Şimdi Ara

EKREM İMAMOĞLU BİNALİ YILDIRIM ORTAK YAYINI 16 HAZİRAN 2019 | 21:00 (TEKRARI EKLENDİ) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.255
Cevap
4
Favori
124.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
148 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki

EKREM İMAMOĞLU BİNALİ YILDIRIM ORTAK YAYINI 16 HAZİRAN 2019 | 21:00 (TEKRARI EKLENDİ)

(En Son Oy Tarihi: 25.7.2020)
Giriş
    Programı izledin yani? Binali başlarken yalanları dizmeye başladı oy konusu algısı mesela 29kdan 14k a düştü diyor yalan değil mi bu senin mantığınla?
    Tekrar seçimi biz istemedik chp istedi dedi? Neymiş tüm oylar sayılsa geçecekmişşşş.Daha önce hiçbirzaman yapılmayan geçersizlerden çıkardığınız oylar ve her seçimde olabilen maddi hatalarla 5k oy chpden akp'e geçti sadece.Tüm oyların sayılmaması içinde her ilçeden sandıklar belirlendi onlar tekrar sayıldı ve chp daha çok oy aldı bu yüzden tüm oylar tekrar sayılmadı mesela. CHP seçimi tekrarlattı demek yalan değil midir?

fetö ile alakan var mı? YOHH YOHH YOKKK diyor buda yalan değil mi hemde daniskası? şiiri babam okumadı fetöye :)

En kuyruklu yalanları Binali Yıldırım söyledi karşılaştırırsan özellikle fetö konusunda.

PRogram konusunda görüşümde programın sonundaki aile muhabbetleri çay may karşılıklı teşekkürler harici hepsi çöp bir yayındı.

Kimseye oy etkisi yapacağını sanmıyorum bu saçma programın. Karşılıklı 2 kelam ettirtmediler adamlara ya yemişim böyle yayını.

• Organismus O kullanıcısına yanıt
    Atatürk ile ne ilgisi var? Bugünkü CHP'nin onunla ne bağı kaldı ki utanayım? Atatürk kurdu ve yönetti diye sonsuza kadar oy vermek zorunda mıyım? Atatürkçülük ayrıdır, particilik ayrı. Atatürkçülüğün ne olduğunu anlamadığın çok belli.

İki aday da birbirinden kötü bir iki seçim arası geçirdi. D***taş'ın çizgisini beğenmeler, ekümenlik, k***stan, 10 megabyte internet, polisle gereksiz tartışma(haklı-haksız önemli değil), yer sofrası şovu vb. birçok durum yaşanmadı mı? Tüm bunları ve arka plandaki başka durumları değerlendirdiğim zaman bana en mantıklısı bu geliyor. Sen her şeye gözünü kapatıp körü körüne oy vereceğim diyorsan senin bileceğin iş. O zaman da diğer insanlara koyun, çomar vb. demeyeceksin. Çünkü o dediklerinden farkın kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 17 Haziran 2019; 3:50:19 >
  • Mesela gençler 10 GB ile sosyal medya paylaşımı yapıp film izlemek yerine Wikipedia'ya girebilecek mi?
  • Algı yönetimine hemen başlanmış

https://m.star.com.tr/politika/milyonlarin-onunde-yalan-maskesi-dustu-haber-1461409/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Program özeti.
    İmamoğluna kesin talimat, sakin sinirlenme işleri berbat edersin.
    Rakibine sakın müdahale etme, dinleme onu bitirsin öyle konuş.
    Bol bol yalan savur, bunda zorlanmasın, böylece rakibin sana müdaha etsin ve madur rolüne bürün.

Bu kadar rahat yalan söyleyen bir başka aday bulamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 17 Haziran 2019; 4:7:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20 lirann 5 lirası sahte örneği efsaneydi
  • santa rika kullanıcısına yanıt
    Ustaca yalan söylüyor hemde. Yoksa bu bitrine koymazlardı onu.

Birde sakinleştirici falan almış olabilir, yoksa çoktan sinirlenmesi lazımdı.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Sen söyleyince o kısmı bi daha izledim ve imamoglunun bir yalanını daha yakaladım. Bu süreci hepimiz yakından takip ettik ve olayların nasıl geliştiğini az çok biliyoruz. Binali diyor ki "Oyların tekrar sayılmasını istedik." Zaten böyle olmadı mı. Bu gayet normal değil mi? Ve buna chp itiraz üstüne itiraz da bulundu bu süreçleri hepimiz yakinen takip ettik yalan diyenin dürüstlüğünden şüphe ederim. Ama imamoglu bunu da yalanlamış.

• Binali kazandı diyenler iyi misiniz? 2 kelimeyi bir araya getirmekten aciz, uzun cümle kuramıyor.

Ayrıca Muharrem İnce siyaseti kendi seçmenine mastürbasyon yapmaktan başka bi işe yaramıyor. 16 senedir şunu göremediniz.

• Bu yayın Binali Yıldırımın kazanmasına etki etmeyecektir.

Türkiye'nin genel problemleri Binaliye kaybettirdi.
    Eyt Problemi, En az 500 bin oy
    Suriye Problemi en az 100 bin oy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

dokuuuz sekiiiiz dokuuuz sekiiiizzz rummmba ruba çaaaa ça çaaaaa :)
  • Programin sadece basini izledim daha az bi kisminida radyodan dinledim programa pek vakif degilim.

Veritabani kopyalanmasi konusunda ekrem acikca cuvalladi.
    Oy xarflarinda 4 pusula var hepsi dogru bitek baskanlik pusulasimi hatali soylemine karsi binali yildirimin verdigi cevapta iyiydi. İstanbulda uc ilce saydi ak parti mhp ve chp nin ilce secim sonucuna itiraz ettigi.

Binali yildirim, ekrem imamoglu beylikduzu baskanlik adayliginda 11 kres vaadinde bulundu ama birtsne yapti dedi. İmsmoglu ordada kivirdi bduzu halki bizden memnun gene biz kazandik dedi.

F.portakal’in bile haksiz buldugu vali konusunda bile israrla yalan soylemeye devam etti.

Bu programi bi kenara birakalim. İmamoglu daha ikce belediye baskani iken karakol basmadi mi?
    Makarios heykeli dikmedi mi?
    İstanbul fetheden pontuslu mansetini atan gazeteden haberim yok dedi lakin 31 mart secim propagandalari sirasinda o gazeteden bi bayan muhabirle surekli yanyanaydi. Bu adam Trabzon lu degil miydi? Nerden cikti bu rum yakistirmasi?

Binali yildirim cok soz kesti bununda sebebi imsmoglunun hic sıkılmadan cok kolay yalanlar soylemesiydi. İmamoglunun sansi bu programda karsisinda binali yildirimin olmasi idi. Melih gokcek olsaydi onu yerin dibine sokardi.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    ne yazsam ki ben sana.
  • kimse birbirini kandırmasın.etliye sütlüye bulaşmadan bitirdi her ikiside.gerçek şu ki gecenin her türlü kazananı ekrem imamoğlu.
  • 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Binali Yıldırım oyları kim caldi o zaman diyince neden cevap veremedi surekli yalanciliktan bahsediyor ama kendi söyledikleri yalanlarda var sayistay raporu misal, istanbul'un su ihtiyacina verdiği ornekler ya kardesim o zamani nufusu ile şimdi ki nüfus bir mi tabi ki metreküp artacak nüfus patlama yapmış birde izmire gonderme yapiyor aklinca Türkiye de en çok atık su temizleme istasyonu olan şehir programı izlemissiniz ama tek taraflı konuşuyorsunuz ne hikmetse.

• Konuyu inatla FETÖ'ye getiren Binali Yıldırım'a, "Ulan FETÖ'yü bu ülkede ben mi soktum, yıllarca ben mi sömürttürdüm" demedin ya Ekrem yanarım yanarım ona yanarım. Sana vali olayıyla yüklenince FETÖ'den darbeyi sen vuracaktın ve o a haber kitlesini safına çekecektin ama niye yapmadın anlamadım...

İkinci yarının 10-15DK'sından sonra kapattım vurdum kafayı yattım. Binali Yıldırımın yalanlarına ve programın vasatlarına daha fazla dayanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 17 Haziran 2019; 6:19:1 >
  • Program çok sıkıcı idi İ. Küçükkaya programı düzgün yönetemedi arada bir konukların sözünü kesiyor bunu daha önce ki programlarında da yapıyordu bu huyunu hiç sevmiyorum sorulacak önce önemli konu varken çoğuna değinmedi.Tarafsız olmak gerekirse her iki adayda zaman zaman çok gergindi imamoğlu ve yıldırımın net cevap veremediği sorular vardı misal verilerin kopyalanması,vali olayı,sayıstay raporu, oyları kim çaldı, anadolu ajansı gibi konularda net cevap verilemedi.

Ben olsam cumhur ittifaki adayina bir önceki kampanya da millet ittifakina karşı kullanilan terör ve zillet ittifaki konularini, kürt seçmene karşı suçlayıcı bir şekilde yaklasilmasini sorardım.

Millet ittifakı adayı ise basta hdp sorusuna cevap veremedi yıldırım chp iyi parti hdp ittifakı demişti buna cevap vermesi gerekirdi.

Su olayında cumhur ittifaki adayi izmiri göstermiş izmirde zaten çok fazla arıtma tesisi var keşke onlarida söyleseydi ayrica yilllar boyunca nufusun arttigini bu yüzden metreküpün de artmasının doğal olduğunu bilmiyor sanırım

Millet ittifaki adayi ise veri kopyalama konusunda cuvalladi cikip dese ki kurumun içinde suphelendigimiz kisiler var bilgileri silebilecek veya içeriğini değiştirebilecek bu yüzden kopyalama işine giriştik dese hiç bir problem olmayacak.

Not:Küçükkaya bir daha bu tarz programlara modarator olmamali hem adaylarin sözünü kesiyor hemde sorduğu sorular kilit değil ve de cevap süreleri kısa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 17 Haziran 2019; 6:28:30 >

• Su programi enver aysever yonetecekti ki off of. Ismael ekreme soru hakki veriyor sonra sozu kesip 31 marti mi soracaksin diyor sanane be adam soru sor dedin soruyor iste hey Allahim. Sorunun son kismi caldilar bolumunu de kaynatti ama ekrem tekrar sordu ama cevap tabiki yok.

• İşine gelmeyince he he

Sen gününe kadar çıkar bari, adam başkan olunca hevesin kaçmasın

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.