Bildirim
Elder of Scrolls serisinin en iyi oyunu ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
dostum bu oyunun gamepad desteği var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: esrefemir
dostum bu oyunun gamepad desteği var mı?
Bu oyundan kastın Skyrim ise var -
rahatlıkla indirebilirim bu arada oyunun bir hikayesi var mı? yoksa amacımız en yüksek lvl olmak mı? -
quote:
rahatlıkla indirebilirim bu arada oyunun bir hikayesi var mı? yoksa amacımız en yüksek lvl olmak mı?
Valla sadece ilk bölümü oynayabildim çok kastığı için ama ilk bölümde sen bir köle gibi bişeysin seni idam etmeye falan götürüyolar sonra ejderha saldırıyor
Bir adam ile kaçıp zindan gibi bir yere giriyorsunuz sonra o zindanda kasıntılar başlıyor veeee aallpp99 oyunu sinirlenip kapatıyorBildiğim bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 3 Mart 2012; 14:49:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: aallpp99
Sizce Elder of Scrolls serisinin en iyi oyunu hangisi bende skyrim var ama GTX 560 ti ekran kartına sahip olmama rağmen inanılmaz kasıyor oynayamıyorum
Skyrim dışında hangisini önerirsiniz ?
Edit:imla
ENNNNNNNN iyisi dersen daggerfall yalnız indirip kurduğunda çalışmaz, ekstradan dos işlemi istiyordu bildiğin yani çok eski, bu arada gtx 560 Ti ile kasıyorsa kesinlikle korsan almışsın ve hiç güncellememişsin oyunu, ben gt 525 m ile high da oynayabiliyorum çünkü -
Bende merak ettim şimdi serinin en oyunu hangisiymiş.?
Acaba bu seriye hangi oyunla başlanır?,
Gtx560m var; Ti daha kaliteli bir ekran kartı ultra ben oynuyorsam sende oynarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Necochea
Bende merak ettim şimdi serinin en oyunu hangisiymiş.?
Acaba bu seriye hangi oyunla başlanır?,
Gtx560m var; Ti daha kaliteli bir ekran kartı ultra ben oynuyorsam sende oynarsın.
En iyi oyun tartışmazsız daggerfall'dır hocam, o çok eski diyenlere ise morrowind'dir -
Valla günümüzde grafiklerin geldiği noktayı da düşünürsek ben pek eskilere dönmek yanlısı değilim. Her biri zamanında ekran başına kilitlemişti bizi ama devir değişiyor. Şimdi bakınca Elder Scrolls - Oblivion (1 önceki oyun) dahi (ki yürekten severim) "puhahahaha lan şu grafikler de olmasa..." dedirtecek düzeyde kaldı. Ben görünüşe önem veriyorum benim zaafım da bu napim Eğer grafik konusunda çok takıntılı değilsen, bol bol boş vaktin varsa, ingilizcen iyiyse ve "ben bu işe gönül koydum arkadaş" diyorsan morrowind'den dahi başlayabilirsin. Konu bağlantısı olmadığı için istediğin oyundan başlayabilirsin aslında. İngilizce şart onu belirteyim.
-
Oblivion derim -
n iyisi konusunda herkesin farklı bir görüşü var lakin arena dışındaki bütün oyunları hakkıyla oynamış, hakkını verip orjinal almış biri olarak sadece şunu söylemek istiyorum: SERİNİN EN KÖTÜ OYUNU BENCE SKYRIM! -
Bana kalırsa, zamanın varsa serinin hepsini oynamanı tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun
n iyisi konusunda herkesin farklı bir görüşü var lakin arena dışındaki bütün oyunları hakkıyla oynamış, hakkını verip orjinal almış biri olarak sadece şunu söylemek istiyorum: SERİNİN EN KÖTÜ OYUNU BENCE SKYRIM!
Neden? -
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
quote:
n iyisi konusunda herkesin farklı bir görüşü var lakin arena dışındaki bütün oyunları hakkıyla oynamış, hakkını verip orjinal almış biri olarak sadece şunu söylemek istiyorum: SERİNİN EN KÖTÜ OYUNU BENCE SKYRIM!
Neden?
Serinin diğer oyunlarını baştan sona oynayın anlayacaksınız -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
quote:
Neden?
Serinin diğer oyunlarını baştan sona oynayın anlayacaksınız
Ben şahsen en sona Oblivion'u koyarım, hemen ardından da Skyrim gelir.
Daggerfall efsanedir ama günümüzde oynanabilir derecede düzgün grafiklere sahip olan en iyi TES oyunu Morrowind'dir benim için.
-
En zevklisi en uğraşılması gerekileni en "hardcore"u en bastan caydırıcılı olanı morrowinddir bana göre tabi modlarla coşar da coşar o da ayrı konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 7 Mart 2012; 23:53:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Phantom7
Oblivion derim
+1 Bencede Oblivion -
quote:
Orijinalden alıntı: [Romulus]
quote:
Orijinalden alıntı: Phantom7
Oblivion derim
+1 Bencede Oblivion
+1 -
Morrowind -
quote:
Orijinalden alıntı: aallpp99
quote:
rahatlıkla indirebilirim bu arada oyunun bir hikayesi var mı? yoksa amacımız en yüksek lvl olmak mı?
Valla sadece ilk bölümü oynayabildim çok kastığı için ama ilk bölümde sen bir köle gibi bişeysin seni idam etmeye falan götürüyolar sonra ejderha saldırıyor
Bir adam ile kaçıp zindan gibi bir yere giriyorsunuz sonra o zindanda kasıntılar başlıyor veeee aallpp99 oyunu sinirlenip kapatıyorBildiğim bu kadar
Driver güncellemeyi denedin mi ?
Ekran kartım 6850 bende de aynı sorun vardı güncelleyince düzeldi.Nvidia kartlarda da aynı sorun var diye biliyorum.Driver güncelle + patch yap düzelir.Gtx 560 ile rahat oynaman lazım.
Benzer içerikler
- dark souls 3 türkçe yama
- like a dragon infinite wealth türkçe yama
- stranded deep türkçe yama
- warband osmanlı modu
- zelda breath of the wild türkçe yama
- bannerlord hileleri
- oblivion remake
- the last of us part 2 sistem gereksinimleri
- witcher 4 ne zaman
- roleplay ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X