Şimdi Ara

Ekran Kartı İndirim ve Kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar, şu zaman içinde kartlarda belirgin fiyat düşüşleri ve kampanyalar yaşanmakta ve bu durum forum olarak çok iyi takip edilmekte. Şu yakın zamanda kart alma planlarım var en son Vatan'ın kampanyasını kaçırdım. Aklımdaki kartlar 5850 ya da 6850 olacaktır. Teknobiyotik'te de güzel bir kampanya mevcut. Sizce biraz daha beklesem daha iyi bir kampanya gelir mi yoksa fırsat bu fırsat kart alınmalı mı? Değerli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

• hocam dün vatan bilgisayarda teknobiyotikten daha güzel bi kampanya vardı fakat kaçırdık :( 270 liraydı 6850 ve kredi kartına 6 taksit... bende devam eder sanıyodum fakat bugün baktım yeniden 350ye fırlamış ne yazıkki.. tekrar aynı kampanya olana kadar bende almam artık ama üzüldüm kaçırdığımıza..

edit: hmm sende kaçırmışsın tam okumamışım :) bari haberdar edelim birbirimizi elbet olacaktır yine bi kampanya.. ama vatandakini gördükten sonra teknobiyotik cazip gelmiyor artık bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayistic -- 18 Nisan 2011; 19:16:50 >

Orijinalden alıntı: jayistic

hocam dün vatan bilgisayarda teknobiyotikten daha güzel bi kampanya vardı fakat kaçırdık :( 270 liraydı 6850 ve kredi kartına 6 taksit... bende devam eder sanıyodum fakat bugün baktım yeniden 350ye fırlamış ne yazıkki.. tekrar aynı kampanya olana kadar bende almam artık ama üzüldüm kaçırdığımıza..

edit: hmm sende kaçırmışsın tam okumamışım :) bari haberdar edelim birbirimizi elbet olacaktır yine bi kampanya.. ama vatandakini gördükten sonra teknobiyotik cazip gelmiyor artık bana..

Benim alımım malesef 12 taksitle olacak çünkü kendim ödeyeceğim bir öğrenci olarak bu yüzden kampayalar pek fark ettirmiyor düşündüğüm zaman. Ama önümüz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Vatan genelde özel günlerde kampanya yapan bir firma onu beklemekte fayda olabilir. Ayrıca Teknobiyotik'teki 5850 beni çok cezbediyor ne yapacağımı bilemedim o kadar okuyorum diyorum kendime 6850 daha yeni Dx11 geleceğe yatırım için bunu al ama öteki tarafa bakınca da ikinci el fiyatına 5850, anlayacağın büyük çelişkilerdeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2Shane

quote:

hocam dün vatan bilgisayarda teknobiyotikten daha güzel bi kampanya vardı fakat kaçırdık :( 270 liraydı 6850 ve kredi kartına 6 taksit... bende devam eder sanıyodum fakat bugün baktım yeniden 350ye fırlamış ne yazıkki.. tekrar aynı kampanya olana kadar bende almam artık ama üzüldüm kaçırdığımıza..

Benim alımım malesef 12 taksitle olacak çünkü kendim ödeyeceğim bir öğrenci olarak bu yüzden kampayalar pek fark ettirmiyor düşündüğüm zaman. Ama önümüz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Vatan genelde özel günlerde kampanya yapan bir firma onu beklemekte fayda olabilir. Ayrıca Teknobiyotik'teki 5850 beni çok cezbediyor ne yapacağımı bilemedim o kadar okuyorum diyorum kendime 6850 daha yeni Dx11 geleceğe yatırım için bunu al ama öteki tarafa bakınca da ikinci el fiyatına 5850, anlayacağın büyük çelişkilerdeyim.

anlıyorum, bende yeni mezun bi çalışan sayılarak 6 taksitle alacağım :) zaten para kazanmaya başlayınca hep ilk yatırım alanı olarak bu sektörü seçeceğimi beklemiştimama maalesef vatandaki kampanyayı kaçırmak ve fiyatların şimdi 350 ye vurduuğunu görmek beni derinden yaraladı :) teknobiyotikte 5850 ile 6850 aynı fiyatttaydı ya.. bu durumda 5850 ye cezbeden şey nedir hala? :) tereddütsüz 6850 olmalı ya ikisi de aynı paraysa :) ama hakkaten vatanın kampanyasından sonra 300e üstelik peşin alınmaz teknobiyotikten.. inşallah 23 nisanda yapar bi güzellik vatan tekrar. ama bu kadar güzelini yapar mı onu merak ediyorum. 270 çok iyi fiyattı ya :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2Shane

