Şimdi Ara

EKRAN KARTI ALIP TAKTIM SES GİTTİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HIS ATI HD 6850 EKRAN KARTI ALDIM TAKTIM CD DEN KURDUM ÇALIŞMAYA BAŞLADI VE SES VARDI.

ARDINDAN DRİVER GÜNCELLEDİM VE SES GİTTİ.

ATİ AUDİO DRİVER(HDMI) DİYE Bİ DRİVER KURDU VE SES BUNDAN SONRA GİTTİ.

EKRAN KARTINDA HDMI ÇIKIŞI VAR SANIRSAM BUNUN İÇİN KURULAN DRİVER NORMAL KARTIN DRİVERINI BOZDU

DÜZELTMEK İÇİN YAPTIKLARIM..

1) AYGIT YÖNETİCİSİNDEN SES KARTININ DRİVERINI ESKI SURUME GETİRDİM AMA TAKILI AYGIT YOK DİYOR

2)EKRAN KARTI DRİVERININ KOMPLE SİLİP SES DRİVERINI KURUP CD DEN TEKRARA DRİVER KURDUM SONUÇ YİNE AYNI.

3)SESLE İLGİLİ TÜM DRİVERLARI KALDIRDIM WİNDOWS KENDİ DRİVERINI KURSUN DİYE AMA ATİNİN DRİVERINI BULUP KURUDU.

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahmety -- 23 Kasım 2010; 22:33:18 >

• Denetim masasından ses özelliklerinide kontrol edin. Sesler için ekran kartı sürücüsü seçili ise diğer karttan ses alamamanız normaldir. O bölümlerde ses kartınızı seçin ve dijital çıkış seçilmişse bunuda iptal edin.
  • şimdi olayın sebebini anlatayım çözümünü kendin bulursun.

yeni ekran kartları artık ses kartı gibi özellikleri oldugundan yükleme esnasında defult ses kartı olarak görüyor ve senin ses çıkışını ekran kartına yönlendiriyor.Eğer ki monitör hdmı ise ve ekran kartından hdmı kablo ıle baglı ise ve son olarak monıtorde hoporler varsa ses ordan gelır.

senin yapman gereken ses ayarlarından kullanılan ses aygıtını realtek yada neyse onu secmen gerekiyor. seçtiğinde ses gelecektir.
  • hocam dediğinizi anlıyorum yalnız sorun şuki ses aygıtlarında sadece hdmı ses çıkışını görüyo başka donanım görmüyor.

sistemimi 3 gün öncesine çevirdim sorun hala devam ediyor anlamış değilim hala bağlı hoparlör yok yazıyor acaba donanımsal bi sorunmu diye düşünmeye başladım??
  • şimdi sen onu kaldırdım bunu yukledım derken komple kaldırmıssındır.Farkında değilsindir.

Yada olayı bu aşamadan değerlendirecek isek xp kullanıyorsan ses ayarlarından aygıt sec kısmında yok dediğin yerin imajını ekle buraya birde aygıt yoneticisini ekle reim olarak görelim bi ne alemde sistem
  •  EKRAN KARTI ALIP TAKTIM SES GİTTİ YARDIM

EKRAN KARTI ALIP TAKTIM SES GİTTİ YARDIM
  • sorun çözüldü arkadaşlar yardımcı olmaya çalışan herkese teşkkür edrrim.

sorun biosta ses olayının auto olarak ayarlı olmasıymış

o ayarı enabled yapınca ses otmatikmen geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardl bıos dan nasıl yaptığını yazarmısın aynı sorun bendede var ati ekran karı ati ses yüklüyo pc nin kendi ses kartını iptal ediyo :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.