Şimdi Ara

EKRAN KARTI FANI KIRILDI ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başka çare mi vardı zaten çöp etmişiz. türk usulü işte ya res atarız yada yapıştırırız ilk yapıştırdığımda yine dönüyordu biraz ondan sonra durdu bi daha çalışmadı
  • moonbeam77 M kullanıcısına yanıt
    Ne yapmayı düşünüyorsunuz bu arada?
    Ikinci el muadili bir ekran kartı alabilirsiniz ucuza, yeni bir sistem de toplayabilirsiniz. Veya hiç uğraşmayabilirsiniz de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun akşam akşam baya güldüm :D Fanı gpuya yapıştırmak çok iyiyidi hemde japonla :D
  • Şuan bi problem yok pc de canavar gibi çalışıyor mübarek . 1gb ram var, ekran kartı yok. 2gb ram vardı ancak mavi ekran veriyor diye bozuk olanını salladım. yeni ram siparişi verdim ekran kartınıda araştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonbeam77 -- 22 Ekim 2013; 19:37:24 >
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
  • 7750 al geç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kullanan arkadaş hiçmi farketmiyor performansı ekran kartsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuss424

o kullanan arkadaş hiçmi farketmiyor performansı ekran kartsız

Lütfen bu konulara girmeyelim kendisi babam olur nede olsa belli bir yaşa gelmiş adam facebook, banka, haber vs. gibi işlemler için kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonbeam77 -- 22 Ekim 2013; 21:20:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonbeam77

quote:

Orijinalden alıntı: zeuss424

o kullanan arkadaş hiçmi farketmiyor performansı ekran kartsız

Lütfen bu konulara girmeyelim kendisi babam olur nede olsa belli bir yaşa gelmiş adam facebook, banka, haber vs. gibi işlemler için kullanıyor.

zaten crysis oynayacak hali yok ama ben babama oynatıyorum valla :D
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonbeam77

Başka çare mi vardı zaten çöp etmişiz. türk usulü işte ya res atarız yada yapıştırırız ilk yapıştırdığımda yine dönüyordu biraz ondan sonra durdu bi daha çalışmadı

• İfşaa etme
  • Neyse kartı ortadan bende kırmıştım olur öyle şeyler.

Fi tarihi x800gto kartım var çıkardım temizledim fan ayrı pcb ayrı yerde turuyor.Bi lavoba yaptım geldim kartı unuttum yerdeyken üstüne bastım pcbnin çat ortadan kırıldı anahtarlık yaptım bende

Bide sıfır power ın arkasındaki anahtarı oynadım 120v ye getirdim bişey olmaz dedim bi bastım power tuşuna bildiğin alet patladı dumanlar çıktı Daha varda forum beni dışlar diye anlatmıyorum.

Bu arada aynı karttan bendede var ekran kartları satılınca bunu kullanıyorum geçici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 26 Ekim 2013; 1:18:10 >

• Böyle öğreniliyor napalım yavaş yavaş alışcaz artık
  • orayı kırmayı nasıl becerdin hayret bu kart artık hurdalık bi kart at gitsin yenisine bak

• akşam akşam ne güldüm yaw sen nerden cıktın ya aksam aksam

• japon değilde uhu ile yapıştırsaydın sökmesi kolay olurdu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.