Şimdi Ara

Aracı istop ettiripte direksiyon sınavından geçen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ayın 22 sinde direksiyon sınavına giricem çok nadir de olsa aracı istop ettirdiğim oluyor.Aracı sınavda istop ettiripte geçen var mı?

• Ben geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hocanın yüzünden müdahelesi yüzünden stop ettirdim
    Geçtim
  • Güzergah dışı 2 stop. Geçtim.

Işıklarda ettirmezsen geçersin.
  • istop ettirme mi deniyor ona? ben hep stop ettirme derim
  • Işıklarda ettim 1 kere stop.

Kaldım

• Farklı bir arabaya bindiğim için 5-6 ışıkta geçtim 3 kere istop ettirdim , Anarya alırken istop ettirdim ama direksyon kontrolüm , dönüşlerim ve sinyallerim harikaydı geçtim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öndeki aday saçma sapan hareketler yapıyordu,ışıkta geri falan kaydırıyordu,2 komisyoncu muhabbeti kurmuştu,radyo açıktı istop ettirdim.

radyoyu kapattı direk öndeki,sustular sakince çalıştırıp devam ettim hatta önceki adayı solladım sorup.geçtim.
  • bu ne yavv önüne gelen geçmiş deli oldum
    biz bişey yapmadan kaldık takıntılı herif bıraktı bi daha aynı adam gelirse kesin adama dalacam. durduk yere kaldık. millet park ederken kaldırıma çıkar rampada stop eder kaydırır geçer biz suçsuz yere kalırız.
    abi benden sonra geçirdiği adamlara baktım kafayı yedim. araba sürmeyi bilmeyenleri geçirdiler biz ota b.ka gittik
    20 yıllık itfaiye söförünü bile bırakmışlar. adam dile kolay 20 yıl şöförlük yapmış içmiş mi ne ehliyetine el koymuşlar direksiyon sınavından kalmış
    ama gel gelelim hayatında 6 sefer 15-20 dk dan 1,5-2 saat araç sürmüş adamı geçirdiler beni bıraktılar.
    2 gündür arkadaşlarda deli etti beni diyom kaldım sen nasıl kaldın şaka yapma yemin et. ben bile geçtim sen nasıl kaldın cart curt. kafayı yerim artık 28 indede kıl bir herif gelirse

• quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

bu ne yavv önüne gelen geçmiş deli oldum
    biz bişey yapmadan kaldık takıntılı herif bıraktı bi daha aynı adam gelirse kesin adama dalacam. durduk yere kaldık. millet park ederken kaldırıma çıkar rampada stop eder kaydırır geçer biz suçsuz yere kalırız.
    abi benden sonra geçirdiği adamlara baktım kafayı yedim. araba sürmeyi bilmeyenleri geçirdiler biz ota b.ka gittik
    20 yıllık itfaiye söförünü bile bırakmışlar. adam dile kolay 20 yıl şöförlük yapmış içmiş mi ne ehliyetine el koymuşlar direksiyon sınavından kalmış
    ama gel gelelim hayatında 6 sefer 15-20 dk dan 1,5-2 saat araç sürmüş adamı geçirdiler beni bıraktılar.
    2 gündür arkadaşlarda deli etti beni diyom kaldım sen nasıl kaldın şaka yapma yemin et. ben bile geçtim sen nasıl kaldın cart curt. kafayı yerim artık 28 indede kıl bir herif gelirse

hocam bana önüne gelen deme aman

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

sen iyi sürersin eyvallah ama benim gibi bir durumda kalsan ve geçenleri görsen kafayı yerdin o derece.
    ne kadar mal var hepsi geçti ben kaldım. orada geçenlerin %80 inden daha iyi araç sürerim bu konuda da her iddaaya girerim o derece.
    ehliyeti benden çok daha fazla hakedenler vardır lafım ona değil ama araba sürmeyeni bari geçirmeseydi bu kadar koymazdı.
    hocam seninde mesajını geçenlerde görmüştüm problemli birşey olmuş direkten dönmüşsün

• quote:

quote:

quote:

sen iyi sürersin eyvallah ama benim gibi bir durumda kalsan ve geçenleri görsen kafayı yerdin o derece.
    ne kadar mal var hepsi geçti ben kaldım. orada geçenlerin %80 inden daha iyi araç sürerim bu konuda da her iddaaya girerim o derece.
    ehliyeti benden çok daha fazla hakedenler vardır lafım ona değil ama araba sürmeyeni bari geçirmeseydi bu kadar koymazdı.
    hocam seninde mesajını geçenlerde görmüştüm problemli birşey olmuş direkten dönmüşsün

komisyon çok korkuyo kazadan araç vurmadan.kalktık 100 metre gittik kavşağa geldim.adam fren yapıyo benim yerine.aga benim ayaklarım var elbet
    bende gelen aracı görüyorum
    biraz daha kaysın istedim araç

hemen durdurdu aracı

neyse yokuşa geldik.durdum.kalktım.sonra geri geri gel dediler.geriye aldım.geri geri geldim..
    biraz daha pay vardı görüyorum aynadan.adan deb + fren yaptı.durdurdu aracı.

kalkalım dedi..ama hala ayakları debriyajda ve frende..hocam bırakında kalkayım derken bi bıraktı hafız araç stop etti yokuşta

hocam dedim bırakın bana.ben kullanayım.sonra bıraktı işte.kusursuz kaldırdım sürdüm.2 tur attım.

• speedman kullanıcısına yanıt
    seninkilerde bi garipmiş. acemi sandı seni ellam
    benimki benden önceki öğrenciyle tartışmış kös kös oturdu yol boyu. mis gibi sürdük ve kaldık. sonradan önüne geleni geçirmeye başladı
  • quote:

benimki benden önceki öğrenciyle tartışmış kös kös oturdu yol boyu. mis gibi sürdük ve kaldık. sonradan önüne geleni geçirmeye başladı

ilk başta benim liseye gittiğimi düşündü
    kaçıncı sınıfsın dedi.4 dedim.hangi lise dedi

• quote:

quote:

çok acemi duruyormuşundur orada. biraz ondan temkinli yaklaşmıştır.

• quote:

quote:

quote:

çok acemi duruyormuşundur orada. biraz ondan temkinli yaklaşmıştır.

bilmiyorum artık.sonra epey şaşırdı

• hocam sen dur-kalk çalış.daha temeli tam halletmeden trafik kurallarına nasıl odaklanacaksın.benim bildiğim çok kritik bir noktada 2 defa stop ettirsen de bunu görmezden geliyorlar.üstüne sinyal vermeme,park etme,takip mesafesi,sarsıntısız vites geçişleri,ayna kontrolleri ,aşırı heyecan,direksiyon hakimiyeti ... gibi bir onlarca hatadan birini de yaptıysan buna da göz yummazlar.

sınavdan önce hayatımda toplasan 6 saat araç kullanmışımdır.sınavdan rahat geçtim.
    6 yıldır araç kullanıyorum diyen biri vardı.onu bırakmışlar.araca iyi kullanmakta yetmiyor.trafik kurallarına da dikkat etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espv -- 17 Eylül 2013; 17:39:18 >
  • Ben boyle milli egitim taa,Herkezin aciklandi kocaelide daha tik yok

• bi ben stop ettirmeden geçtim galiba

stop olayını kavrayabilmek için eğer kendinize güveniyorsanız çok kalabalık bir trafiğe çıkın. ben 1-2 kere babamla böyle çıktım. rampada arkada araba k.çına girmiş milim milim ilerliyorsun. gel de stop ettir veya arabayı arkaya kaydır. o azimle debriyaj-gaz pedalı arasında öyle bir denge kuruyorsun ki kavrama vs noktası havada kalıyor. 2 ayağını böyle tartı misali kullanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

bi ben stop ettirmeden geçtim galiba

stop olayını kavrayabilmek için eğer kendinize güveniyorsanız çok kalabalık bir trafiğe çıkın. ben 1-2 kere babamla böyle çıktım. rampada arkada araba k.çına girmiş milim milim ilerliyorsun. gel de stop ettir veya arabayı arkaya kaydır. o azimle debriyaj-gaz pedalı arasında öyle bir denge kuruyorsun ki kavrama vs noktası havada kalıyor. 2 ayağını böyle tartı misali kullanıyorsun.

kesinlikle...

bende ilk kez babamla trafiğe çıkmıştım.aslında hiç trafik olacağı aklıma bile gelmemişti.
    boş yollarda turlarız diye düşünüyordum.
    çobançeşme parkının orada alibeyköy de karşılaştıgım trafik , hayatımda girdiğim ilk trafikti

dediğin gibi oluyor.milim milim gitmeyi öğreniyorsun..geri kaçırmamayı öğreniyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.