Bildirim
Ekim 2016 SUV Satış Rakamları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
D mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2000 adet stokla girdik diyordu Peugeot; Ekim ayında da gayet zamanı vardı fatura kesmek için.. Ben daha fazla adet bekliyordum, satış temsilcilerinin pek de anlattığı gibi değilmiş. Kasım ayındaki satış adedi bu arabanın bu fiyatlarla satılabilip satılamayacağını gösterir. -
cx5 alan bir kişiyi mazda nın ödüllendirmesi lazım. -
Kurbağaya benzetilen yeni sportage iyi satmış.tucson iyi satıyor,bayiler tok satıcı modunda.umarım seneye satışlar düşerde bana muhtaç kalırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Roque_Jn
2000 adet stokla girdik diyordu Peugeot; Ekim ayında da gayet zamanı vardı fatura kesmek için.. Ben daha fazla adet bekliyordum, satış temsilcilerinin pek de anlattığı gibi değilmiş. Kasım ayındaki satış adedi bu arabanın bu fiyatlarla satılabilip satılamayacağını gösterir.
Konusunda ilk 3 günde 500 adet sattığını söyleyenler vardı. Gerçi onlar da satış temsilcilerinin sözünden hareketle yazmıştı. -
Tiguan CR-V durduğu yerde sınıf atladı, ulan ne şerefsiz adam bunlar, ülkede hiçbir alanda standart yok. -
tiguanı gelip sorentonun falan sınıfına sokmak resmen komediden başka bişey değil... buna işte algı operasyonu derler... -
Tiguan C SUV olmalı kesinlikle fakat 1.6 dizel otomatik olmamasına rağmen iyi satıyor -
Yine aynen; Tiguan ne ara D sınıfı oldu ?
Baz fiyatlarıyla yola çıkın hiç beceremiyorsanız ; CRV, XTrail nere Tiguan nere derler adama ey Doğuş ? -
hani 3008 500 adet satmıştı 381 adette kalmış. Bunun içinde eski kasa var mi acaba
hrv nin ve duster in c olduğu yerde tiguan d olmuş çok mu?
bu arada b ler nerede? mokka 2008 falan fıstık?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 2 Kasım 2016; 16:22:5 > -
Tiguan---CR-V---X1---GLA---Countryman---Q30 c sınıfı olması gerekmiyor mu? -
Tiguan E-Suv değil miydi, D nereden çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: El Gato Negro
hrv nin ve duster in c olduğu yerde tiguan d olmuş çok mu?
bu arada b ler nerede? mokka 2008 falan fıstık?
İstek üzerine B-SUV'ler de eklendi :) -
zengin ülkeyiz vesselam. -
Tiguan kendini suvdan saymış hem de D segmenti tiguan suv ise ben suv kullanmıyorum
Bu arada B-SUV'larda Vitara 2.liğe yerleşmiş, Suzuki küllerinden doğuyor fiyatlandırması gayet iyi, Grand Vitara da gelince güzel satışlar yakalayabilir.
-
3008 kendine yakışanı yapmış
Pejo beni yanıltmadı -
tiguan ne ara d sınıfı oldu yahu
Benzer içerikler
- 4 mevsim lastik tavsiye
- nissan qashqai motor arıza lambası kırmızı yanıyor
- fiat egea 1.4 benzin lpg yorumları
- supsan turbo yorum
- depodan benzin nasıl çekilir
- mazda cx 90
- passat sedan
- utts maliyeti ne kadar
- byd han 2025
- mg 7
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X