< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikosony34 -- 22 Kasım 2014; 18:08:01 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikosony34 -- 22 Kasım 2014; 18:08:01 > |
Ryzen5 3600,Ga x470 aorus ultra,2x8:16corsairddr4 3200mhz ram,msı 5700xt mech oc,castle 240 rgb,rampage carbon kasa,asus 27 inç 144 hz 2k, fsp 1000 watt psu
|
|
![]() |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikosony34 -- 23 Kasım 2014; 14:33:02 > |
![]() |
|
![]() |
Selamın aleyküm üzerinden baya vakit geçmiş ama belki bir başkasının işine yarar aynı anakart bendede var ve kullanıyorum biryerden MSI RADEON RX 570 ARMOR 4G OC 4GB GDDR5 256bit AMD Ekran Kartı ayarladım daha öncesinde kullandığım ekran kartını çıkartıp bu ekran kartını taktığımda açılmıyordu power çalışıyor ve bip sesi gelmiyordu eski ekran kartını taktığımda açılıyordu rx570 ekran kartımı başka yeni bir bilgisayarda deneyip çalıştığından emin oldum daha sonrasında anakartımın bios unu güncceledim ve problem çözüldü anakartınızın bios unu güncelleyin sorun çözülecektir. ☺️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |