Şimdi Ara

BUGÜN İŞE GİTMEDİM BAHANE LAZIM :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah bi uyandım ulan hiç kalkasım yok yataktan. gecenin 3ünde uyumuşum 6da alarm çaldı 3 saatlik uykuyla işe mi gidilir, neyse Ne diyim beyler yarın? arkadaşın babannesi öldü cenazedeydim falan demeyi düşünüyorum acil orjinal fikirler lazım

• kalkmak zor geldi yattım uyudum de
  • Öyle dersen neden gelmicegini soylemedin der. Senin suratini gormemek icin gelmedim de bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Öyle dersen neden gelmicegini soylemedin der. Senin suratini gormemek icin gelmedim de bence
    Babaannem dogum yaptı de işe yarar
  • çok kötüydüm başım dönüyordu kafamı kaldıramadım akşama kadar yataktan çıkmadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mala vurdum çok yorgunum de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel sektörde kendi babanen ölünce bile izin vermiyorlar ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşın babaannesi seni ne ilgilendiriyor der

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Fichtner

arkadaşın babaannesi seni ne ilgilendiriyor der
    özel sektörde babaanne falan tanımazlar
  • sanane diyim mi

-osman bey dün neden gelmediniz
    +sanane
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Fichtner

arkadaşın babaannesi seni ne ilgilendiriyor der
    arkadaşın babannesiyle gizli ilişkimiz vardı dersen belki
  • Kalp krizi gecirdim de

• Geldim sen görmemişsin de

• O bir şey demeden önde git "hocam dun nerelerdeydiniz ya hiç ortalıklarda görünmediniz" de

• quote:

Orijinalden alıntı: Dota Oyuncusu

Kalp krizi gecirdim de
    bu arada bu benim ilk işe gitmeyişim değil daha öncede yaptım bi kaç defa servisi kaçırıdm falan demiştim ama bu sefer daha orjinal bi fikir lazım eğer inandırıcı olursam sıkıntı çıkmaz eğerki inandırıcı olmazsa bana derse ki osman bey yeter artık bu kaçıncı falan derse laga luga yaparsa onu orda öldürürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

bu arada bu benim ilk işe gitmeyişim değil daha öncede yaptım bi kaç defa servisi kaçırıdm falan demiştim ama bu sefer daha orjinal bi fikir lazım eğer inandırıcı olursam sıkıntı çıkmaz eğerki inandırıcı olmazsa bana derse ki osman bey yeter artık bu kaçıncı falan derse laga luga yaparsa onu orda öldürürüm

Alıntıları Göster
    liseye gitmedim desene ne kıvırıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruizero

O bir şey demeden önde git "hocam dun nerelerdeydiniz ya hiç ortalıklarda görünmediniz" de
    işe gitmeyince patronun akşam mı arıyor neden gelmedin diye? dershane falan mı orası o ne öyle akşam ders bitiminde velini arıyo gibi. benim elamanım 2 saat gecikecek hemen ararım. arkadaşımın babaannesi ölmüş o yüzden cenaze falan diye cevap alırsam da yanıtım yarın işe gelme git muhasebeye çıkışını al olur.
    o yüzden csb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilton -- 24 Şubat 2014; 17:09:44 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    böbrek kanseri olmuşum kemoterapideydim de
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kız arkadaşım bana kaçtı habersiz de şehirdışından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskler54

Kız arkadaşım bana kaçtı habersiz de şehirdışından.

Alıntıları Göster
    ne iş yapıyorsuuuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.