredir takip ediyorum lg kompresör kullanıyorlar memnuniyet oranı yüksek gibi.
    Hocam benim kendi deneyimlerim tv konusunda da vestelin çok geride olduğunu gösteriyor. Kıyaslamamı diğer yerli markaları dışarıda tutarak yaptım bunun sebebi ek vergi talebinin yabancı markalara yönelik olmasıydı. Vestel bir philips, sony, samsung ve lg gibi markalarla kısyalanabilecek düzeyde değil ne yazık ki. Ancak arçelik üretimi cihazlarla karşılaştırılabilir ki benim yine kişisel deneyimime göre ucuz denebilecek bir fiyata aldığım 48” alt markası adına ürettiği tv nin renkleri kontrastı kısacası görüntü kalitesi bir mobilya markasının mobilya alana hediye verdiği grundig marka tvden daha geride. Yakınlarımda da vestel markalı tvler arasında beni hayran bırakacak bir görüntü kalitesine denk gelemedim. Teknoloji marketlerde de durum aynı fakat grundigte gerçekten kaliteli görüntüler izledim. Sonuç olarak tr pazarında da vestel lider kalitede değil benim değerlendirmeme göre. Servis konusunda da yaşadığım sorunlar var ve vestel bu konuda da herhangi bir yaptırımda bulunmadı. Yani iyi bir servise denk gelmeniz bu noktada önemli oluyor çünkü eğer servis dürüst değilse vestel kesinlikle müşterinin arkasında duran bir firma değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Hocam benim kendi deneyimlerim tv konusunda da vestelin çok geride olduğunu gösteriyor. Kıyaslamamı diğer yerli markaları dışarıda tutarak yaptım bunun sebebi ek vergi talebinin yabancı markalara yönelik olmasıydı. Vestel bir philips, sony, samsung ve lg gibi markalarla kısyalanabilecek düzeyde değil ne yazık ki. Ancak arçelik üretimi cihazlarla karşılaştırılabilir ki benim yine kişisel deneyimime göre ucuz denebilecek bir fiyata aldığım 48” alt markası adına ürettiği tv nin renkleri kontrastı kısacası görüntü kalitesi bir mobilya markasının mobilya alana hediye verdiği grundig marka tvden daha geride. Yakınlarımda da vestel markalı tvler arasında beni hayran bırakacak bir görüntü kalitesine denk gelemedim. Teknoloji marketlerde de durum aynı fakat grundigte gerçekten kaliteli görüntüler izledim. Sonuç olarak tr pazarında da vestel lider kalitede değil benim değerlendirmeme göre. Servis konusunda da yaşadığım sorunlar var ve vestel bu konuda da herhangi bir yaptırımda bulunmadı. Yani iyi bir servise denk gelmeniz bu noktada önemli oluyor çünkü eğer servis dürüst değilse vestel kesinlikle müşterinin arkasında duran bir firma değil.

Alıntıları Göster
    HAklısınız. Bazen en iyi marka dediğimiz yerde kötü bir servise denk gelirseniz markadan soğuyorsunuz.
    özellikle vestel geçmişte bu yönüyle piyasada inanılmaz kötü bir algı yarattı.
    ancak benim algım sanki değişiyor.

servisten ve çağrı merkezinden kurulumdan sonra arıyorlar. memnuniyet ölçüyorlar.

Aslında bunlar olması gerekenler ama işte biraz geç de olsa farkına varmışlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: mercedesv8

HAklısınız. Bazen en iyi marka dediğimiz yerde kötü bir servise denk gelirseniz markadan soğuyorsunuz.
    özellikle vestel geçmişte bu yönüyle piyasada inanılmaz kötü bir algı yarattı.
    ancak benim algım sanki değişiyor.

servisten ve çağrı merkezinden kurulumdan sonra arıyorlar. memnuniyet ölçüyorlar.

Aslında bunlar olması gerekenler ama işte biraz geç de olsa farkına varmışlar...

Alıntıları Göster
    Aslında sorun müşteri yanlısı gibi görünüp servisle bir sorun yaşadığınızda müşteri yararına tek bir hamle bile yapmıyor olmaları. Ben daha önce arçelik ile de bosch ile de sorunlar yaşadım ama hiç yorulmadan sorunlarım çözüme kavuştu. Bir sorun hakkında yetkili birimden acil dönüş beklediğimi belirttiğim zamanlar telefonu kapatır kapatmaz arandığım oldu özellikle bosch bu konuda çok başarılıydı ve sorunu da en iyi şekilde çözdüler. Yalnız vestelde yetkili birimden aranmak için kayıt oluşturduğumda hiçbir şekilde ne arayan oldu ne soran ben kendim arayarak durumlar hakkında bilgi sahibi olabildim ancak. Ve baktığımızda bu söylediğim markalar arasında aradığımızda tek hal hatır sorup sıcak davranan vestel çağrı merkezi ama asıl görevleri olan olayları çözüme ulaştırmada diğer markaların yanından bile geçemiyorlar. Bundan dolayı vestel kullanıyorsanız iyi bir servise denk gelirseniz çok şanslısınız, aksi bir durumda size arka çıkacak kimse olmadığını bilmelisiniz.

