Şimdi Ara

Electrolux EW6F3146EB aldık makine çok sesli...(BOSCH WAT24480TR Alındı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
6.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batu25

Ben yazdıklarınızdan anlaşılması gerekeni tam olarak anlayabiliyorum eğer istediğiniz gibi anlamadığımı düşünüyorsanız bu sizin anlatmak istediğinizi doğru olarak yazıya dökemediğinizden olabilir.

Allah’ın İngiliz'i dediklerniz hotpoint candy hoover gibi markaları kullanan insanlar. Biz o markaları evimize sokmuyoruz, konuya onlar olumlu yapıyorsa iyidir gözüyle bakıyorsunuz doğru vestel ancak o segmentte ürünlerin kullanıcıları için iyi puan alabilir.

Konuyu fazla uzatmanın bir faydası yok çünkü görünen köy kılavuz istemiyor.

Alıntıları Göster
    neyse..şöyle diyeyim..:

Alıntı: Allah’ın İngiliz'i dediklerniz hotpoint candy hoower gibi markaları kullanan insanlar. Biz o markaları evimize sokmuyoruz, konuya onlar olumlu yapıyorsa iyidir gözüyle bakıyorsunuz doğru vestel ancak o segmentte ürünlerin kullanıcıları için iyi puan alabilir.

Cevap: Allahın İngilizi sadece o markaları kullanmıyor. Miele ye de çokça yorum yapılmış. demekki miele de kullanılıyor.
    Alım gücüne bakarsanız TR de miele 7-8 bin tl gibi rakamlarda iken orada 700 sterlin civarında

Yani onların alım güci çok yüksek ve o insanlar sadece hoover kullanmıyor.. istediği her markayı kullanıyor..

BEnce de konuyu uzaatmayalım. güzel bir fikir alışverişi oldu.

ancak fikirlerimiz maalesef bu konuda 180 derece ters.. Bu bağlamda uzatmanın manası yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: mercedesv8

neyse..şöyle diyeyim..:

Alıntı: Allah’ın İngiliz'i dediklerniz hotpoint candy hoower gibi markaları kullanan insanlar. Biz o markaları evimize sokmuyoruz, konuya onlar olumlu yapıyorsa iyidir gözüyle bakıyorsunuz doğru vestel ancak o segmentte ürünlerin kullanıcıları için iyi puan alabilir.

Cevap: Allahın İngilizi sadece o markaları kullanmıyor. Miele ye de çokça yorum yapılmış. demekki miele de kullanılıyor.
    Alım gücüne bakarsanız TR de miele 7-8 bin tl gibi rakamlarda iken orada 700 sterlin civarında

Yani onların alım güci çok yüksek ve o insanlar sadece hoover kullanmıyor.. istediği her markayı kullanıyor..

BEnce de konuyu uzaatmayalım. güzel bir fikir alışverişi oldu.

ancak fikirlerimiz maalesef bu konuda 180 derece ters.. Bu bağlamda uzatmanın manası yok..

Alıntıları Göster
    Konu farklı yerlere taşınıyor. Alım gücünü karıştırırsak bizim ülkemizde aslında o ucuz markaların herkesin evinde olması gerekmiyor mu? Ama tam tersi. Sizin argümanlarınıza göre bu işte bir terslik yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• batu25 kullanıcısına yanıt
    Beyaz eşya ile ilgili fikirlerinize katılmakla birlikte televizyon konusunda ki düşüncelerinize katılmıyorum vestel'in televizyonları gayet iyi bu konuda arçelik ve bekoya göre daha başarılılar kendi evimde regal marka televizyon kullanıyorum gayet memnunum.Vestelden idarelik venus telefon almıştım ekranı cebimde kırılınca güvenüssü aynı gün ekranını değiştirip teslim etti bu konuda da gayet iyiler servisleri hızlı çözüm üretiyor ancak ürettikleri cihazlarda belli bir kalite standartına ulaşamadıklarını düşünüyorum tasarım hataları mevcut çamaşır makinelerinde zıplama sorunu var dengelemeyi bir türlü beceremiyor ancak bazı noktalarda kendilerini düzelttikleri noktalarda var mesela klimalarını bir süredir takip ediyorum lg kompresör kullanıyorlar memnuniyet oranı yüksek gibi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.