Şimdi Ara

Ekran Kartı İndirim ve Kampanya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selcuk666

quote:

Orijinalden alıntı: 2Shane

quote:

teknobıyotıkte gıgabyte 5870 385 dıyorum sız 6850 dıosunuzz:))))

Hocam 270 nerede 385 nerede. 5870'e lafımız yok çok iyi kart ama 6850 de o kadar kötü değil.

dostum belkı dusunen vardır dıye yazdım:))) tabı arada baya fark var fıyatına gorede gayet ıyı kart 6850.su 5870 ındırımı cıkınca benımde sımdı kafam karıstı.bılmemekten deyıl benım karısılık acaba bu satten sonra 385 lıra verılırmı 5870 dıye dusunuyorum.

Hocam ikinci el alım-satım yapıyorsanız elbetteki bu konuya çok kafa yormalısınız çünkü ne kadar güncel o kadar kolay elden çıkar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 270 nerede 385 nerede. 5870'e lafımız yok çok iyi kart ama 6850 de o kadar kötü değil.

dostum belkı dusunen vardır dıye yazdım:))) tabı arada baya fark var fıyatına gorede gayet ıyı kart 6850.su 5870 ındırımı cıkınca benımde sımdı kafam karıstı.bılmemekten deyıl benım karısılık acaba bu satten sonra 385 lıra verılırmı 5870 dıye dusunuyorum.

Hocam ikinci el alım-satım yapıyorsanız elbetteki bu konuya çok kafa yormalısınız çünkü ne kadar güncel o kadar kolay elden çıkar.

alım satım deıl hocamartık bı kart alıp 1 sene kullanmak ıstıorumda bu ındırım ıkıncı ele hemen yansırmı acaba alıpta pısman olmayalım:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

alım satım deıl hocamartık bı kart alıp 1 sene kullanmak ıstıorumda bu ındırım ıkıncı ele hemen yansırmı acaba alıpta pısman olmayalım:)

Oyun firmaları böyle giderse kullanırız hocam 1 sene kartları.

• beyler sitede yazdığına ve anlaşılana göre yüzde 8 indirim olayı mağazada 5 taksit olarak geçerli.
    kampanyalar bölümünde şöyle diyor...

Tüm ürünlerde World'e özel *6 Taksitte %8 indirim ve World'e özel 12 Taksitte %5 indirim seçenekleri tüm yapacağınız alışverişlerde geçerlidir. Kampanyaya tüm world özelliği taşıyan Yapı Kredi, Vakıfbank ve Fortis WorldCardlar dahildir.

*6 taksitte %8 indirim sadece online mağazamızda geçerlidir.Mağazalarımızda 5 taksit ile yaralanabilirsiniz.
    Bu kampanya 31 Aralık 2011 akşamına kadar geçerlidir.

edit: zotti52 'nin de uyarısıyla bu %8 kampanyası bizim ilgilendiren %25 kampanyası. vatan iyi taklalar attırıyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayistic -- 22 Nisan 2011; 1:37:20 >

tam yeter artık hd 5850 xtreme alayım bitsin bu çile derken ; teknobiyotik'te 385 tl ye 5870 i gördüm 12 ay taksitle alacağım için aylık vereceğim paraya göre değerlendiriyorum fiyatları.

sapphire 5850 xtreme : 12*27,19 tl toplam 326 tl hatta eksen bilgisayar da 9*32,21 tl toplam 289,90 TL
    gigabyte 5870 : 12*36,85 tl toplam 442

selcuk666 arkadaşım gibi bende kararsız kaldım , 28 nm arefesinde 5870 e bu saatten sonra bu para vermeye değer mi ? yoksa fazla masraftan kaçınıp 5850 alıp en az 2 sene kullanıp 28 nm ye geçmeliyim

...and justice for all
  • dostum hadı ben nakıt alıcamda dusunuyorum sen 12 taksıtle 450ye alıosun neredeyse bence sen hıc dusunme.nakıt alacaksan ver 385 guzel kart verdıgın parayı sonuna kadar hakedıyor.ama 12 taksıt alacaksan gıt 5850nı al 1 sene bekle sonra para verır ıyısını alırsın benım tavsıyem budur.