• batu25 kullanıcısına yanıt
    Vergi konusunda bende kendilerine kızıyorum ancak kendi bütçeme uygun olarak a101'de satılan regal 49' modelini aldım memnunum işimi görüyor gayet uygun fiyata denk geldi daha önceden tüplü televizyonunu da kullanmıştık epey bir süre arıza yapmadan çalıştı smart özellikli tvleri kötü değil annemde arçelik tv var ona oranla daha güzel daha stabil buluyorum.

Telefon konusunda ise servisleri oldukça hızlı çalışıyor ancak kalite olarak vasat kampanya da 500 liraya denk geldi alo desin sosyal medyaya girsin diye e3 modelini almıştım o paraya yinede fena değildi.
  • candogan ne derse arkasındayım. kendisini tanımam. hatta kaç sefer özel mesaj attım cevap bile vermedi (tabi ki yüzlerce gelen mesaj olduğundandır, kendisine gelen mesaj sayısını forumu tahmin edenler bilirler, her mesaja cevap yazmaya kalksa günde 8 saat bs başında geçirmesi lazım) kaç sefer yorumlarına göre beyaz eşya aldık, tek sorun yaşamadık bugüne kadar. ne zamandır yazdıklarını takip ederim, azıcık dikkatli okuyan yazdıklarında her hangi bir art niyet, yönlendirme vs olmadığını anlar. o kadar farklı konularda, farklı ürünlerle ilgili yorumu var ki.. makinenin parlatıcısından deterjanından bahsedecek kadar detay verip yardımcı olmaya çalışan birisinde ne gibi bir art niyet aranır anlamadım doğrusu.

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
    Siyu Kabilesi

olur da 75 yıl yaşayabilirsek şu fani dünyada, olmazsa olmaz uyku için bile günlük 8 saatten 25 yıl harcarken, iş için, yani çalışmak için, yani PARA için 10-12 saatten yaklaşık 34,5 yılımız gidiyor.. ömrümüzü bu şekilde tüketmeli miyiz? elbette çalışmalıyız ama biz bunun için mi yaşıyoruz?
  • bir türlü bilir kişi gelemedi gitti kardeşimde mahkemye gidip ne oldu diye soramıyor yoğun çalışıyor bugünlerde ne olcak bekliyoruz...
    simensde gece 10 da bile çamaşır makinesi açarken şimdi millet rahatsız olur diye açamıyoruz malesef yani sessizliğinde önemi büyükmüş cidden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Nisan 2019; 19:49:49 >

Lehinize sonuç çıkmasına sevindim makine gerçekten sesliymiş siz video paylaşmadınız ama paylaşan birisi oldu videoda düşük devirde bile motor sesi oldukça yüksek geliyor. 1400 deviri düşünemiyorum. Yeni makineniz şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu25 -- 4 Mayıs 2019; 22:37:29 >
    tşk ederim..biz zaten ilk aldığımızda şok olduk 3 yan odadan bile net motor uğultusu sesi duyunca 10 yıllık makinede oyle bir ses yok (sıkma dşında)...tahminen bsh alıcaz arasındaki farkları yazarım...artık kısmen küçük kazana talim edicez neyaplım, sessizlikte önemliymiş cidden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Mayıs 2019; 0:18:21 >
    Candoğan bey çok bilgili bir insan, yardımcı olmaya çalışan iyi de bir insan bence.Bunu yıllardır forumu uzaktan her gün takip eden biri olarak diyorum hatta grupta 2012 2013 yılların da yorumlara katılmışlığım da var. Fakat Aeg ve Bosch grubuna inanılmaz sempatisi var bence. Bakın şu konuda bile inanmak istememiş çok gürültülü olduğuna. Ama başlık yerli markalardan olsa direk eleştirmeye kalkardı. En son bozulan çamaşır makinemden sonra Bsh grubu niyetliydim cmg120dtr ve muadillerine Bosch Siemens'teki. Burda Vestel linçlerini görünce hiç aklımda yokken inceledim gittim Vestel aldım evime ilk kez. Vestel Cmi 9710 modelini, iyiki de almışım diyorum. İnanılmaz sessiz ve güzel yıkıyor. Ayak ayarlarını da yaptım titreme, yürüme de olmadı. Foruma eskisi gibi katılsa ve forum da keşke eskisi gibi canlansa

Orijinalden alıntı: kerimcem

edit : davayı kazandık arkadaşlar yerine bosch ve simens alıcaz aradaki farkları yazarım..
    iade edelim bir...
    titreme var yine arkadaşlar çamaşırın durumuna gore, değişiyor makinenin üstündeki eşyalar horon tepiyor..
    Geçmiş olsun, yeni makinenizi mutlu günlerde kullanın şimdiden.

