Şimdi Ara

EKRAN KARTI FANI KIRILDI ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartının fanı yerinden çıktı. Kablosu vs. sağlam ancak fanın altındaki çip gibi birşey var onun kapağı kırılmış yapıştırdım. Ancak nafile ekran kartı takılıyken pc açılmıyor. Takılmayınca açılıyor. acil yardımızı bekliyorum.

Ekran kartı ZOTAC geforce 9500GT DDR2 1GB 128bit

https://store.donanimhaber.com/4f/16/ee/4f16eec611c682ec85c917b5b11adc0c.jpg

• kırılan fanmı pcb uzerındekı bılesenlerden bırımı oyleyse zaten acmaması normal karta zarar vermıssınız resme gorede fanda kırılan bır yer gozukmuyor
  • Yanlış anlamadiysam gpu'yu kirmis arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonbeam77

Arkadaşlar ekran kartının fanı yerinden çıktı. Kablosu vs. sağlam ancak fanın altındaki çip gibi birşey var onun kapağı kırılmış yapıştırdım. Ancak nafile ekran kartı takılıyken pc açılmıyor. Takılmayınca açılıyor. acil yardımızı bekliyorum.

hocam ekran kartları icin fanlar satılıyor biraz arastırırsan bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

quote:

Arkadaşlar ekran kartının fanı yerinden çıktı. Kablosu vs. sağlam ancak fanın altındaki çip gibi birşey var onun kapağı kırılmış yapıştırdım. Ancak nafile ekran kartı takılıyken pc açılmıyor. Takılmayınca açılıyor. acil yardımızı bekliyorum.

hocam ekran kartları icin fanlar satılıyor biraz arastırırsan bulabilirsin
    adam gpuyu haşat etmiş fanı kaldırıp kırıldı dediğin yerin fotosunu paylaş öyle bakalım bir de

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

adam gpuyu haşat etmiş fanı kaldırıp kırıldı dediğin yerin fotosunu paylaş öyle bakalım bir de

Alıntıları Göster
    resımdekı kırmızı ısaretlı yerı kırdıysan kartın gpusunu kırmıssın o kart çöp oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

Alıntıları Göster
    kırılan yeri paylaşayım dicem ama japonla yapıştırdım. Resimdekide yapışmış hali. yani dönüşü yok diosunuz öle mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pegasus1881 kullanıcısına yanıt
    aynen tam olarak orası oluyor
  • moonbeam77 M kullanıcısına yanıt
    kartın ÇÖP oldu yenısını alacaksın tamır falan dersın sımdı ama kımse ugrasmaz ugrassada o kartın parasına gelır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

kartın ÇÖP oldu yenısını alacaksın tamır falan dersın sımdı ama kımse ugrasmaz ugrassada o kartın parasına gelır
    Saolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz.
  • quote:

Saolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz.

Alıntıları Göster
    Orayı kırmayı nasıl başardın merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Orayı kırmayı nasıl başardın merak ediyorum

Alıntıları Göster
    Adam kendini Aşmiş yapacak bişe yok (:

• quote:

Orijinalden alıntı: Gecelerefesi

Adam kendini Aşmiş yapacak bişe yok (:

Alıntıları Göster
    Bende anlayamadım nasıl olduğunu sadece fanı sallanıyordu. Buğün baktığımda da fan yerinden fırlamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonbeam77 -- 22 Ekim 2013; 17:55:40 >

• quote:

Bende anlayamadım nasıl olduğunu sadece fanı sallanıyordu. Buğün baktığımda da fan yerinden fırlamıştı

Alıntıları Göster
    Çıkardım attım kartı pederin haberi yok ekran kartı olmadan kullanıyor şuanda bi ara alıpğ takarım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonbeam77 -- 22 Ekim 2013; 21:15:51 >
  • Nasıl kırdığını merak ediyorum

• quote:

Çıkardım attım kartı pederin haberi yok ekran kartı olmadan kullanıyor şuanda bi ara alıpğ takarım artık

atmasaydın :D zorla söksene bakalım bir durumu ne? DH efsaneleri arasın a girdin sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

quote:

atmasaydın :D zorla söksene bakalım bir durumu ne? DH efsaneleri arasın a girdin sayılır.

Sanırım öyle olacak

• Dostum fan düşer tamam vidalarsın da fanı neden gpuya japonladın

• moonbeam77 M kullanıcısına yanıt
    Şimdi sen ciddi ciddi gpu'yu kırıp yapıştırmaya mı kalktın
    Bak ne güzel efsane olacaksın yakında

• HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    vidalardan düşseydi vida takardık ama kökten kırılmış bi yapıştırmak kaldı anlayacağın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.