Şimdi Ara

Electrolux EW6F3146EB aldık makine çok sesli...(BOSCH WAT24480TR Alındı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
6.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bazı hesapların fake olduğunu düşünüyorum nedense.
    boşaltma pompasının uğultulu motor sesi can sıkıcı biraz ..
    sessiz makine arayanlara tavsiye etmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Nisan 2019; 14:43:47 >
  • Son çıkarımınız neticesinde bu makineye "çok sesli" demek yerine "sessiz değil" şeklinde başlık atmanız bence daha etik olurdu. Zira başlığa bakan birinin gözünde hoplayan zıplayan takırdayan bir makine canlanacak, ki bu makine öyle bir ürün değil.

Titreşim sesi videodan tam istediğiniz seviyede anlaşılmayabilir ama pompada uğultu var ise net anlaşılır diye tahmin ediyorum. Normal çalışmayan pompa kendini çok belli eder, en azından böyle bir durum var ise pompa veya cihaz değişimi için ısrar edebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: candogan62

Son çıkarımınız neticesinde bu makineye "çok sesli" demek yerine "sessiz değil" şeklinde başlık atmanız bence daha etik olurdu. Zira başlığa bakan birinin gözünde hoplayan zıplayan takırdayan bir makine canlanacak, ki bu makine öyle bir ürün değil.

Titreşim sesi videodan tam istediğiniz seviyede anlaşılmayabilir ama pompada uğultu var ise net anlaşılır diye tahmin ediyorum. Normal çalışmayan pompa kendini çok belli eder, en azından böyle bir durum var ise pompa veya cihaz değişimi için ısrar edebilirsiniz.
    Candoğan; bu mesajı sadece size yazıyorum lütfen diğer kişiler konuya girmesinler..

Forumları bir süredir takip ediyorum.

Ancak bu forumda bir arkadaşın da bahsettiği gibi sürekli AEG Electrolux grubunun reklamı yapılıyor. yasak değil tamam yapılsın. ama sıkıntı belirten insanlara da sanki bir hata işlemişler gibi saldırılıyor..
    Seviyesi düşük üsluplar kullanılıyor..

Ve kişisel fikrimi söyleyeyim.. Çok itici oluyor.. Markadan soğutuyor insanları..

Sizde bu durumu pek göremedim, her ne kadar genelde electrolux ü tavsiye edenlerden biri olsanız da...

Şöyle durumlar da oluyor forumlarda..

Mesela sizi tenzih ederek söylüyorum; rütbesi forumda yüksek arkadaşlara firmaların para verip burada yazdırdıklarını da duyuyoruz.. ne kadar doğru bilmiyorum..

Şayet öyle birşey varsa, o firmaların, bu mahalle ağzı kullanan kişilerin yazdıklarını hiç okumadıklarını düşünüyorum. yoksa bu itici tavırların markalarına ne kadar zarar verdiğini görürlerdi.

Şimdi en baştaki uyarıma rağmen yine bu söylediklerimi üzerine alınan ve cevap yazan arkadaşlar olacak. Bunlara tek diyeceğim "yarası olan gocunur" verecekleri cevaplar haklılığımı ortaya koyacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mercedesv8

Candoğan; bu mesajı sadece size yazıyorum lütfen diğer kişiler konuya girmesinler..

Forumları bir süredir takip ediyorum.

Ancak bu forumda bir arkadaşın da bahsettiği gibi sürekli AEG Electrolux grubunun reklamı yapılıyor. yasak değil tamam yapılsın. ama sıkıntı belirten insanlara da sanki bir hata işlemişler gibi saldırılıyor..
    Seviyesi düşük üsluplar kullanılıyor..

Ve kişisel fikrimi söyleyeyim.. Çok itici oluyor.. Markadan soğutuyor insanları..

Sizde bu durumu pek göremedim, her ne kadar genelde electrolux ü tavsiye edenlerden biri olsanız da...

Şöyle durumlar da oluyor forumlarda..

Mesela sizi tenzih ederek söylüyorum; rütbesi forumda yüksek arkadaşlara firmaların para verip burada yazdırdıklarını da duyuyoruz.. ne kadar doğru bilmiyorum..

Şayet öyle birşey varsa, o firmaların, bu mahalle ağzı kullanan kişilerin yazdıklarını hiç okumadıklarını düşünüyorum. yoksa bu itici tavırların markalarına ne kadar zarar verdiğini görürlerdi.

Şimdi en baştaki uyarıma rağmen yine bu söylediklerimi üzerine alınan ve cevap yazan arkadaşlar olacak. Bunlara tek diyeceğim "yarası olan gocunur" verecekleri cevaplar haklılığımı ortaya koyacaktır.

Alıntıları Göster
    Hocam böyle bir durum elbette yok, varsa da ben görmedim. Siz geçen 2-3 senedir forumu takip etmediğinizden yazılan mesajlar tuhaf geliyor olabilir.

