Şimdi Ara

Ehliyet Sınavında IQ Testi de Olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ehliyet almanın ne kadar kolay olduğu hepimizin malumu. Arkadaşım sadece parayı gönderek ehliyetini almıştı. Trafikte o kadar bilinçsiz insanla karşılaştım ki sinirden deliye dönmemek elde değil. Dün akşam temde eve gelirken en sol seritteyim sağ 2 şerit kamyonlarla dolu hızım 140-150 yani radar olsa ceza yerim ama o sırada arkama bi tane c180 yanaştı ama ne yanasma aramızda 2 metre mesafe yok. Frene dokunsam muhtemelen bugün haberlerde bizi izliyor olurdunuz. Arabada esim kızım olmasa muhtemelen dokunurdum o frene. Bugün de avm ye gidelim dedik arac parkedecek yer yok. Düşük IQ lu bir insan 2 arabanın park edeceği yere çapraz girerek tek başına park etmiş.Bu insanların IQ ların yeterli olmadığını düşünüyorum. Sınavda belli bi baraj olmalı bunun altında IQ su olan insana ehliyet verilmemeli. Sen bu zekayla kendini kontrol edemiyorsun arabayı nasıl kontrol edeceksin denmeli.Bu zeka seviyesinde ki bir insana ehliyet verilmemeli. Çok sinirlendim içimi dökeyim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ehliyeti olmayan da rahatça araç kullandığı için pek bir fark olacağını zannetmiyorum.
  • Ehliyet almak şu anda kolay değil. Örneğin sınavda sinyali unuttunuz. Kalıyorsunuz.
  • Bence IQ testinde de ehliyet sınavı olmalı?!
  • adamin iqsu tavan da yapmis olsa direksiyona gecince yaratiklasiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

adamin iqsu tavan da yapmis olsa direksiyona gecince yaratiklasiyorlar.

En sol seritten sağdaki yol ayrımına girecek ben orta seritte gidiyorum baktım sinyal falan vermeden kontrol de etmemis benim üstüme doğru gelmeye başladı gaza basmasam o anda bittik. Bunlar 2 günde olan seyler.

• Ehliyet sınavında şu an teorik sınav inanılmaz derecede basit, direksiyon sınavı ehliyet alacaklar için inanılmaz zor.

Ben ehliyet sınavının zorlaşmasıyla olmaz diye düşünüyorum.Ağır cezalar gelmeli.Mesela Harun Taştan; kaç kere haberlere çıktı kaç kişinin hayatını tehlikeye attı 300 küsür lira ceza yedi.Ceza gayet komik çünkü 300 lira onun birkaç günlük benzin parası.Cezalar caydırıcı olmadığı sürece sınavların zorlaşması bir şey ifade etmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu olayların karsidakinin iq su ile alakası yok. En iyi fakültelere gidin ve etrafı 10 dakika izleyin öğrencilerin yaptıkları karşısında şok olursunuz. Saygı, sevgi, ahlak gibi değerlerden yoksun insanlar ne kadar zeki olursa olsun caydırıcı cezalar olmadığı müddetçe toplum düzeni sağlanmaz.
    Aptal insanlardan zarar gelmez, toplumun başına bela olmuş insanlar yüksek zekalari ile bilinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 8 Aralık 2013; 21:18:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Bu olayların karsidakinin iq su ile alakası yok. En iyi fakültelere gidin ve etrafı 10 dakika izleyin öğrencilerin yaptıkları karşısında şok olursunuz. Saygı, sevgi, ahlak gibi değerlerden yoksun insanlar ne kadar zeki olursa olsun caydırıcı cezalar olmadığı müddetçe toplum düzeni sağlanmaz.
    Aptal insanlardan zarar gelmez, toplumun başına bela olmuş insanlar yüksek zekalari ile bilinir.

Zeki insan yaptığının kendisine de zararı olacağını bilir. 150 km hızda 1 metre takip mesafesi ile gitmenin başka açıklaması olamaz. Önümde ki araç fren yapsa muhtemelen 50 araç birbirine girecekti o anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngeagle86 -- 8 Aralık 2013; 21:25:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marlboro insanı

Sende geçemeyebilirsin o testi. Bunu da düşündün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Bu olayların karsidakinin iq su ile alakası yok. En iyi fakültelere gidin ve etrafı 10 dakika izleyin öğrencilerin yaptıkları karşısında şok olursunuz. Saygı, sevgi, ahlak gibi değerlerden yoksun insanlar ne kadar zeki olursa olsun caydırıcı cezalar olmadığı müddetçe toplum düzeni sağlanmaz.

Zeki insan yaptığının kendisine de zararı olacağını bilir. 150 km hızda 1 metre takip mesafesi ile gitmenin başka açıklaması olamaz. Önümde ki araç fren yapsa muhtemelen 50 araç birbirine girecekti o anda.

Biz buna ego diyelim. Lüks araç sahiplerinin cogu kendilerini sol şeridin efendisi olarak görürler araçlarının gücünü göstermek için tampona yapışır ve sizi geçince gazlarlar. Ego o kadar tehlikeli ki an gelir insan cinayet işleyerek hayatını mahveder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 8 Aralık 2013; 21:36:01 >

• ehliyete de yazılcaksa IQ seviyemiz ben kabul ediyorum
  • Check-up yapılmadan ehliyet verilmemeli. Erkeklik testi de yapılmalı. Kadınlara da güzellik testi yapılmalı. Çok güzel olanlara ehliyet verilmemeli, dikkat dağıtıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Ehliyet almak şu anda kolay değil. Örneğin sınavda sinyali unuttunuz. Kalıyorsunuz.

öyle deniyor ama olmuyor
  • biyolojik ayrımcılık da bu olsa gerek.

hani bi reklam vardı

"o ne özgüven o ? "
  • Ehliyet almak kolay değil diyorlar fakat herkes alıyor çatır çatır
  • bana kalırsa olay IQ bQ bilmem ne değil, tamamen kişisel saygı ile ifade edilebilen bir kavram. birbirimize olan saygımızı yitirdikçe maalesef herşey beklenir..
  • Kimi arkadaşlar ironinin dibine vurmuş ama her önüne gelene ehliyet verildiği için bu kadar kişi ölüyor trafik kazalarında. Ayrımcılık yapmak istemiyorum ama özellikle kadın sürücüler aynaları sadece makyaj tazelemek için kullanıyor. Daha kontrol edip şerit değiştirenine denk gelmedim. İyi kadın sürücüleri tenzih ediyorum. Ama ne yazık ki sayıları çok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngeagle86 -- 8 Aralık 2013; 23:02:59 >
  • iq bilmemde belli bir toplumsal bilinç,topluma aidiyet duygusu taşımayan insan imha edilmeli.dünyayı özel adası zanneden kıt zekalılardan sözediyorum

• iniyesta kullanıcısına yanıt
    Bence de belli bir zeka testi yapılmalı ehliyet verilirken. Çünkü o kadar çok aptal var ki bir sürü insanın resmen canını kaybedecek aptalca işler yapıyorlar. (patlayan lastiği yolun en sol şeridinde hemde reflektor ve ikaz tabeleası koymadan tamir etmeye çalışan geri zekalılar gibi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.