quote:

anlıyorum, bende yeni mezun bi çalışan sayılarak 6 taksitle alacağım :) zaten para kazanmaya başlayınca hep ilk yatırım alanı olarak bu sektörü seçeceğimi beklemiştimama maalesef vatandaki kampanyayı kaçırmak ve fiyatların şimdi 350 ye vurduuğunu görmek beni derinden yaraladı :) teknobiyotikte 5850 ile 6850 aynı fiyatttaydı ya.. bu durumda 5850 ye cezbeden şey nedir hala? :) tereddütsüz 6850 olmalı ya ikisi de aynı paraysa :) ama hakkaten vatanın kampanyasından sonra 300e üstelik peşin alınmaz teknobiyotikten.. inşallah 23 nisanda yapar bi güzellik vatan tekrar. ama bu kadar güzelini yapar mı onu merak ediyorum. 270 çok iyi fiyattı ya :(

Dostum şu an gördüm eğer ilgilenirsen
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=38222

5850 istememdeki sebep steam İşlemcisi sayısıdır. Yokse DX11 performansı olarak 6850 daha iyi bir kart olduğunu biliyorum.

• bende bugün öğlen eksenden msi 6950 twin frozr 2 alıyordum kredi kartı sorunu yüzünden akşama erteledim şuan baktığımda ise fiyat 10tl artmış sonra baktım dolar çok ufak bi artış göstermiş böle direk 10tl arttırmaları normal midir ?

Orijinalden alıntı: gordon95

bende bugün öğlen eksenden msi 6950 twin frozr 2 alıyordum kredi kartı sorunu yüzünden akşama erteledim şuan baktığımda ise fiyat 10tl artmış sonra baktım dolar çok ufak bi artış göstermiş böle direk 10tl arttırmaları normal midir ?

Sonuçta miktar ne kadar az olursa olsun bir gelir elde ediyorlar bu yüzden farkları hemen yansıttıklarına eminim. Sizin durum üzücü olmuş.
    Daha Fazla Göster
  • sonuçta 10tl sorun değil ama şu kredi kartlarında 3d secure kod mu ne varmış onun yüzünden alamadım.. hiç kredi kartıyla almazdım bu ilk ve son oldu en iyisi kapıda ödeme
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyberk

haftasonu internetim bozuldu sipariş veremedim diye Vatan ın bilgi işlemini arayın size indirim kuponu versinler

Böyle bir şey mümkünse yarın hemen arar gider alırım.

haftasonu internetim bozuldu sipariş veremedim diye Vatan ın bilgi işlemini arayın size indirim kuponu versinler

allah allah veriyorlarmı öyle :)

beyler bence bekleyin bence inecek tekrar

quote:

allah allah veriyorlarmı öyle :)

beyler bence bekleyin bence inecek tekrar

Bekleyelim ama dolar iyi gitmiyor o da düşündürücü.

Vatanın kampanyasından msi hd6850 aldım 270 Tl'ye. Sitesinde özellikle belirtilmemiş olmasına ve normal versiyon gibi gözükmesine (775-4000) rağmen
    aldığım kart Core:820 Mem:4400 hızlarında çıktı. OC versiyonmuş

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r6850-pm2d1gd5oc-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50631

Hepsi böyle mi bilmiyorum ama benim için iyi bir sürpriz oldu.

Tekrar stoklara girerse ve iyi bir kampanya olursa aklınızda bulunsun.

Aynı kart Teknobiyotikte 22 nisanda stoklarda olacak 305 TL havale fiyatı ile.

http://www.teknobiyotik.com/msi-ati-hd6850-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

• Aceleniz yoksa vatanbilgisayar'ın kampanyasını bekleyiniz.Fiyatlar düşüyor baya.
    kaynak: hislerim

Orijinalden alıntı: heartwork

muhtemelen yakın zamanda kdv bizden kampayası olacaktır.

vatan,ın kdv bizden kampanyası zaten sıradanlaştı .her zaman oluyor gibi
    bence 23 nisanda kesin %25 indirim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: heartwork

muhtemelen yakın zamanda kdv bizden kampayası olacaktır.

vatan,ın kdv bizden kampanyası zaten sıradanlaştı .her zaman oluyor gibi
    bence 23 nisanda kesin %25 indirim olur

aynen öyle. sürekli kdv indirimi oluyor. %25 olunca da ürün kalmıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.