Orijinalden alıntı: glacier67

Candoğan bey çok bilgili bir insan, yardımcı olmaya çalışan iyi de bir insan bence.Bunu yıllardır forumu uzaktan her gün takip eden biri olarak diyorum hatta grupta 2012 2013 yılların da yorumlara katılmışlığım da var. Fakat Aeg ve Bosch grubuna inanılmaz sempatisi var bence. Bakın şu konuda bile inanmak istememiş çok gürültülü olduğuna. Ama başlık yerli markalardan olsa direk eleştirmeye kalkardı. En son bozulan çamaşır makinemden sonra Bsh grubu niyetliydim cmg120dtr ve muadillerine Bosch Siemens'teki. Burda Vestel linçlerini görünce hiç aklımda yokken inceledim gittim Vestel aldım evime ilk kez. Vestel Cmi 9710 modelini, iyiki de almışım diyorum. İnanılmaz sessiz ve güzel yıkıyor. Ayak ayarlarını da yaptım titreme, yürüme de olmadı. Foruma eskisi gibi katılsa ve forum da keşke eskisi gibi canlansa
    Hocam açılan diğer konuya bakmışsınızdır sanırım, hatta orada yorumunuz da vardı yanlışım yoksa. Sizce bu konuyu okuyunca gözünüzde canlanan ile o konudaki videoyu izlediğinizde gözlemlediğiniz ses seviyeleri aynı mı :)

Bu arada samimi yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

İftira, hakaret, karalama ve iğneleyici imalar olmadığı sürece her zaman eleştiriye açık biriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 6 Mayıs 2019; 17:21:38 >

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Konuyu şaşırdıysam kusura bakmayın, genel düşüncemi belirttim, Candoğan bey. Evet orada da yorumum vardı. Amacım kesinlikle saygısızlık karalamak vs olamaz şahsınıza tabiki. Bilgilerinize, düşüncelerinize saygı duyuyorum. Ben teşekkür ederim, burada bilgilerinizi aktararak sayenizde hem forumda hem de forumda olmayan bir çok insan faydalanıyor. Ben de bu forumun sayesinde bir çok şey öğrenip tavsiyelere, tavsiyelerinize uydum yakınlarıma da tavsiye de bulundum.

Orijinalden alıntı: glacier67

Konuyu şaşırdıysam kusura bakmayın, genel düşüncemi belirttim, Candoğan bey. Evet orada da yorumum vardı. Amacım kesinlikle saygısızlık karalamak vs olamaz şahsınıza tabiki. Bilgilerinize, düşüncelerinize saygı duyuyorum. Ben teşekkür ederim, burada bilgilerinizi aktararak sayenizde hem forumda hem de forumda olmayan bir çok insan faydalanıyor. Ben de bu forumun sayesinde bir çok şey öğrenip tavsiyelere, tavsiyelerinize uydum yakınlarıma da tavsiye de bulundum.
    Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. Saygısızlık, karalama vs. konularını tarafınıza hitaben değil, genel olarak belirtmek istemiştim. Yanlış anlaşılma olmasın. Üslup ve niyet kötü olmadıkça eleştirilere açık olmak gerekir. Hepimiz öğrendikçe paylaşıyor, paylaştıkça öğreniyoruz.

• Arkadaşlar yeni makinemiz geldi ilk günümüz...İadeyide gerçekleştirene kadarda göbeğimiz çatladı zaten
    O clark clorkkkk cak cak diye patlayıp çalışan tüm evden duyulan su pompası sesinden üstüne eklenen motor uğultu sesinden kurtulduk bir ohh dedik...acaba tüm yeni makinelermi boyle diye çok korkuyoduk allahtan değilmiş...
    ilerleyen günlerde +- lerini detaylı yazarım...
    electronun tek bir + sı var kasa kalitesi..boschta okadar kaliteli bir kasa gözlemlemdim tabi onemli olan içi, dışı değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mayıs 2019; 14:38:0 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Haziran 2019; 20:59:30 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.