Şimdi Ara

Ekran Kartı İndirim ve Kampanya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: heartwork

quote:

Orijinalden alıntı: bariscanafro

Hocam deme öyle şeyler :)

Ben de HIS HD6850 yi kapıverdim 270 TL'ye. Kart büyük falan diyorlar; ama Aerocool VS9 kasaya her türlü sokmam lazım diye düşünüyorum.

belli olmaz belki de indirim kalkar. ters köşe durumları...

geçen sefer günün kampanyası diye inca monitör almıştım zaten nolduysa bu full hd merağından ekran kartına kadar uzadı yolumuz. 3-4 günde geliyor. vatan bilgisayar ilk tercihim bundan sonra bilgisayar parçası söz konusu olduğunda. müşteri desteği gerçekten gördüğüm en iyi yer şu ana kadar. ölü piksel çıkınca hemen değiştirmişlerdi monitörü. ama günün kampanyası dedikleri monitör gün bitince daha da ucuzlamıştı tek bu kaldı aklımda negatif olarak :) ama satış sonrası hizmeti böyle versinler o para da helal olsun.. aklınızda soru işareti varsa ben vatanı tavsiye ederim.

• quote:

Ben de HIS HD6850 yi kapıverdim 270 TL'ye. Kart büyük falan diyorlar; ama Aerocool VS9 kasaya her türlü sokmam lazım diye düşünüyorum.

hayırlı olsun. yalnız şimdi bide psu lazım :S

• geçen sefer günün kampanyası diye inca monitör almıştım zaten nolduysa bu full hd merağından ekran kartına kadar uzadı yolumuz. 3-4 günde geliyor. vatan bilgisayar ilk tercihim bundan sonra bilgisayar parçası söz konusu olduğunda. müşteri desteği gerçekten gördüğüm en iyi yer şu ana kadar. ölü piksel çıkınca hemen değiştirmişlerdi monitörü. ama günün kampanyası dedikleri monitör gün bitince daha da ucuzlamıştı tek bu kaldı aklımda negatif olarak :) ama satış sonrası hizmeti böyle versinler o para da helal olsun.. aklınızda soru işareti varsa ben vatanı tavsiye ederim.

hiç sorma kardeşim bende full hd merakı yüzünden geçen yaz dan beri ekran kartı alamıyorum. önce monitörüm küçük , çözünürlük düşük dedim (15'' crt) gittim full hd monitör aldım. sonra ekran kartı için power lazım dedim power aldım. bunların iyisini almak için ayrı ayrı kafayı yedim şimdi kafayı yeme sırası ekran kartına geldi.

...and justice for all

• Orijinalden alıntı: ZQ

geçen sefer günün kampanyası diye inca monitör almıştım zaten nolduysa bu full hd merağından ekran kartına kadar uzadı yolumuz. 3-4 günde geliyor. vatan bilgisayar ilk tercihim bundan sonra bilgisayar parçası söz konusu olduğunda. müşteri desteği gerçekten gördüğüm en iyi yer şu ana kadar. ölü piksel çıkınca hemen değiştirmişlerdi monitörü. ama günün kampanyası dedikleri monitör gün bitince daha da ucuzlamıştı tek bu kaldı aklımda negatif olarak :) ama satış sonrası hizmeti böyle versinler o para da helal olsun.. aklınızda soru işareti varsa ben vatanı tavsiye ederim.

hiç sorma kardeşim bende full hd merakı yüzünden geçen yaz dan beri ekran kartı alamıyorum. önce monitörüm küçük , çözünürlük düşük dedim (15'' crt) gittim full hd monitör aldım. sonra ekran kartı için power lazım dedim power aldım. bunların iyisini almak için ayrı ayrı kafayı yedim şimdi kafayı yeme sırası ekran kartına geldi.

aynen hocam bu işler böyle :) seçene kadar bende aynı durumları yaşadım. ama msi'nin kini tavsiye ederim eğer hala ekran kartı bakıyorsan. şuan fiyatı gerçekten çok iyi. sende psu tavsiye edersin belki ama kampanyalı olursa iyi olur :) bu kartı hangi psu kaldırır şimdi de onu araştırıcam valla derdi bitmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: jayistic

quote:

Üstad deme öyle şeyler :) 550W misler gibi; neyime yetmeyecek? Yetmez mi? :)

quote:

quote:

yeter hocam fazlasıyla

quote:

quote:

hoca kendimi kastettim benimki 230W =) 230w a 6850 yi taksam nolur acaba :D şimdi bende bakıcam mecbur 500 lük bişey..

• Hortlatmış olucam konuyu ancak başka muadil bir konuda göremedim ve buradan yazmayı tercih ettim...

Yüksek seviye yada bir tık altı bildiğiniz gördüğünüz duyduğunuz kart kampanyaları var mıdır?

Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    vallahi bizdehesaplı nispeten daha ucuz... eksen bilgisayarda dolar kurunu 2.35 sabitlemiş.. vatandada internet sitesine özel bazı kartlarda indirim oluyor... başkada pek birşey yok. hatta maalesef hiç yok.. dolar yüksek kart alamıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.