Şimdi Ara

Electrolux EW6F3146EB aldık makine çok sesli...(BOSCH WAT24480TR Alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
6.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yanlış konuyu koymuşum hocam burası pardon....
    https://forum.donanimhaber.com/electrolux-aeg-camasir-makineleri-alacaklar-dikkat-kronik-sorunlar-ve-ewf1408wdl-sorunlari--122414159

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Mart 2019; 13:29:33 >

Orijinalden alıntı: kerimcem

yanlış konuyu koymuşum hocam burası pardon....
    https://forum.donanimhaber.com/electrolux-aeg-camasir-makineleri-alacaklar-dikkat-kronik-sorunlar-ve-ewf1408wdl-sorunlari--122414159
    Hocam bu konu ilk harfinden sonuna kadar yalan ve marka karalamasından oluşan; kuyruk acısı ile nereye saldıracağını şaşıran birinin açtığı çöplük bir konu. Hiç ciddiye bile almayın derim.

İnternetten aldıysanız iade edebilirsiniz, bence direkt iade edin; baştan sevememişsiniz. Geçmiş olsun.

Makinenin sesi konusunda sizinle hemnfikir değilim, muadil makinenin amatörce çekilmiş videosunu bu yüzden koydum. Sizden de bu yüzden eklemenizi rica ediyorum.

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    hocam iade olursa yine bsh gurubu alıcaz mecbur kullandığım ex 3 makinde bsh gurubuydı boyle bir gürültüye şahit olmadık, profilodan yüsek derecede memnuyet var önerirmisniz? boshla kalite açısından fark varmı onu öğrenmek istiyorum aynı fabrikadan çıkıyor biliyorum ama yine emin değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Mart 2019; 13:57:1 >

Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

Bu mesaj silindi.
    ben marka tartışmasına girmedin sadece benim görüşümde değil,polyanamı yazıyım anlamadım gitti isteyen istediğini alsın memnun kalmadık ailecek napıyım yalanmı atıyım?
    makine kurulumunda ben zaten işteydim abi bu makine çok sesli çalışıyor nayzpıcaz diye mesaj atan kız kardeşlerim kadın gibi bütün gün çamaşır makinesi takip edicek değilim zaten evde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Mart 2019; 14:0:14 >
    Polyanna yazın diyen kim? Ses konusunda Electrolux un makineleri B/S/H grubundan biraz sesli zaten katalog değerleri de bunu gösteriyor. Ancak sizin söylediğiniz kadar o evi titrettiği kadar sesin olması hiç inandırıcı değil. 1200-1400 sıkma hızı hariç öyle abarttığınız kadar titreşim oluşmaz 1200-1400 devirlerde de titreşim makinenin bulunduğu ortamın arka duvarına biraz gelir sadece bunun kadar da normal bir şey yok. Sizi 50,60 kg ağırlıkta dakikada 1200-1400 kere döndürseler siz de ses yaparsınız.

Burada beyaz eşya konusunda ilgisi olan engin tecrübeleri olan insanlar video çekmenizi rica ediyor siz hala sakızzzz gibi sesli öyle böyle deyip uzatıyorsunuz. Bu saatten sonra biz size nasıl yardımcı olabiliriz? Ki o konuyu da bilmiyorsunuz o Aeg Electrolux konusunda kişisel düşmanlıktan karalamaya dönüşen olay var.

Memnun değilseniz ürün sorunluysa bunu ispatlayın markaya iade edip istediğiniz markanın grubundan ürün alın. Kimse size silah zoruyla ürün aldırmadı sonuçta!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    sismolog cihazı, ve db ölçer alıyım ozaman çok mantiki...burası ıspat forumumu allah allah..yorumlar über komik yani...
    bana yardımcı olun demiyorum zaten memnun kalmadık diyorum cihazdan zaten olay o okey...hadi iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Mart 2019; 14:50:46 >
  • kerimcem bey bu forumda elektrolüx aeg grubunna birşey söyleyemezsin. ne kadar da kullandım memnun kalmadım dersende seni başka markaların fanatiği olmakla itham ederler. daha önce candoğan62 nickli arkadaşın elektrolüx çalışanı olduğu paylaşıldı ve epeydir görünmezdi arkadaşımız ama yeniden aeg-elektrolüx hakkında manipülasyona başlamış. kenan ve yucuklusucurtam nickli kişilerde candoğan ortalarda yokken bu markaların mükemmelliğini anlatır dururlar ve asla onlarla başedemezsiniz boşuna kendinizi üzmeyin.. sizin ne hissettiğinizi ne yaşadığınızı forumdaki çoğu insan biliyor. ama sizinde en sonunda pes etmek durumunda kaldığınız düzey probleminden dolayı yazmamayı tercih ediyorlar forumu takip edenler. o pompa sesinin ne olduğunu ancak 3-5 bin tl verip elektrolüx çamaşır makinası alıp evinize kurup yaşarsanız anlarsınız. internetten aldığınız için iade edebilirsiniz.. tüketici hakem heyetide lehinize karar verir. ben en mükemmel cihazımmız dedikleri makinaya bir ay tahammül edebildim. çeme ayarlama ayak ayarlama ne yaptıysak hikaye. gündüzde gece de carkk carkk carkk berbat pompa sesi..makina su alırken patlama yapar.. günlerce makinanın videolarını servisle beraber çekip genel merkezlerine yolladım ama hikay. servisleri de berbat müşteri hizmetleride. yol yakınken kurtulun. en dandik başka marka alın ama en azından servisi adam gibi olsun. bende miele var pahalıdır. bu candoğan62 arkadaş elektrolüxle mieleyi kıyaslar filan honda ile mondial kadar farklı kaliteler. emin olun vestelin altusun hatta indesitin bile makinaları daha iyidir..

