Şimdi Ara

ekran görüntüsü kaydetme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bana ekranımda ne oluyosa onu video olarak kaydetmeme yarıyacak bi program lazım.mesela bi oyunu oynarken falan..snagit diye bi program yüklemiştim ama ondada görüntüler kare kare hareket ediyodu o yüzden sildim..ben ders hazırlamak için istemiyorum..bi oyunu oynarken kaydetcem görüntünün akıcı olması lazım

• Camtasia Studio ile kaydedebilirsin.

http://www.techsmith.com/download/camtasiatrial.asp
  • banner saol
  • evet camtasi'yı öneririm ama sanırım 30 günlük kullanımı var
  • Ben de bununla ilgili birşey arıyordum bu topici görmeden çok teşekkürler 2sinide denicem birde fraps gibi birşey demişlerdi tam bilmiyorum onun için nediyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Ben de bununla ilgili birşey arıyordum bu topici görmeden çok teşekkürler 2sinide denicem birde fraps gibi birşey demişlerdi tam bilmiyorum onun için nediyorsunuz?

sen camtasiayı kullan o dediğin programa büyük bir ihtimalle gerenk kalmayacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi indiriyorum deniyim inşallah güzeldir.
  • ok arkadaslar saolun
  • quote:

Ben de bununla ilgili birşey arıyordum bu topici görmeden çok teşekkürler 2sinide denicem birde fraps gibi birşey demişlerdi tam bilmiyorum onun için nediyorsunuz?

Fraps oyunlardan video almaya yarıyor.
  • Videoda çekebileceğimizi söylemişlerdi. Camtasia Studio denedim fakat çok çok kaliteli çekiyor makina yavaşlıyor frame düşüyor. bunun kalitesini nasıl düşürcez ayarlarını bulamadım onun haricinde güzel program gözüküyor. fakat ayalrını hala çözmedim yardımcı olabilcek arkadaş varsa yazabilirmi buraya. en iyi hızda nasıl çekebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ashc

quote:

Fraps oyunlardan video almaya yarıyor.

ben bunu winning eleven 8 de açtığımda kayıt esnasında frame 1 lere kadar düşüyo ama başka oyunlarda sorun yok..neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 12 Haziran 2006; 22:32:44 >
  • quote:

Videoda çekebileceğimizi söylemişlerdi. Camtasia Studio denedim fakat çok çok kaliteli çekiyor makina yavaşlıyor frame düşüyor. bunun kalitesini nasıl düşürcez ayarlarını bulamadım onun haricinde güzel program gözüküyor. fakat ayalrını hala çözmedim yardımcı olabilcek arkadaş varsa yazabilirmi buraya. en iyi hızda nasıl çekebilirim.

Converter for Camtasia Studio

http://www.techsmith.com/camtasia/accessories/converter.asp

• evet, bence de camtasia çok iyi, ayrıca bunun bir de şöyle bir özelliği var, kurulum esnasında dikkatimi çekmişti, office programlarından powerpoint içerisine yerleşiyor, yani hazırladığınız sunuları da film dosyası gibi kaydedebilirsiniz..
  • Bogo çok teşekkürler sonradan çevirmek benim için önemli değil. Önemli olan çekerken az yer kaplaması ve kalitesi fena olmasın. Camtasia çok kaliteli çekiyor sorun burda bilgisayarım imzadaki inaılmaz derece de kasıyor World of warcraft da video hazırlamak istiyorum. Frapsı denedim tam istediğim kalitede çekiyor fakat o da 30sn 200mb yapıyor ortasını bualamadım. Fraps kalitesinde çekilmiş videolar izledim mesela 4 dk video 30mb civarı. bende öyle birşey yapmak istiyorum camtasianın herhangi ayarı var mı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korikoss

evet, bence de camtasia çok iyi, ayrıca bunun bir de şöyle bir özelliği var, kurulum esnasında dikkatimi çekmişti, office programlarından powerpoint içerisine yerleşiyor, yani hazırladığınız sunuları da film dosyası gibi kaydedebilirsiniz..

• Camtasia diyorsunuz da kullanısını bi anlatmadınız
  • harbi tam aradığım programdı teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kollaps

arkadaslar bana ekranımda ne oluyosa onu video olarak kaydetmeme yarıyacak bi program lazım.mesela bi oyunu oynarken falan..snagit diye bi program yüklemiştim ama ondada görüntüler kare kare hareket ediyodu o yüzden sildim..ben ders hazırlamak için istemiyorum..bi oyunu oynarken kaydetcem görüntünün akıcı olması lazım

camtasia...
    bilgisayarım bozuldu yoksa sana bi de kıyak gecerdim camtasia dan..
    cunku prgram 30 gunluk...
    ama ara belki bulursun...
  • Bu programı sadece isminin gerçekten Bulents Screen Recorder olup olmadığını anlamak için kurdum. Bülent Baltacıoğlu'nu gerçekten tebrik etmek lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Bülents Screen Recorder

http://www.thesilver.net/download.asp?id=1

ekran görüntüsü kaydetme

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.