Bildirim
Ekran karti hakkinda
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kartalismo
Nvidia ekran kartlarinda nvidia denetim masasindan oyun icin yuksek performansli nvidia islemcisi ni secip kullandigimiz zaman ekran karti ve islemcisine bir zarar verir mi veya zamanla bir zarar verir mi?
biraz daha fazla ısınabilir sadece oda sorun çıkartmaz işlemciyede zarar veremez çünkü ekran kartı ayarları o_____________________________ -
Mortal kombat x oynadın mı hiç kardeşim? Ben complete edition oynuyorum full ayarlarda, acaba amd fx6100 ve sapphire hd6870 ne kadar etkilenir, performans verir? İsminden dolayı soruyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir mesaja cevap yazarken, sağ üstte cevap ya da alıntı seçeneğini kullan ki, o kişiye de bildirim olarak gitsin, yani cevap verdiğinden haberdar olsun..
Orijinal Windows 7 Home Premium 64bit İmajı
Orijinal Windows 7 Home Basic 64bit İmajı -
quote:
Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı
Mortal kombat x oynadın mı hiç kardeşim? Ben complete edition oynuyorum full ayarlarda, acaba amd fx6100 ve sapphire hd6870 ne kadar etkilenir, performans verir? İsminden dolayı soruyorum
MORTAL KOMBAT HASTASIYIM core2 duo e6550 işlemci bide 128 bit ekran kartı maalesef oynayamıyorum komplete edition bendede avrdı sildim şimdi indiresim geldi ama indirme hızını düşürdü ttnet sağolsun (BEN ASLINDA MORTAL KOMBAT X OYNAYABİLİRMİYİM DİYE BURAYA ÜYE OLUP KONU AÇMIŞTIM GEREKLİ CEVAP CAN YOU RUN IT VERİLDİ AMA BEN ONU ZATEN BİLİYODUM SANIRIM YANLIŞ ANLAŞILMIŞ SADECE FİKİR İSTİYODUM İNTERNETTE BENİM İŞLEMCİ VE YAKIN EKRAN KARTIYLA OYNAYAN VAR AMA TAKILIYODU O YÜZDEN İNDİRMEM)
kardeş bu aşyadaki videoda sizin işlemciyle oynamış ama ekran kartı 2 gb 256 bit
sizin ekran kartı 1gb 256 bit videodaki herşey maximumda oynuyomuş yani sizde sıkıntısız oynarsınız
https://www.youtube.com/watch?v=FAHpPZta8hs
videoda DAHA FAZLA GÖSTER kısmında adamın pc özellikleri yazıyo sonradan bişey farkettim adam 4.0 ghz ye overclocklamış ama oyuna çok etki edermi bilemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortalkombatcıherif -- 25 Eylül 2015; 13:57:39 >_____________________________
-
Dün akşam indireyim dedim, yimedi bee
Neyse birine sorayım öyle indiririm dedim. Aslında bu ekran kartı-oyun ilişkisi biraz da para tuzağı gibi geliyor bana? Bu akşam indirmeye başlıyalım, cevabı buraya yazarım, işte grafik seviyesi, fps falan.. Sağolasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir mesaja cevap yazarken, sağ üstte cevap ya da alıntı seçeneğini kullan ki, o kişiye de bildirim olarak gitsin, yani cevap verdiğinden haberdar olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı
Dün akşam indireyim dedim, yimedi bee
Neyse birine sorayım öyle indiririm dedim. Aslında bu ekran kartı-oyun ilişkisi biraz da para tuzağı gibi geliyor bana? Bu akşam indirmeye başlıyalım, cevabı buraya yazarım, işte grafik seviyesi, fps falan.. Sağolasın.
önemli değil kardeşim böyle yaygın olan oyunlarda mesela ekran kartım yada işlemcim yetermi diye düşünnler oluyo adamlar video çekiyo mesela ben intel core 2 duo e6550 ile ne kadar kasmayla oynayabilirim adam oişlemciyle video çekiyo ekran kartıda hemen hemen yakın oluyo
yani kasmadan rahat oynayabilirsin :D
şimdi bide şöyle bişey var bazı arkadaşlar oyun oynarken ekran kartını gb sine bakar ama aslında önemli olan bit yani 50 gb bi ekran kartı olsun elinde 64 bit olduktan sonra oyun oynanmaz
ama 256 bit olsun en az 1 gb olsun yeter zaten 256 bit yeterli oluyor highler için 128 de normalleri görüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortalkombatcıherif -- 25 Eylül 2015; 14:28:56 >_____________________________
-
Aynen öyle kardeşim. Dediğin gibi. Ben bi indirey, deniyim olmazsa silerim yani ne var
Zorlayacağını sanmıyorum. Çünkü ekran kartım bugüne kadar hiç bir oyunda sıkıntı çıkarmadı çok şükür. Bakalım artık hele oyun bi insin de..
Bir zararı olmaz , daha düşük sistemler ile mortal kombatı oynayanlar var ince bir overclock ve soğutma ile her şey yapılır diye düşünüyorum
_____________________________ Georgian, Tblisi -
cevap veren arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- metin2 torrent güncellemesinde hata çözümü
- denetim masası kısayolu
- far cry 3 oyundan atma sorunu çözümü
- tplink arayüz
- bilgisayardan ses gelmiyor
- ekran kartı resetleme
- telefon çok ısınıyor
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- telefon şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler