Eksen bilgisayar nasıldır?Burdan pc toplayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Teknik servisinin yavaş olduğunu duydum sadece başka problem yaşayan varmı?
teknik servisi biraz işten anlamaz en son benim işim düştüğünde öyleydi. Ama parça alımlarında hiçbir sorun yaşamadım. Fiyatları da gayet iyi.
eksen iyidir fiyatları makül gibi
satış sonrası hizmet yeterlilik belgesi war eksenin ama bence yalan.fiyatları felan çok iyi çalışanları gayet yardımcı oluyo insana ama satış sonrası kötü baba.
Eksen' le yaklaşık bir yıldır çalışıyorum. Temiz iş ve işçilik yapıyorlar. Daha dün ASUS VENTO aldım oradan. Daha önceki müşterilerinden olduğumdan montaj ücreti almadılar.
Teknik Servis montaj için 3 saat demişlerdi yoğunluktan ötürü ama 4 saat sürdü. Yavaş olmasını anlayabiliyorum. Çünkü insanlar artık Exen' e hücum ediyorlar.
En son olarak Eksen'den mointör ve kasa almıştım. Eksen beyaz listede
Güvenebiliriz o zaman ilk başta vatan düşünüyodum ama burdakileri okuyunca ekseni araştırayım dedim..servis süresi çokta önemli değil zaten işimi halletsinler beni uğraştırmasınlar yeter
bende geçen gün fiyat listesi aldımda.fiyatlar güzel yani düşük bazı firmalara göre
eksen dediğiniz şu goldun karşısındaki mi kadıköydeki
arkadaşlar markom bilgisayara bakın fiyatlar çok iyi teknik destek mükemmel
bende küçük bir sorun yaşadım hemen cözdüler.....
Ben iyi bilirim son sistemimi onlardan toplamıştım hiçbir sorunla karşılaşmadım. Pc gold ile kıyasıya bir rekabet içindeler
ben uzun zamandır eksenin müşterisiyim şu ana kadar 6-7makine sayısız parça aldım ordan , satış temsilcileri çok ilgili en azından benim gittiğim ilker bey var aynı zamanda mağaza müdürü çok yardımcı olur, nakit alım yaparsanız fiyat listedekininde %4-5 gibi altına iner, ama teknik servise gelince her yerde olduğu gibi illet , heleki o bilgisayar başında duran hiç bi şeyden anlamayan ukala kız varya aman diyorum ona bulaşmayın yoksa cehaleti ve ukalalığı yüzünden kafayı yersiniz, zamanında aldığım bi bilgisayarı kilitlenme probleminden dolayı 4 kere servise götürdüm bi arızayı bulamadılar yeterliliklerini siz düşünün artık , teknik servis olayına kafanız takılıyosa almayın (gold kadar beter değil gold illet ötesi olmuş artık) ama yok ben onu göze alıyorum diyosanız çok satış departmanı iyi son bi not sakın cumartesi gitmeyin muhasebedeki savsaklar inanılmaz yavaş çalışıyo 45dk dan önce ödee yapamazsınız sonra parça teslimatı için beklersiniz dahada yetmemiş gibi faturayı parça geldikten sonra kesip bi süre daha oyalarlar , sizde küfür ede ede aldığınıza alıcağınıza pişman vaziyette ayrılırsınız ordan
eksen iyidir,güvenilir bir firma..tabiki her firma gibi eksiklikleri yok değil...ama pcgold dan iyi olduğu kesin eski yerinden beri alışveriş yaparım sorun yaşamadım..
Kardeşler, ben onu bunu bilmem daha doğrusu hepsini bilirim...yani bu alemin kralı PCGOLD , eksen den de çok ucuz , biraz reklam odu ama madem mevzu açıldı...Bide benim selamımla ayşegül hnm'a giderseniz epey bi indirim yapar. Suat'ın arkadaşıyım diyip bizi utandıracak bir hareket yapmayın. oyarım....
almein kralı gold !!! sen daha teknik servise inmedin galiba , parça alırken doğrusun bazen daha ucuza veriyolar ama ya snrası , eksenden bin beter
pc gold daha elindeki parçanın stoklarında olup olmadığıdan habersiz bi firma
sadece o olsa iyi intenete sürekli yanlış resim koyuyolar almaya kalkıncada ürünü göstermeden satmak için bin tane laf yapıyolar
Ya Gold u nasıl savunuyorlar anlamıyorum biz x800 ler yeni gelmeye başladığında almak için gittik.x800 yok onun yerine şunu verelim dediler.150$ civarında bi geforcetu hatırlamıyorum şimdi modeli Böyle çalışanı olan bir yerden ne hayır gelir.