Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi XFX HD 6850 GIGABYTE HD6850 OC WindForce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2-3 güne kadar ekran kartı almayı düşünüyorum,yukarıda yazdığım 2 ekran kartından hangisini önerirsiniz?

Sistem bileşenleri;

Phenom IIx6 1055t
    Hi Level 2x2 1333 ddr3
    High Power 650 modüler
    Msi 890gxm g65
    ınwın dragon slayer kasa

XFX HD 6850
    GIGABYTE HD6850 OC WindForce
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Gigabyte HD6850 GV-R685OC-1GD modelini alın. XFX Gigabyte'tan çok daha gürültülü çalışıyor. Gigabyte HD6850 GV-R685D5-1GD modelini almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmt

Bende aşağıdaki linkte "emrahrasa"nın yaşadığı sorunun Windforce OC'de olup olmadığını araştırın diyecektim, kendisi gelmiş hemen soralım.
    Ekran kararma sorunu OC modelinde yaşanmıyor değil mi? Bu modelin bios'unu kendi kartında (GV-R685D5-1GD) denedin mi?
    http://forum.donanimhaber.com/m_45621814/tm.htm

GV-R685OC-1GD versiyonu ile ilgili Gigabyte resmi forumunda ve diğer forumlarda sorun bildirimi hiç yapılmamış, bir forumda da GV-R685OC-1GD versiyonunun sorunsuz çalıştığını bildiren bir cevap mevcuttu, GV-R685OC-1GD versiyonunun BIOS'unu bulamadığım için kendi kartımda test edememiştim.

• asus directCU modelini düşün derim.

Orijinalden alıntı: emrahrasa

Gigabyte HD6850 GV-R685OC-1GD modelini alın. XFX Gigabyte'tan çok daha gürültülü çalışıyor. Gigabyte HD6850 GV-R685D5-1GD modelini almayın.

D5 olanını neden önermiyorsunuz. Bende ondan vardı. Shader sayısının 100 eksiği gibi bişey duydum ama...

9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: emrahrasa

Gigabyte HD6850 GV-R685OC-1GD modelini alın. XFX Gigabyte'tan çok daha gürültülü çalışıyor. Gigabyte HD6850 GV-R685D5-1GD modelini almayın.

D5 olanını neden önermiyorsunuz. Bende ondan vardı. Shader sayısının 100 eksiği gibi bişey duydum ama...

Şu konulara bakabilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_45621814/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45751177

http://forum.donanimhaber.com/m_45460046/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45751125

Kullandığınız kartın BIOS sürümü nedir, ayrıca Napoleon Total War, Empire Total War, Sniper: Ghost Warrior oyunlarını oynuyor musunuz, herhangi bir oyunda bir anda ekranın kararması gibi bir durum yaşadınız mı? Vereceğiniz bilgiler önemli, selamlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır sipariş vermiştim. Bi sebepten dolayı henüz montajlayamadım. Yeni anakartım gelecek. O zaman montjalıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

hayır sipariş vermiştim. Bi sebepten dolayı henüz montajlayamadım. Yeni anakartım gelecek. O zaman montjalıcam

Umarım aynı sorunla karşılaşmazsınız, montajlayıp test ettiğinizde sonucu bildirirseniz sevinirim.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6677

burda tam model yazmiyo

• GIGABYTE HD6850 OC WindForce
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • msi al gigabyte larda sorun mevcut durduk yere sinyal yok hatası alıyor birçok kişi
    gigabyte siparişi verip iptal ettim teknoda msi cyclone lar ön sipariş durumunda ordan sipariş et bekle pazartesi girecek stoğa

Orijinalden alıntı: kudretozbay

kardes kesınlıkle tavsıye ederım pıyasadakı en ıyı 6850 modelıdır gıgabyte 6850 oc

15 Ocak 2011
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • tarihi eser olmuş konu bizde bakmadan yazdık :)
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.