Şimdi Ara

EKİMDE OTOMOBİL SATIŞLARI PATLADI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 bin lira kazanıyorum, ben orta sınıfım değince bana kızıyorsunuz ama bakın ekimde 100 milyarlık araçların satışları patlamış.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27520459.asp

Otomotiv pazarı ekim ayında ‘ÖTV artacak’ dedikodusu ve hafif ticari araç satışlarındaki patlamayla bir önceki yıla göre satışlarını yüzde 15 artırdı. 10 ay sonunda satışlardaki daralma da yüzde 19’dan 16’ya kadar geriledi. ODD, bu sonuçlarla yıl sonu pazar tahminini 725 binden 825 bin adede yükseltti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 5 Kasım 2014; 11:00:41 >

• Süpakilasyon yapılıyor orta sınıf korkudan alıyor, zengin zaten istediği zaman alır kriz olsada premium satışlarda sorun olmaz.
  • 100000TL ve üstünü zaten zengin kesim alıyor.

Halkı ilgilendiren fiyat aralığı 30-70000TL aralığı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinde patlamıştır diye gelmiştim değilmiş gidiyorum
  • 100 binlik Passat galeriler stokladı, ötv artışı sonrası vatandaşa satılacak gibi hava var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine mi sen

• off tamam zenginsin ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladık kardeş 15.000TL kazanıyon ayda güle güle harca
  • Bmw 3200e yakın satmış. Oha demek istiyorum.
  • artarsa ekim'e , artmazsa da ...

şu fiyatlarla hala daha satışlar patlıyorsa, çoşuyorsa falan ben daha bir şey yazmayacağım otomobil genel'de soğudum resmen .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 5 Kasım 2014; 12:48:11 >
  • İhtiyaç var demek ki:)

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

100 binlik Passat galeriler stokladı, ötv artışı sonrası vatandaşa satılacak gibi hava var.

Bu tür olasılıkları da düşünmek gerek elbet. Mantıklı yorumlar görmek güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Yine mi sen

Arkadaş ironi yapmaya uğraşıyor ama beceremiyor.

Bilinmeli ki ironi de bir sanattır. İroni içeren bir cümleyi okurken okuyucu tebessüm etmelidir.

Bu arkadaşın yazdıkları gibi okurken "öeehh yaa" dedirtiyorsa ve bu durum süreklilik arz ediyorsa bunun adı troll'lüktür.

Nasıl ki herkes eline fırça boya alıp tablo yapamıyor, beceremeyen de lütfen ironiden uzak dursun. Zorlamanın anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Yine mi sen

Arkadaş ironi yapmaya uğraşıyor ama beceremiyor.

Bilinmeli ki ironi de bir sanattır. İroni içeren bir cümleyi okurken okuyucu tebessüm etmelidir.

Bu arkadaşın yazdıkları gibi okurken "öeehh yaa" dedirtiyorsa ve bu durum süreklilik arz ediyorsa bunun adı troll'lüktür.

Nasıl ki herkes eline fırça boya alıp tablo yapamıyor, beceremeyen de lütfen ironiden uzak dursun. Zorlamanın anlamı yok.

Helal

• Ekimde kasımda olsa sana farketmez. Ülke gelişiy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin malına mı ortaksın gardaş sana ne isteyen istediğini alır satar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.