Şimdi Ara

EKREM İMAMOĞLU BİNALİ YILDIRIM ORTAK YAYINI 16 HAZİRAN 2019 | 21:00 (TEKRARI EKLENDİ) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.255
Cevap
4
Favori
124.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
148 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki

EKREM İMAMOĞLU BİNALİ YILDIRIM ORTAK YAYINI 16 HAZİRAN 2019 | 21:00 (TEKRARI EKLENDİ)

(En Son Oy Tarihi: 25.7.2020)
Giriş
    Yeterince güçlü değilmiş demek ki hükümetten yardım istemişler.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Yalan söylemeyi ve iftira atmayı Ek.İm 'den mi öğrendiniz ?
  • Mrtchn kullanıcısına yanıt
    Konumuz dün akşamın yorumlanmasıydı. Farklı günleri başka konularda konuşalım.
  • Medenî insanlar gibi konuşma oldu. Kazanan halk oldu, böyle medenice konuşabildiklerini gördük . Program fena değildi. Sorular da aşağı yukarı tahmin edilen gibiydi. Ankette çok afaki olmuş. Kazananı veya kaybedeni neden olsun bu programın, iki belediye başkan adayı karşılıklı konuşunca biri kazanması gerekiyorsa oy filan kullanmayın siz, sizin zihniyetiniz yüzünden millet ayristiriliyor. Önemli olan bir olmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Senin en büyük "zaaf"ın yazı yazarken durduk yere shift'e basmak olmasın?
    polemiğe girmenin anlamı yok. laf anlatmaya uğraşmanında anlamı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmamoğlu kesinlikle panik halindeydi . Binali beyin kendisini eleştirdiği yerlerde yanıt veremedi . 11 kreş sözü verdi bir tane zor yaptı dedi yanıt yok. ÖncedenSoruları istediğimi söyledi ama istemedim işte ispatı karşında dedi yanıt yok. Chp li belediyelerin oldugu ilçelerde gökdelenler yükseldi betonlaşma oldu dedi yine yanıt yok.
    Kim ne derse desin binali dün gece Ekrem i epey bir zor durumda bıraktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Regardy sth.

Bu mesaj silindi.
    23 hazirandada basıcaz size aslanım merak etme
  • Binali Yıldırım'a da üzülüyor insan! Sen devasa işler yap, ondan sonra gel Beylikdüzü'nde 11 kreş yapacağım deyip 1 kreş açabilen kişiyle tartışmaya çık!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkan23

Binali Yıldırım'a da üzülüyor insan! Sen devasa işler yap, ondan sonra gel Beylikdüzü'nde 11 kreş yapacağım deyip 1 kreş açabilen kişiyle tartışmaya çık!
    Sorma 🤣🤣🤣
    Ben modoratörün İmamoğluna mal varlığına neden gizleme kararı koydurduğunu sormasını isterdim

• inanamıyorum biliyor musunuz, CHP adayı 82 milyonun yuzune canlı yayında Ordu valisi olayı başta olmak üzere düzinelerce yalan söyledi. Ben bunu hazmedemiyorum, ya siz?

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

İmamoğlu kesinlikle panik halindeydi . Binali beyin kendisini eleştirdiği yerlerde yanıt veremedi . 11 kreş sözü verdi bir tane zor yaptı dedi yanıt yok. ÖncedenSoruları istediğimi söyledi ama istemedim işte ispatı karşında dedi yanıt yok. Chp li belediyelerin oldugu ilçelerde gökdelenler yükseldi betonlaşma oldu dedi yine yanıt yok.
    Kim ne derse desin binali dün gece Ekrem i epey bir zor durumda bıraktı
    Katılıyorum . Eleştirileri yanıtsız bıraktı

• Konuyu troller basmış aynı anda haberleşip birden yazıyorlar. Demek ki gece baya acımış.

• Dün akşam rahat 50 tane aktrollü bloklamışımdır şu konuda.

Yok "eko sönük kaldı" yok "binali vaatleriyle ezdi" vs. Saçma sapan algı yaratıp bizi kendileri gibi aptal sanıyorlar. Neyse onlar 10 gb... pardon 10mb internetleriyle ömür boyu mutlu mesut yaşarlar artık

• Antlion A kullanıcısına yanıt
    ne izleyelim, tarafsız ne önerirsin ? :)

• binali yildirimin soyledikleri hic anlasilmamis, bildigin cumle kuramayip sacmaliyor... dun tam izleyemedim
    kahve de 101 oynayan dayiyi al, istanbulun basina koy tam olarak bu
    hele izmir kanalizasyon muhabbeti tam bir rezillikti :D

• Sayıştay raporu sahte çıktı
    Haber7
    CHP adayının iddia ettiği 'Sayıştay raporu' sahte çıktı!
    http://m.haber7.com/guncel/haber/2870215-chp-adayinin-iddia-ettigi-sayistay-raporu-sahte-cikti/?detay=1

• quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

Burada Hilal oğlana anlatır gibi anlatmışlar(Silivri soğuk diye hilal diyorum)

https://www.ekremimamoglu.com/neler-yapacagiz/

Alıntıları Göster
    Siteyi güzel hazırlamışlar vaadler güzel görünüyor fakat nedense inanasım gelmiyor.
    Çünkü söylediklerini yapacaklarına %1 inancım bile yok nedense. Belediye başkanlığı zamanında ne vaad vermiş ne yapmış? Gerçi yunanistan'dan ödül alacak birşey yapmıştı en bilindiği o galiba, belki yunanistan'a vaadidir o da :)

• Namaste. kullanıcısına yanıt
    Habertürkwww.haberturk.com
    Sayıştay raporu muamması
    https://m.haberturk.com/sayistay-raporu-muammasi-2493787

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.