Bildirim
ekran kartı sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
en son sürücü kurulu mu hocam?
bu noktalar sürekli var mı yoksa belirli durumlarda mı beliriyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 24 Aralık 2009; 22:23:57 > -
dostum tum driverler sonn surum isletim sistemi hepsini updateleri yapıldı bu noktalar bazen az oluyorken bazen asırı derecede artıs oluyor oyunlarda hic oynanmıyacak konuma geliyor filmlerde dahilquote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
en son sürücü kurulu mu hocam?
bu noktalar sürekli var mı yoksa belirli durumlarda mı beliriyor? -
Farklı bir işletim sisteminde deneyebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD
dostum tum driverler sonn surum isletim sistemi hepsini updateleri yapıldı bu noktalar bazen az oluyorken bazen asırı derecede artıs oluyor oyunlarda hic oynanmıyacak konuma geliyor filmlerde dahil
Alıntıları Göster -
zaten bu ilk sorunla karsılastıgımda window xp yukluydu belki ekran kartı fanını temizliyip windows 7 ye gectim yine hala boylequote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
Farklı bir işletim sisteminde deneyebilirsin.
Alıntıları Göster -
upp arkadaslar yardım edebilecek kimse yok muquote:
zaten bu ilk sorunla karsılastıgımda window xp yukluydu belki ekran kartı fanını temizliyip windows 7 ye gectim yine hala boyle
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyaLGuarD -- 29 Aralık 2009; 22:55:45 > -
Ekran kartını başka Pcde deneme imkanın varsa dene. Bakalım başka Pcde aynı sorunla karşılaşacakmısın.quote:
upp arkadaslar yardım edebilecek kimse yok mu
Alıntıları Göster -
Monitörden kaynaklı olmasın? Başka bilgisayarda deneyin bir de.quote:
Orijinalden alıntı: CueMaker
Ekran kartını başka Pcde deneme imkanın varsa dene. Bakalım başka Pcde aynı sorunla karşılaşacakmısın.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: _SeRHaT_
Monitörden kaynaklı olmasın? Başka bilgisayarda deneyin bir de.
baska ekran kartı taktıgımda(7600gs) boyle bir problem olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: helvetia
Ekran kartını başka Pcde deneme imkanın varsa dene. Bakalım başka Pcde aynı sorunla karşılaşacakmısın.
baska pc de deyilde baska anakarta denedim gene aynı sorun -
upppquote:
Orijinalden alıntı: RoyaLGuarDquote:
Orijinalden alıntı: helvetia
baska pc de deyilde baska anakarta denedim gene aynı sorun
Alıntıları Göster
-
upppquote:
uppp
Alıntıları Göster -
Bazı monitörlerde ölü pixel oluyor belki onlar seninkinde çoğalıyordur ama başka pc de denemişsin bilgim yok :Squote:
uppp
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan_08
Bazı monitörlerde ölü pixel oluyor belki onlar seninkinde çoğalıyordur ama başka pc de denemişsin bilgim yok :S
baska ekran kartıyla denedigimde gerek oyunda olsun gerek masaustunde hicbir nokta v.b bisi yok -
Kart arızalı sanırım, 9600 de shader e fazla oc yapıp yüklenince ortaya çıkan noktalardan.quote:
Orijinalden alıntı: RoyaLGuarDquote:
Bazı monitörlerde ölü pixel oluyor belki onlar seninkinde çoğalıyordur ama başka pc de denemişsin bilgim yok :S
baska ekran kartıyla denedigimde gerek oyunda olsun gerek masaustunde hicbir nokta v.b bisi yok
Alıntıları Göster -
quote:
quote:
baska ekran kartıyla denedigimde gerek oyunda olsun gerek masaustunde hicbir nokta v.b bisi yok
Eğer sisteme başka kart takıldığında aynı problem oluşmadıysa kartı garantiye gönder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 2 Ocak 2010; 1:18:51 > -
ısılar yüksek olabilir fan hızını arttırmayı dene..düzelmmese garantisi varsa garantiye gönderquote:
Orijinalden alıntı: ForeverMetalquote:
quote:
Eğer sisteme başka kart takıldığında aynı problem oluşmadıysa kartı garantiye gönder.
Alıntıları Göster
-
ekran artında birkac oynamalar yaptıgımdan garantiye gonderememama su anlık pek problem yok mhz hizini ve fan hızını dusurunce ekrandaki noktalar simdilik gitti ama oyunlarda hala devam ediyorquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0245653D0
ısılar yüksek olabilir fan hızını arttırmayı dene..düzelmmese garantisi varsa garantiye gönder
Alıntıları Göster -
uppquote:
ekran artında birkac oynamalar yaptıgımdan garantiye gonderememama su anlık pek problem yok mhz hizini ve fan hızını dusurunce ekrandaki noktalar simdilik gitti ama oyunlarda hala devam ediyor
Alıntıları Göster -
uppquote:
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- wattman hatası nedir
- palit ekran kartı alınır mı
- amd radeon r7 200
- hd filmler
- nvidia txaa nedir
- amd boykot mu
- rtx 5000 serisi
- gtx 1650 ti
- ekran kartı öğrenme
- intel arc b580
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X