Zamanında bu markanın ekmeğini yemiş; ama benimle kişisel alıp veremedikleri yüzünden ve benden kişisel çıkar sağlayamayacağı için sürekli markayı karalayarak ve ürünü olmadık yönleriyle kötüleyerek canımı acıtacağını zanneden bir eleman vardı burada. Birkaç şizofreni belirtileri gösteren kişi de onun söylediği asılsız iddiaların peşinden giderek şakşakçılığını yaptılar. Ben bu arada seviyesizlik yapmamak adına bu dönem foruma yazmadım ve yazılanları izledim. Hiçbirinin yaptıklarını da unutmadım. Hakkımda bol keseden atıp tuttular, atmadık iftira bırakmadılar. Bunlardan 2-3 tanesi halen gülünç seviyesiz ve iftiracı yazılarıyla halen işlerine devam ettiklerini sanıyorlar. Şikayet edenlere karşı alaycı tavır sergileniyorsa bilin ki sebebi bu. Çünkü onları mağdur değil, mağdur kılığına giren marka karalayıcıları.

Hele üst üste konular açan ve mesajları sadece Electrolux karalamak üzerine olan şahsın geçen seneye kadar ürün montajı dışında 1 tane yetkili servis kaydının bile olmaması gülünç değil mi :) Halen olmadığına da eminim.

Ben reklam yapılmasının aksine maddi yönden olmasa da pohpohlamalarla bu markanın halen karalanmaya çalışıldığını görüyorum. Reklamının hiçbir yerde yapıldığını görmedim. Electrolux'ü yorumlarda öne çıkarmamın sebebi de bu forumda bilinçli olarak karalama kampanyası yürütülmesi. Genel kanı objektif olana kadar da üslubum böyle olacak. Çünkü ben hak yenen her yerde zulme uğrayanın yanında durdum. Bundan 10 sene önce de herkes Profilo'yu Vestel ve Altus seviyesinde düşük kaliteli bir marka sanıyordu örneğin; anlata anlata insanlara Profilo'nun Bosch ve Siemens'in muadil modellerinden farksız olduğunu, boşuna para verilmesi gerekmediğini öğrettim. Böylece insanlar artık kaliteli ürün almak için %20-%30 fazla para vermek zorunda kalmıyorlar. Aynı çabayı burada servisi bahane edilerek karalanmaya çalışılan ve lince uğrayan Electrolux için de ayrıca sarfetmekte sorun görmüyorum, çünkü ürünleri oldukça kaliteli, kendi evimde de kullanıyorum ve çok memnunum. Ayrıca Türkiye'de düzgün servis olmadığını, bunun beşeri bir iş olduğundan % 100 memnuniyet sağlayacak bir konu olmadığını da yıllardır söylüyorum.

Ben bu foruma 13 yıldır yazıyorum; farklı ürünler ve markaları avantajlı oldukları zaman her zaman öne çıkardım ve çıkarmaya da devam edeceğim. Bugün X markasının X modeli olur, yarın Y markası olur. Hangisi kullanıcılara faydalı ise o.

Yoksa ben yıllardır Bosch satıcısı oldum, Profilo satıcısı oldum, AEG satıcısı oldum. Oldum da oldum, bazılarının ağzı çuval olmadığından büzülemiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 17 Nisan 2019; 10:43:1 >

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler,
    Yine de bence tavsiyeleri yaparken tüm markaların muadil ürünlerinin tavsiyelerini yapmak en doğrusu..

Öyle yapmıyorsunuz demeyeyim ama electrolux derken yanına bosch grubu arçelik ve vestel i de koymak asıl adaletli bir durum olur.

Hatta yerli üreticilere pozitif ayrımcılık yapmak en doğrusu..

Şimdi birisi çıkıp yerli üreticiler de yurtdışından alıyor alt parçaları diyecek.
    En azından Polonya lı bir işçinin çalıştığı fabrikada yapılmamış, alman bir işçi değil de Türk işçisinin emeğiyle yapılmış bir makinayı tavsiye etmek iyi olur.

Pozitif ayrımcılığı da abartmamak, kötü yönlerini de eleştirmek elbette gerekiyor.
    Ama en azından o seviyeyi yakalayana kadar desteklemek lazım. Hepimiz bu geminin yolcusuyuz.

Kaldı ki ben Almanya da IFA fuarına katıldığımda arçelik in de vestel in de ürünlerini inceledim.
    Dünya rekoru kıran ürünlere sahip olduklarını gördüm. Mesela en az su tüketen bulaşık makinası, en az enerji tüketen çamaşır makinası gibi..
    En küçük hacimde en yüksek kg a sahip kurutma makinaları, fırınlar, vs.. Vs..
    Hatta silver line in da birçok bilindik firmaya inox ürünler sağlayan bir tedarikçi olduğunu biliyormusunuz? Üzerinde franke yazsa çok para verip alırsınız ya da başka bilindik bir marka.. Ama bunları silver line ın ürettiğini bilseniz bu paraları verirmisiniz?

Mesela eskiden arçelik de belli markalara üretim yapıyordu. Şimdi bildiğim kadarıyla sadece vestel yapıyor..
    Vestel in sharp markasını ürettiğini biliyor musunuz mesela? TV de Toshiba Hitachi jvc gibi markaları ürettiğini bilseniz?
    Belki de bütün bunları biliyorsunuzdur..
    Neyse ben demek istediğimi umarım anlatmışımdır.
    Sizle düzeyli paylaşım yapabileceğime inanıyorum, ondan bukadar uzun yazdım yoksa bazı insanlar içn bir harf bile yazmak israf, zaman israfı..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.