Şimdi Ara

Ekran kaydetme programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PC ekranından ücretsiz kayıt nasıl yapılır?
    Ekran kaydedici ürün tanıtımları, görüntülü çağrılar, nasıl yapılır videoları ve oyun taktikleri gibi farklı konuların da arasında yer aldığı kişisel videolar oluşturmak için yaygın olarak kullanılmaktadır. Canlı video klipleri yapmak istiyorsanız işinize yarayacak bir ekran kaydetme aracı oldukça önemli bir ihtiyaçtır. Bu nedenle, bu gün bilgisayarınızda ekran kaydetme konusunda uzman bir araç olan harika bir program, Apowersoft Ücretsiz Online Ekran Kaydedici’yi tanıtıyorum.

    Bu ekran kaydedici aslında doğrudan kendi sitesi üzerinden kullanabildiğim ücretsiz bir web tabanlı uygulama. Sadece ekranımın tamamını kaydetmekle kalmıyor aynı zamanda belirli bir bölümünü de kaydedebiliyor. Bunun yanında kaydedilen görüntüye eş zamanlı olarak web kamerası görüntüsü de ekleyebiliyorsunuz. Sistem ve mikrofon sesi de kaydedilmekte olan görüntüye senkronize bir şekilde eklenebiliyor. Ayrıca, seçebileceğiniz birçok farklı video formatında (7 farklı video formatı ve hatta GIF de bunlara dâhil) çıkış alabiliyorsunuz. Kullanıcı dostu ara yüzüyle zorluk yaşamadan kullanılabiliyor. Sadece adımları takip ederek nasıl kullanılacağını öğrenebilirsiniz.
    İnternet sitesine girin ve uygulamayı çalıştırın. (İlk ziyaretinizde, normal olarak aktivasyon yapılması için sizden basit bir çalıştırıcı yüklemenizi isteyecektir.)

    https://www.apowersoft-tr.com/ucretsiz-ekran-kaydedici

     Ekran kaydetme programı

    Karşınıza çıkan açılan pencere üzerindeki araç çubuğunda tüm seçenekleri açık bir şekilde göreceksiniz. Kayıt kısayolları gibi bazı kişisel ayarları önceden ayarlayın. Farklı ses kaynağı ve çıkış formatı isteğe bağlı olarak kullanılabilir.

     Ekran kaydetme programı

    Kayıta hazırlanın ve “REC” butonuna basın. Kaydederken, çeşitli grafikler ve okların yanı sıra yazılar ekleyerek videonuzu daha bilgilendirici bir hale getirebilirsiniz. Bu harika.

     Ekran kaydetme programı
    Kaydı bitirmek için, sadece “duraklat” butonuna basın ve devam etmek isterseniz tik ikonuna basın. Ayrıca, baştan başlamak istiyorsanız çarpı simgesine de basabilirsiniz.

     Ekran kaydetme programı
    Video önizlemesini kontrol edin ve kaydetmek için bir format seçin. Dosya anında yayımlanacak ve seçtiğiniz klasöre kaydedilecektir.

     Ekran kaydetme programı

    Kaydetmeden önce, kırparak, boyutunu küçülterek ya da farklı efektler ekleyerek videonuzu düzenleyebilirsiniz. Dahası, dosyanızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz, bu da paylaşmak için size kolaylık sağlayabilir.

     Ekran kaydetme programı


    Bu güçlü özellikler gerçekten yüksek kaliteli kusursuz bir video oluşturmakta size çok yardımcı olacaktır. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir ekran kaydedici üzerinde bu kadar özellik nadiren bulunur. Daha fazla düşünmeyin, hemen deneyin!
     Ekran kaydetme programı Ekran kaydetme programı Ekran kaydetme programı Ekran kaydetme programı Ekran kaydetme programı Ekran kaydetme programı







  • http://turbobit.net/5s78hjoa5hnt.html

    Ashampoo Snap ile masaüstünüz, tek bir pencerenin, seçilmiş bir alanın veya komple bir web sayfasının ekran görüntüsünü kaydedebilirsiniz.
    Video modunu kullanarak videolar ve demolar kaydedebilirsiniz. Film sahnelerini veya bilgisayar oyunlarından bölümleri kaydedebilir, video olarak rehberler hazırlayabilirsiniz. Video kaydı sırasında cursor ve yakınlaştırma efekti de kullanabilirsiniz.
     Ekran kaydetme programı




  • Basit ve bedava bir program arayanlar için: Vov Screen Recorder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.