Şimdi Ara

EKREM İMAMOĞLU BİNALİ YILDIRIM ORTAK YAYINI 16 HAZİRAN 2019 | 21:00 (TEKRARI EKLENDİ) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.255
Cevap
4
Favori
124.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
148 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki

EKREM İMAMOĞLU BİNALİ YILDIRIM ORTAK YAYINI 16 HAZİRAN 2019 | 21:00 (TEKRARI EKLENDİ)

(En Son Oy Tarihi: 25.7.2020)
Giriş

Aslında kazanıp kaybeden olmadığından dolayı ; " Programın kazananı E.İ " ve " Programın kazananı B.Y " anket şıkları " E.İ'nun kendini daha iyi ifade ettiğini düşünüyorum " ve " B.Y'ın kendini daha iyi ifade ettiğini düşünüyorum" olarak düzenlenmiştir, bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigers615

2004 yılında generaller keşke söylediklerini uygulamaya koysalardı karşılarında güçlü bir hükümet de yoktu güç halen askeriyenin elindeydi..
    Darbe olsaydı diyorsun yani. Yalnız bu bir suçtur dikkat et. Gece yataktan alırlarsa kuzenim yazmış deyip ağlama
  • "Türkiye'de yapılan hiçbir şey seçim sonucunu etkilemez"

Siyasetle ilgili tüm soruların cevabı budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gang Starr

"Türkiye'de yapılan hiçbir şey seçim sonucunu etkilemez"

Siyasetle ilgili tüm soruların cevabı budur.
    dayım dünki yayını izledikten sonra önceki seçimde binaliye verdiğini bu seçimde de imamoğluna vereceğini söyledi demekki değişiyormuş bazı şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Regardy sth.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Buradaki anket çok şey ifade etmez haklısınız.çünkü adama tapanların çoğu foruma girip üye olmayı beceremez.

Üniversite öğrencilerinin çoğu da memleketine gitmiştir. Bu yüzden kazananı, sahte milliyetçilik ayağını yiyen kapasitesizler, atm memurları ve malum partiyi din zanneden diğer kesime her türlü terörist, putperest, münafık, kafir yakıştırması yapacak kadar bile islamı tanımayan, diğer tarafa söylediklerinin kendilerini dinden çıkarmaya kadar götürdüğünden korkmayan tayfa belirleyecek. Böyle ülkeye böyle büyük şehir başkanı yakışır. Tebrik ederim.

• merak edenler için aktarım yayınıhttps://youtu.be/dk5OM_ZjfTM
  • Boyle bi durumda oylari kim caldi sorusunun cevabi basit kardesim. Oy kime kaydiysa kaydirilan taraf calmistir. İlce secimlerinde farazi 150 oy almis parti buyuksehir belediyesinde nasil bir oy alabiliyor. Bu bi cok kez ispatlandi. Kusura bakmayinda izmir de millet chpli belediye iyi hizmet verdigi icinmi chpye oy veriyor? Hayir. Tamamen ideolojik nedenlerden.

Su sorununda ise nufus patlamasi var kabul ihtiyac artiyor ihtiyac oraninda tasinan suda artiyor ama 94 e oncesinde neden yeterli su sehire gelmiyordu. Bunuda o yildan buyana istikrarli yapan bir ekip var refah partisi ve akparti surecleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Regardy sth.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ne dersun ne içeysun ha böle konusaysun sen ya.

Trabzonlu ya kim basmıs o basacak daa
  • Tamam aldı İmamoğlu daha neyin salatası bu. Amma boş

• 3 dk olayı saçmaydı bence, ben şahsen hiç tatmin olmadım. Adaylar özgürce son 25 yıl İstanbul için ne yapılmış iyisiyle kötüsüyle, şimdi neler vaat ediyorlar bunu kendi aralarında en ince noktasına kadar tartışmaları lazımdı. Moderatör arada ek sorular sorup geriye çekilmeli adaylar özgürce konuşmalıydı. Elbette ortam kısmen gerilebilirdi fakat oy verecek seçmen ve Türkiye geneli izleyeci kitlesi daha tatmin olurdu. Bence çok yüzeysel ve geçiştirme gibi bir program oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Tipe bak tipe

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn_yldz_

dayım dünki yayını izledikten sonra önceki seçimde binaliye verdiğini bu seçimde de imamoğluna vereceğini söyledi demekki değişiyormuş bazı şeyler

Alıntıları Göster
    sebebi neymiş ayrıca doğru mu söylüyorsunuz?

böyle çok troll var. Yok şuna verecektim de şimdi şuna vericem diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: abex

Aaa adam it'lik değil basitlik demiş yahu. Böyle iftaralar atmayın yahu. "Üzülüyorum, geçelim bunları, barış dili kullanıyoruz biz. 😄
    YOK :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

sebebi neymiş ayrıca doğru mu söylüyorsunuz?

böyle çok troll var. Yok şuna verecektim de şimdi şuna vericem diye

Alıntıları Göster
    Ben ilk seçimde bilerek geçersiz oy kullandım ama dün geceden sonra oyumu binaliye verecegim nedeni ise Ekrem İmamoğlu nun yalan söylediğine ikna oluşum ve yapacaklarını anlatamadı veya anlatmadı binali ise gayet net şekilde anlattı

• Canlı yayın çok fostu. İsmaile katlanamadım açıkcası bu kadar kötü yöneteceğini düşünememiştim.

3 dk olayıda gereksizdi.

Ekrem yalan söyledi, Binali yalan söylüyorsun diyip kanıtladı. Program bu kadardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

Ben ilk seçimde bilerek geçersiz oy kullandım ama dün geceden sonra oyumu binaliye verecegim nedeni ise Ekrem İmamoğlu nun yalan söylediğine ikna oluşum ve yapacaklarını anlatamadı veya anlatmadı binali ise gayet net şekilde anlattı

Alıntıları Göster
    ben sizin akpli olduğunuz hatırlıyorum zaten.
  • Ekrem İmamoğlu' nun dün sosyal anlamda söylediği vaatleri(yardımlar, maaş, yemek vb.) ak partili herhangi bir belediye başkanı adayı söylese, yok efendim bana balık vermeyin balık tutmayı öğretin, yok efendim ak parti milleti dilenci yapıyor derlerdi. Ekrem İmamoğlu' nun istihdam anlamında hiçbir vaadini duymadım. Varsa yoksa kreş yapacaz, şuna indirim yapacağız vb. şeyler söyledi. Binali Yıldırım 500 bin istihdam sağlayacağız, teknoloji üsleri kuracağız diye tek tek anlattı. Aynısı Ekrem İmamoğlu söylese şu an forumda ilahtı.

• İkisi de tırttı. İkisi de en önemli konulara cevap vermediler. Bırakın taraf tutmayı da doğru düzgün izleyin. Yok ezmiş yok tırsmış bırakın ya

• Ekrem İmamoğlu dünkü yayınla gönülleri feth etmiştir. Çevremde çekimser olupta bir önceki seçimde oy kullanmayan pek çok kişi oyunu chpye vereceğini söyledi. Bende onlardan biriyim. Bu seçimde gidip bu zulüm yönetimine bir darbede ben vurucam. Daha önceki seçimde oy kullanmamamın sebebi nasıl olsa akpnin kazanacağını düşünmemdi. Fakat bu seçim gösterdiki demek ki akpde devrilebilirmiş artık eski güçleri kalmamış.

• Yok. Yok...

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.