Şimdi Ara

ehliyet için yazıldığım kursta dacia stepway varmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabalardan pek anlamam. hiç direksiyon koltuğunada oturmuşluğum yok. bugun öyle aklıma geldi. kurstaki araçlara bi bakayım dedim stepway olduğunu öğrendim.

internetten bakınca pek olumlu yorumlar okumadım. sınavda benim için bi dezavantaj yaratır mı bu aracı kullanmak?

şubat ayındaki teorik sınava giricem. muhtemelen mart ayında da direksiyon sınavına. hiç direksiyon koltuguna oturmadıgım için biraz stres yapmaya başladım.

• Araç dizelse pek sıkıntılı olacağını sanmıyorum.
  • 1.5 dci motordur o ve kullanimi cok basit olacagi icin vede 1.5 dci motorun alt devirleri guclu oldug icin hic bir sikinti cekmezsin stop bile ettirmezsin o araci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qua1912 kullanıcısına yanıt
    aynen dizelmiş. ilk defa direksiyon koltuguna oturacagım için şuan çok zor geliyor , böyle bi anda aklıma geldi model meselesi

umarım direksiyon sınavı hakkını doldurmadan alabilirm
  • OzzmynnTR kullanıcısına yanıt
    rahatlattın hocam beni çok sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xds789

aynen dizelmiş. ilk defa direksiyon koltuguna oturacagım için şuan çok zor geliyor , böyle bi anda aklıma geldi model meselesi

umarım direksiyon sınavı hakkını doldurmadan alabilirm

Bende bu yaz aldım heyecan yapmadıktan sonra gerisi kolay
  • qua1912 kullanıcısına yanıt
    kursta mı öğrendiniz ? yoksa önceden kullanıyor muydunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xds789 X kullanıcısına yanıt
    Bence Dacia güzel bir marka. Tabii sağlamlık konusu hariç, elinle bastırınca bile içine giriyor neredeyse o ayrı.

Millet sürekli laf atar Dacia'ya ama ben seviyorum. Bizde de Logan var Bagajı çok aşırı büyük, araç içi geniş ferah, 4 kol dayama, mazotu az yakıyor...

Sandero taksiye binmiştim bence hiç fena değil. Konuyla pek alakası yok, konu sürüşle ilgili ama ben söylemek istedim :D
  • Ben araba sürmeyi dacia stepway ile öğrendim. Diğer araçlar nasıl bilmiyorum ama kötü bir araç olduğunu düşünmüyorum.
  • araba düşük seviye araç olsada kötü hissetmezsin yeni araçların en kötüsü bile ilk kez süren biri için yeterli olur iyi bi arabaya binip sonra stepwaya binsen aradaki farkı sende çözersin kısaca kötü araba değil merak etme yerden yere vurulucak kadar ben şanslıyım bmw 1.16 var dezavantaj yaratmaz bence hocaları inşallah isyan ettirtmezsin hocalar sürekli geç algılayanlardan ve hiç gram bilgisi olmayan insanlardan ilk başta şikayetçi olmasalarda ileride oluyolar adamlar dayanamıyorlar 1 hocanın yeri geliyor bizim burda 10 kişiden fazla insana bakıyor günde çabuk kavrarsın ama telaş yapmaman gerekli sadece benim için zevkli geçti hergün hergün güzel oluyor zevkli bişey gezinmek arabayla inşallah çabuk kavrarsın pazartesi direksiyon sınavına giricem inşallah geçerim sanada başarılar giriceğin yazılıda sınavlar basit bu arada sadece derslere gitmen yeterli olur 80 aldım sadece derse gidip

• Sen dua et la ben 5 sene once ehliyet almaya gittigimde tuplu corsa vardi rampada stop ettiriyordum az daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Swat123456789

araba düşük seviye araç olsada kötü hissetmezsin yeni araçların en kötüsü bile ilk kez süren biri için yeterli olur iyi bi arabaya binip sonra stepwaya binsen aradaki farkı sende çözersin kısaca kötü araba değil merak etme yerden yere vurulucak kadar ben şanslıyım bmw 1.16 var dezavantaj yaratmaz bence hocaları inşallah isyan ettirtmezsin hocalar sürekli geç algılayanlardan ve hiç gram bilgisi olmayan insanlardan ilk başta şikayetçi olmasalarda ileride oluyolar adamlar dayanamıyorlar 1 hocanın yeri geliyor bizim burda 10 kişiden fazla insana bakıyor günde çabuk kavrarsın ama telaş yapmaman gerekli sadece benim için zevkli geçti hergün hergün güzel oluyor zevkli bişey gezinmek arabayla inşallah çabuk kavrarsın pazartesi direksiyon sınavına giricem inşallah geçerim sanada başarılar giriceğin yazılıda sınavlar basit bu arada sadece derslere gitmen yeterli olur 80 aldım sadece derse gidip

BMW 1.16 diye kurs arabası mı olur ya abajakajahahahwuja

Aga Bi çekicen 3 ten 2 ye sınav hocaları şok

• Yok mu arabası olan dayı amca felan kurslara girmeden 3-5 tur attırsınlar taktik versinler.
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Oluyo hemde 4 tane var araba kesinlikle yanlamaz 3 serisi olsa yanlar kesin 1.16 lardan o performansı beklemiyorum

• Ben kursta Juke sürüyodum hoca değişti banada stepway denk geldi , sonra hocayla kavga edip kurstan eski hocamı istedim sınava Juke ile girdim , stepway mal gibi bi araba ulan bi arabanın yan aynaları elektriksiz olur mu , bildiğin çubuk var döndürüp ayarlıyosun. Hoca dedi sınavda gözetmene komut verirsin o ayarlar . Dışardan görünce bişey sanarsın ama içi hem kalite hem görsel olarak berbat. Parayı bulursam bı Juke alırım ama güzel arabaydı.

• kavrama noktasi biraz yukaridadir
  • Benim sinava girdiğim araba 2010 model renault symboldu. Direksiyon hidrolik değildi. Debriyaj ölmüştü artık. 190.000 km deydi araba. Kaputu falan acilmiyordu ama 2 saatte falan alistim Sonraki 10 saatte rahat geçti baya sıkıntı olmadi. Sinavda da sorun çıkarmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gittiğim kursta otomatik punto düz vites palio veriyorlardı Daha önceden araç sürmeyi özel hocadan öğrendiğim için 1 ders gidip arabayı tarttım sorun çıkmadı sınavda. Hiç sıkıntı yapma derslere git yeter. Sınava bile kendi arabamla gittim 320 den inip punto sürmek dahada değişik gelmişti ama geçtim dert edilecek bir şey değil önemli olan heyecan yapmamak gerisi kolay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.