Şimdi Ara

Ekran kartı aldım kaç yıl ıdare eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HIS HD 5850 DDR5 256BİT
    AMD phenom 2 x6 1055 t
    2x2 4gb ram team elite 1333 mhz cl 8
    1tb 7200 rbm 32 mb HDD samsung
    600watt aerocool sıyah mıd-tower kasa
    22x dvd
    1920x1080 5ms 21.5 monıtor BenQ

Kaç yıl oyunları en ıyıde ıdare eder ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakko1
    Sıstemım:

HIS HD 5850 DDR5 256BİT
    AMD phenom 2 x6 1055 t
    22x dvd

Ekran kartin cok iyi dostum bu sistem seni en fazla 2 sene goturur daha fazlasi olmaz(Ekran karti bakimindan yorumladim bu arada)
  • sistemimiz aynı hocam, bu sistemler bizi en fazla 2 yıl daha idare eder... sonra en azından ekran kartını yenilemek gerekiyor....

edit: tabi full detay oyun açısından söyledim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 4 Eylül 2010; 22:21:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko1

Sıstemım:

HIS HD 5850 DDR5 256BİT
    AMD phenom 2 x6 1055 t
    22x dvd

• 2 yıl ideal bir süre çünkü artık oyunlar 3 d li çıkmaya başladı ... 2 yıl kadar bir süre sonra büyük çoğunlukta oyunla 3 d desteği isteyecek:) 2 yılın tadını çıakrmaya bak:)
  • Şu soru bana çok mantıksız geliyo ya ne kadar idare eder? Bu tamamen idare anlayışına bağlı.. Hala 8600Gt'lerle oyun oynayan ve idare eden insanlar da var, daha geçen sene GTX 295 alıp şuan yetmiyo diyenler de var.. Bu biraz da senin oyun anlayışına ve tatminkarlığına bağlı.. Ama genel olarak kartın performanslı olduğu için 2 sene götürür
  • 2-3yıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıldan sonra özellikleri kısmaya başlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarMania

Şu soru bana çok mantıksız geliyo ya ne kadar idare eder? Bu tamamen idare anlayışına bağlı.. Hala 8600Gt'lerle oyun oynayan ve idare eden insanlar da var, daha geçen sene GTX 295 alıp şuan yetmiyo diyenler de var.. Bu biraz da senin oyun anlayışına ve tatminkarlığına bağlı.. Ama genel olarak kartın performanslı olduğu için 2 sene götürür

Aynen Katılıyorum
  • Mesela ben 2,5 sene önce 8800 gt aldım hala idare ediyo.1 sene daha idare eder beni herhalde hala oyunların çoğunu en yüksekte oynuyorum.aa kapalı bazı oyunlarda en yükseğin bir altına inmek zorunda kaldım..crysis , metro 2033 .İlla her oyunu 1920x1080 full detay 8x aa olacak diye bi manyaklık içersine hiç girmedim çok şükür.
  • çok farazi olur teknoloji ne zaman ne çıkacağı belli olmaz ama hala 8800 ler 3850'ler le insanlar oyun oynayabiliyorsa 5850'ninde uzun süre gideceğini söyleyebiliriz sadece yeni teknolojilerden feragat etmeniz gerekebilir
  • win8 çıkana dx 12 destekli oyunlar gelene kadar desem abartmiş olurmuyum
  • Tüm oyunları en yüksek detayda oynama gibi bir takıntın yoksa bayağı götürür.Ama yok en yüksek detay oynarım dersen 2 yıl gider arkadaşların dediği gibi.
  • piyasadaki en kral ekran kartını alsanız bile max 2-2,5 yıl detayları full de açarsınız gerisi zor çünkü yeni teknolojiler çıkıyo ve kart veririmliliği düşüyo
  • sistemimiz neredeyse aynıymış fakat senin ekran kartın benimkinden daha iyi bide ben ekran kartını 650-700 lira verme taraftarı değilim çünkü max 2 yıl sonra hepsi yatıyo ne demek istediğimi anlatabildim mi?
  • ARKADASIM ÜZÜLDÜN GALİBA VERDİĞİN PARAYA AMA KART COK GÜZEL HAYIRLI OLSUN BAK SANA MANTIKLI BİŞİ DİCEM 2 YIL 730 GÜN YAPAR GÜNDE 50 KURUŞ KOY BİYERE 2 YILDA 365 TL YAPAR YANİ 2 YILDA 1 EKRAN KARTI DEĞİŞTİRMEK MANTIKSIZ DEĞİL HEM İLLA TÜM OYUNLARI FULL+FULL OYNİCAN DİYE BİŞİYOK 3 4 SONRA DEĞİŞTİRİRSİN CANINI SIKMA DOSTUM
  • gereksiz bir soru zaten kartı sistemi almışsın 1 hafta gider desek ne farkeder.

en doğru cevap: senin ihtiyaçlarını karşılayamayacak seviyeye geldiği kadar gider
  • hala fx 5200 ile oyun oynayan var
  • Bilgisayar kullanmıyorsan sonsuza kadar götürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

hala fx 5200 ile oyun oynayan var

FX 5200 KULANDIM P3 533 MHZ PC ME ALMISTIK RED ALERT 2 BİLE OYNUYODUM 128 YADA 256 RAMLE HEYGİ GÜNLER KUTUSUNUN RESMİ WAR DUR EKLERİM BİRAZDAN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.