...and justice for all
  • hocam mecbur git gide düşecek zaten hepsi ya, ama kartlar daha fazla eskimeden bu fiyatlardan almak güzel olur diye düşnüyorum.
  • eksenden 5850 aldım 285 liraya bence bu fiyata bu kart gayet güzel en az 1-2 sene götürür 6950 düşündüm ama yüzde 10-20 performans için %50 fiyat farkı mantıklı gelmedi. Şu an fiyat performans en iyi kart 5850 dir .
    Bu arada siperişi verdim havaelyi yaptım 10 dakkaya kalmadı havale onayı mesajı geldi adamlar baya hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 22 Nisan 2011; 16:44:20 >
  • Kdv dahil 270 hemde 6 taksite XFX HD6850 Black Edition O.C. ekran kartı çok güzel duruyor şu an ilgimi çekti bu fiyata linki yazayım:http://www.vatanbilgisayar.com/xfx-hd-685x-znbc-hd6850-black-edition-o.c.-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=53156
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Kdv dahil 270 hemde 6 taksite XFX HD6850 Black Edition O.C. ekran kartı çok güzel duruyor şu an ilgimi çekti bu fiyata linki yazayım:http://www.vatanbilgisayar.com/xfx-hd-685x-znbc-hd6850-black-edition-o.c.-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=53156

Bugun aldığım kart aynı modelin çift fanlısıdır.

• Bu Vatandaki World %25 İndirimi Play Card İçinde Geçerlimi ?
    Bende Play Card Var Yapı Kredinin Sitesinde World Özelliklerinin Hepsi Vardır Yazıyor

Orijinalden alıntı: zulh92

Bu Vatandaki World %25 İndirimi Play Card İçinde Geçerlimi ?
    Bende Play Card Var Yapı Kredinin Sitesinde World Özelliklerinin Hepsi Vardır Yazıyor

Benim bir fikrim yok istersen müşteri hizmetlerini arayıp sor.

Arkadaşlar elden alımlarda kampanya geçerli değildir. Bugun şubeye gidip kartı aldım ama indirimsiz fiyattan.

aynen öyle. internetten almak zorundasın. ama nasıl oluyorsa mağazada olan ürün internette yok. bir de utanmadan indirim internet üzerinden geçerlidir diyorlar. iyi de kardeşim internet üzerinden satışı yoksa o ibarenin orada işi ne. kısaca; belirledikleri bazı ürünleri internet üzerinden indirimli satıyorlar, o da sadece worldcard'a, tek çekim falan da zinhar yasak sadece 6 taksitte ödeyebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartwork -- 22 Nisan 2011; 20:06:51 >
  • Evet bende sonunda MSI HD6850 Cyclone Power Edition/OC GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 siparişimi verdim. ama şimdi kesin saat 12 den sonra fiyatı daha da düşer 23 nisan diye.. ekran alınca öyle olmuştu.

Ben de HIS HD6850 yi kapıverdim 270 TL'ye. Kart büyük falan diyorlar; ama Aerocool VS9 kasaya her türlü sokmam lazım diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: jayistic

Evet bende sonunda MSI HD6850 Cyclone Power Edition/OC GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 siparişimi verdim. ama şimdi kesin saat 12 den sonra fiyatı daha da düşer 23 nisan diye.. ekran alınca öyle olmuştu.

istanbul içi ne kadar sürede ulaştırıyorlar? daha önce internet üzerinden vcatandan alış veriş yaptınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartwork -- 22 Nisan 2011; 20:20:14 >

Orijinalden alıntı: bariscanafro

Hocam deme öyle şeyler :)

Ben de HIS HD6850 yi kapıverdim 270 TL'ye. Kart büyük falan diyorlar; ama Aerocool VS9 kasaya her türlü sokmam lazım diye düşünüyorum.

belli olmaz belki de indirim kalkar. ters köşe durumları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartwork -- 22 Nisan 2011; 20:27:20 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.