Şimdi Ara

Ele dövme yaptırmak ve özel sektör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elime ufak bir dövme yaptırmayı düşünüyorum, Michelangelonun tanrı ve adem tablosundaki elleri elimin köşesine yaptıracağım.Ancak finans alanında çalışacağım ileride büyük ihtimal ve şu anda da özelde stajyerim.

Sizce sıkıntı yaratır mı? Veya ileride insanların bakışı değişir mi dövmeye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter
  • Özelde insanların hiç bu tür şeylere takıldığını görmedim. Belki firmadan firmaya değişiyor da olabilir ama gittiğim firmalarda da görmedim. Müşterilerle toplantılara gidiyorum. Kolumda Rusça 'baba' yazıyor, altında da ufak bir kalp var. İnsanlar umursamıyor bile.

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

• Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Ele dövme yaptırmak ve özel sektör

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dövme kadar saçma bir şey yok vücudunu kirletiyorsun sadece ömür boyu sildiremeyeceksin dövmeye ben modern insanın damgası gözüyle bakıyorum. Roma zamanında mesela kölelere sıcak presle damga vururlarmış sahibi belli olsun diye şimdi de değişen bir şey yok kölesi oldukları şeyleri oralarına buralarına kazıttırıyorlar. Hele ki el gibi bir şeyi dövme yaptırmak çok sakat sen sanat dersin başkası tarikattan mı ulan bu el mel ne ayak der. Yani her türlü durduk yere ön yargıları üzerine çekersin. Dövmeli insanlar, dövmesizlere göre daha güvenilmez gelir. İleride bu önyargılarda artacaktır illaki. Önceden adam yahudi diye öldürüyorlardı ileride belki biride dövmesi olanlara soykırım yapacak sakat işler yani insanlara sebep vermemek lazım. Kendini ön plana çıkarmak değil sıradan insan gibi göstermek lazım. Aptalı oynamak lazım küçük adamı oynamak lazım ama içindeki gücü gerektiğinde ortaya çıkarıp farkını göstermen lazım. Güç gizlilikte yatar. O yüzden kapitalizm oyunlarından ve sizi ön plana çıkaracak her şeyden uzak durmanız sizin için en iyisi olacaktır.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

randevumu iptal edeyim boyle daha kolaymisEle dövme yaptırmak ve özel sektör 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Ileride pisman olabilirim de brom buyuyunce biz su anki yaslilar gibi olmicaz ki. Lol oynayan dede mi olur:d

Diger dediklerine katilmiyorum devir degistj herkes yaptiriyor, sen onyargili biri degilsin baskalarinin onyargisi icin uyariyorsun ama baskalarini mutlu ederek hayat gecmez. Guc kismini da anladim da su anki dunyamiza pek uyarlayamadim brom:d Surekli tetikte gezmeye gerek yok sosyal hayat sims degil eskiden ben de roldeydim surekli ama o kadar firsat kacieiyorsun ki o rolleri keserken sonradan anlasiliyor dogal olmanin degeri.

• Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt

Herkes mi yaptırıyor ? Aklı başında olan kimse dövme yaptırmıyor hele ki memurluk gibi hayalleri varsa zaten bulaşmıyor. Özel sektör herkese göre bir yer değil ileride hoşuna gitmeyip kpssden memur olayım desen dövmeye takılacaksın. Önyargılı biri kelimesi zaten hatalı herkes önyargılıdır, önyargısını tetikleyen durumlar vardır tetiklemeyen durumlar vardır. Ön yargı senin içgüdülerinden gelen bir şey engelleyemezsin. Bu yüzden sonradan değiştiremeyeceğin şeylerin kararını verirken dikkatli olman lazım. Biri senin saçına giyimine yürüyüşüne oturuşuna kalkışına yemek yiyişine takabilir ama bunları düzeltebilirsin. Dövmeyi düzeltemezsin. İnsanları mutlu etmek falan demişsin, insanlardan ziyade işverenlerini senin üstündeki adamları mutlu etmen lazım ki terfi edebilesin yoksa özel sektör adamı sindirir.

Bana itici geliyor mesela.Serseri bu çocuk havası veriyor. Eğer çok içim ısınmadıysa ben almazdım büyük ihtimal.

Muhafazakar olduğumu düşünmeyin büyük ihtimal türbanlı onlanlarıda almazdım.

Bu benim görüşüm.Yıllarca ilmek ilmek işlediiğim ön yargılarım. Siz empati kurarsanız siz alın.

Bence yaptırma..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ama hiç sorun olmadı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.