Şimdi Ara

EKREM İMAMOĞLU BİNALİ YILDIRIM ORTAK YAYINI 16 HAZİRAN 2019 | 21:00 (TEKRARI EKLENDİ) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.255
Cevap
4
Favori
124.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
148 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki

EKREM İMAMOĞLU BİNALİ YILDIRIM ORTAK YAYINI 16 HAZİRAN 2019 | 21:00 (TEKRARI EKLENDİ)

(En Son Oy Tarihi: 25.7.2020)
Giriş
  • Dün Binali bin ezici üstünlüğü olsa da hala seçimi kazanmaya daha yakın taraf İmamoğlu telaşa gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaa adam it'lik değil basitlik demiş yahu. Böyle iftaralar atmayın yahu. "Üzülüyorum, geçelim bunları, barış dili kullanıyoruz biz. 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kraix kullanıcısına yanıt
    Öyle şeyler söylemeyin adam üzülüyoorr. Aülar sonra..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

binali alır
  • instance kullanıcısına yanıt
    imamoğlu tarafında olup bu mesajı yazdıysanız ciddi anlamda sizi tebrik ediyorum.
  • günlerdir ortada saçma sapan ordu valisine it dediği konuşuluyor, ama cumhurbaşkanının vatandaşına ananı da al git dediğini söyleyen yok.
  • ben aktroll vs değilim. 31 Mart seçimlerinde oyumu Ekrem beye attım. Ama kimse kusura bakmasın dünkü programda performansını beğenmedim. Binali bey daha sakin daha tecrübeli ve daha rahattı. Şu kazandı bu kazandı gibi bir çıkarım yapamam yalnış olur ama ben ak partili olsaydım ve Binali beyi destekleseydim benim oyum değişmezdi..
  • ahaa zehirli oku attınız. dhde bi anket yapılıp böyle sonuçlar çıkarsa gerçek seçimde ne olacak biliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkan23

Sayıştay raporu sahte çıktı
    http://m.haber7.com/guncel/haber/2870215-chp-adayinin-iddia-ettigi-sayistay-raporu-sahte-cikti/?detay=1
    Tamamlanmayan 2018 raporu. İmamoğlu'nun gösterdiği 2017 raporu. Te Allah'ım.

Artık yalandan iftiradan çıldırdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 17 Haziran 2019; 15:52:58 >
  • Troller bunları cevaplarsa sevinirim:

Binali dün yayında Eko nun sözünü kesip durdu, ama eko hiç sözünü kesmedi baya nazik bir başkan demi?

Kim çaldı değimizde beni ilgilendirmez diyip aradan sıyrıldı

Aa ile ilgilide sorudada beni ilgilendirmez diyip aradan sıyrıldı

Feto sorusuna ilişkisi bilinmesine rağmen yooöğuuuk diye geçiştirdi

Cumhurbaşkanı 'nın biz İstanbul' a ihanet ettik demesiyle ilgili soruyu cevapsız bıraktı.

Programdan sonra Eko'nun tebrik ve teşekkür mesajı yayınladı Binali ise İmamoğlu ne yapcağını söylemeyi unuttu diye mesaj attı, görmek istediğiniz başkan bu mu?

Teknolojiyle aram çok iyi diyen adam akılı tahtya yazı yazamıyor 10gb tan 10mb a dönüyor. Verilerin yedeklenmesi için mantıken verilerin kopyalanması gerektiğini anlamayadı

• Bu programda Ekrem halk tarafından daha fazla tanınmış oldu.
  • Dolar 5.85

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Maaşlı bankamatikçiler milletin parasını yiyen hırsızlar toplanmış yine foruma. Sayılı günleriniz kaldı kendinize iş bulun bir an evvel haram yemeyin.

Cemaatler de kendine kaynak yaratıp hayır işlerini kendi cebinden ödesinler. İstanbullunun parasını yemeyi terk edeceksiniz 1 hafta sonra.
    Bu dediğine kendin inanıyormusun

• Dün 2 siyasetçinin, yalanlarla dolu konuşmalarını izledik. Kazanan derseniz bana göre Binali Yıldırımdı. Çünkü seçim tekrarına büyük tepki gösterildiği; Binali yıldırıma oy vermiş bazı kişilerin ” bu kez binaliye oy yok “dediği ortamda;İmamoğlunun kopyalama, Valiye hakaret ,soruların önceden verildiği iddiası; devamında vaatlerinin sönük kalması sebebiyle İmamoğlu’na gidecek oylar sekteye uğradı. Yine de İmamoğlu şu an seçimi önde götürecek düzeyde. Tabi oy kullanmayan yüzde 17 ilk bir kesim içersinde Binali nasıl olsa kazanır diye düşünüp ;oy vermeye gitmeyenler gitmeyenler çoğunlukta ise işler değişebilir.

Ama ne olursa olsun; bu siyasette doğru sözlü, ahlaklı siyasetçilere hasretlik devam edecek gibi...

• anket sonucu çok objektif.

Adam beklentinin altında kaldı işte bunu söylemek zor olmamalı
  • ak troller gelmiş sayıştay raporunu okumadım bilmiyorum diyen adama kazandı diyorlar ah aysun kayacı değerini bilemedik
  • masmavidoksanlar kullanıcısına yanıt
    Malum insan olmasa ülke zaten bu kadar gergin ve kutuplaşmış olmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassino! kullanıcısına yanıt
    Böyle bir zihin kontrol teknolojisi var CIA in icad ettiği ajanlar operasyon sırasında ses çıkarmadan haberleşebiliyorlar düşünceleriyle sadece inanmayacaksın olmaz diyeceksin ama adamlar yapmış.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.