• bgmeu B kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyeti neden aleyhinize karar vermiş acaba makine normal olduğu için olabilir mi ?

Kişi neyi görmek isterse onu görür artık bir şey diyemiyorum size. Terbiyesizliğinizle baş başa kalın...

Orijinalden alıntı: bgmeu

kerimcem bey bu forumda elektrolüx aeg grubunna birşey söyleyemezsin. ne kadar da kullandım memnun kalmadım dersende seni başka markaların fanatiği olmakla itham ederler. daha önce candoğan62 nickli arkadaşın elektrolüx çalışanı olduğu paylaşıldı ve epeydir görünmezdi arkadaşımız ama yeniden aeg-elektrolüx hakkında manipülasyona başlamış. kenan ve yucuklusucurtam nickli kişilerde candoğan ortalarda yokken bu markaların mükemmelliğini anlatır dururlar ve asla onlarla başedemezsiniz boşuna kendinizi üzmeyin.. sizin ne hissettiğinizi ne yaşadığınızı forumdaki çoğu insan biliyor. ama sizinde en sonunda pes etmek durumunda kaldığınız düzey probleminden dolayı yazmamayı tercih ediyorlar forumu takip edenler. o pompa sesinin ne olduğunu ancak 3-5 bin tl verip elektrolüx çamaşır makinası alıp evinize kurup yaşarsanız anlarsınız. internetten aldığınız için iade edebilirsiniz.. tüketici hakem heyetide lehinize karar verir. ben en mükemmel cihazımmız dedikleri makinaya bir ay tahammül edebildim. çeme ayarlama ayak ayarlama ne yaptıysak hikaye. gündüzde gece de carkk carkk carkk berbat pompa sesi..makina su alırken patlama yapar.. günlerce makinanın videolarını servisle beraber çekip genel merkezlerine yolladım ama hikay. servisleri de berbat müşteri hizmetleride. yol yakınken kurtulun. en dandik başka marka alın ama en azından servisi adam gibi olsun. bende miele var pahalıdır. bu candoğan62 arkadaş elektrolüxle mieleyi kıyaslar filan honda ile mondial kadar farklı kaliteler. emin olun vestelin altusun hatta indesitin bile makinaları daha iyidir..
    mahkemede zaten şu an olay 10 günde sonuçlanır demişler, cidden çok sesli makine yıkaması kazanın büyüklüğü cidden iyi ama çok sesli çalışıyor çekilcek dava değil 10 yıllık makineden bile 2 kat fazla motor sesi duyunca dumur olduk ailece zaten sanki makine sanayi tipi bir makine sesliliğinde çalışıyor...

bizim bunu almamızın nedeni kazanıydı diğerlerine bakmışlar hiç beğenmemişler içi küçük diye..tabi bukadar sesli çalışabilceği aklımızın ucundan geçmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Mart 2019; 13:9:49 >

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    valla hocam aynı şeyi sevisde başta istedi, gelişi güzel bir çekim yapmış bizimkiler ama bizim duyduğumuzla cepte yansıyan çok farklı cepte su sesi daha fazla duyuluyor çamaşırların cart curt çarpma sesleride daha tizler ön planda yani, bas ağırlık olan böğürdeme uğultu sesi daha az gerçeği yansıtsa 10 defa koyardım zaten hiç meraketmeyin....ben burda markacılık yapmıyorum sıradan bir tüketiciyim sadece..

cebi yakınlaştırsam daha fazla ses ,uzaklaştırsan daha az çıkıyor yani gıcıklık yapmak istesem dibine koyarım ceptende yazılımla db+ yapıp kayıt yaparım sen dağlar devriliyor gibi duyarsın insanları anca kandırmış olurum..yani çekimle çözülcek birşey değil o...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Mart 2019; 14:48:4 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.