Bildirim
Ekran gitti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Böyle bir şeyin olması için ekranın sert bir darbe yemiş olması lazım mürekkepler kaymış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687
Böyle bir şeyin olması için ekranın sert bir darbe yemiş olması lazım mürekkepler kaymış.
Tamiri ne kadar ister ? Lg a510 hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilemiyorum ama ekran komple değişeceğinden baya masraflı olacağı kesin.Ancak harici bir monitör ile laptobu kullanmaya devam edebilirsiniz. -
quote:
Bilemiyorum ama ekran komple değişeceğinden baya masraflı olacağı kesin.Ancak harici bir monitör ile laptobu kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bu haber guzel oldu hocam baska bir ekrandan bakinabilirim yani
Ekran kartına giden kablo bozulmuş olabilir onların değiştirilmesi lazım -
quote:
Bilemiyorum ama ekran komple değişeceğinden baya masraflı olacağı kesin.Ancak harici bir monitör ile laptobu kullanmaya devam edebilirsiniz.
Birde ucu usb olan monitör varmi ? Cunku guris yeri yok normal
quote:
Orijinalden alıntı: Mesafesiz
Ekran kartına giden kablo bozulmuş olabilir onların değiştirilmesi lazım
Hocam usb girisli monitor varmi ?
O BİLGİSAYARIN SERVİSE GİTMESİ LAZIM YAPACAK BİR ŞEY YOK EN AZINDAN BENİM YAPACAĞIM BİR ŞEY YOK!
NOKTA!. -
Ben görmedim ama üretilmiş olabilir nette araştırabilirsin. -
kablo bağlantıları gitmiş kopmuş :) yadan vga çıkısı varsa masa üstü bilgisayarının mönitörünü tak kg -
quote:
Orijinalden alıntı: enes yağmur
kablo bağlantıları gitmiş kopmuş :) yadan vga çıkısı varsa masa üstü bilgisayarının mönitörünü tak kg
Var hocam vga girisi bi monitor alsam isimi gorur dimi :) ?
Tabiki kardeşim Allahın izniyle -
ala kardeşim burdada nasıl yapacagını anlatmış microsoft :Dhttp://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/work-and-play-better-with-multiple-monitors -
quote:
ala kardeşim burdada nasıl yapacagını anlatmış microsoft :Dhttp://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/work-and-play-better-with-multiple-monitors
Tamam hocam urastin icin eyvallah arkadasa gittim monitore taktim pc acildi bir tane monitor isimi gorur :)
sevindim işinin görülmesine çünkü bende çok sorunla karşılaştım :) -
ya sen kendi ekranını yaptırsana 100 lira bişe tutar mönitör 200 liralarda kardeşim -
quote:
ya sen kendi ekranını yaptırsana 100 lira bişe tutar mönitör 200 liralarda kardeşim
Kac gune yaparlar ekrani ?
kardeşim ne cevap vermek zor olur ama en az 1 hafta sürer ama değer yany leptop sonucta hep mönitörle kulanılmaz biyere götürmen gerekirse sorun olur -
o cihazda 15.6 '' led ekran bulunmakta ve ortalama 180 - 200 civarı masraf çıkmaktadır...
Benzer içerikler
- bilgisayar uyku modundan çıkmıyor
- bilgisayar yeniden başlatılıyorda kaldı
- asus bios ekranından çıkamıyorum
- wifi sınırlı bağlantı sorunu
- laptopa su döküldü açılmıyor
- ekran videosu alma
- telefon çok ısınıyor
- ekran kartı resetleme
- telefon neden kasar
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X