Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Miralay25

EGREAT R6S-R160S-R150-R200S-R300 AURON NESSESARY AKHENATON PACK 2.2.8.0 V6.0 FİNAL YAZILIM BUG HATASI DÜZELTİLDİ BİLGİLERİNİZE !!!

http://forum.donanimhaber.com/m_63588049/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63588049

hocam bug derken hangi hatalar düzeldi,mesela epeydir kabak tadı veren hd sesi dts dönüştürme olayımıdır.
    bılgı verırsenız sevinirim.kolay gelsin.
  • En son national pack'i kurdum ama h4all menüsü kayboldu. Geri getirme şansımız var mıdır?
    2. olarak 3d.iso filmlerde altyazılar 2d film altyazıları gibi çıkıyor. Harici altyazılar ve filmin kendi altyazılarıda aynı. Bilgisayarda Powerdvd'de seyrettiğim gibi değil.
    Bununla ilgilide bir ayar varmıdır yoksa oluru bumudur.
  • arkadaşlar tartışmayı bırakın erdos113 haklı

nitekim gamdanoterdam TF'da spdifte sorun vardı diyerek düzeltilen bug'ın ne olduğunu söylemiş

"EGREAT R6S-R160S-R150-R200S-R300 AURON NESSESARY AKHENATON PACK 2.2.8.0 V6.0 FİNAL YAZILIM BUG HATASI DÜZELTİLDİ BİLGİLERİNİZE !!!"

demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

arkadaşlar tartışmayı bırakın erdos113 haklı

nitekim gamdanoterdam TF'da spdifte sorun vardı diyerek düzeltilen bug'ın ne olduğunu söylemiş

"EGREAT R6S-R160S-R150-R200S-R300 AURON NESSESARY AKHENATON PACK 2.2.8.0 V6.0 FİNAL YAZILIM BUG HATASI DÜZELTİLDİ BİLGİLERİNİZE !!!"

demiş

bılgı için teşekkürler..bırde bunu ındırıp deneyelim,umarım optık dts sorunu cözülmüştür..çünki diğer yazılımda cok cıddı takılma oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

demiş

bılgı için teşekkürler..bırde bunu ındırıp deneyelim,umarım optık dts sorunu cözülmüştür..çünki diğer yazılımda cok cıddı takılma oluyor..

Erdos senin sorunun düzelmez dostum. Optik dts sorunu diye diye V-6 geldi hala çözülmedi, bu saatten sonra çözülmez bence sen orijinal yazılıma dön kafan rahat etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

quote:

demiş

Erdos senin sorunun düzelmez dostum. Optik dts sorunu diye diye V-6 geldi hala çözülmedi, bu saatten sonra çözülmez bence sen orijinal yazılıma dön kafan rahat etsin.

hahahahaha..haklısın.

• 2,2,8,0 yazılımı ile optık kablo dan dts alma düzelmiştir.(bunu yazarken tırsıyorum bır arkadaştan ama gerçek budur kusura bakma)
    daha öncede dediğim cohn carter filminin orjınal sesi dts-hd mstr ..r6s bu seslerden bazılarını optik kablodan dts-es matrix olarak veriyor,zaten filmin ınfosunda da bu yazıyor,inanmayan arkadaş için buraya yapıştırıyorum :DTS-HD Master Audio English 2419 kbps 7.1 / 48 kHz / 2419 kbps / 16-bit (DTS Core: 5.1-ES / 48 kHz / 1509 kbps / 16-bit) buda filmin sitesi :http://www.3dtorrents.org/index.php?page=torrent-details&id=3e41f9b68657dccdb4cf4e61dd2f80578b85a46b

bu yazılımda takılmalar minumuma ınmiş,cok az yerde ve cok hafif takılmalar oldu.dün avatarı hıç izleyemezken bugun sorunsuz ızlenır haldeydi,bır ıkı ufak tefek takılma dışında..ıntıkamcılar fılmıde cok rahat ızlenebilir halde ..demekki yazılımla bu iş düzelecek gıbı..
    bu sıkıntının dışında r6s, dune 3d ler cıkana kadar rahatlıkla alınıp fılım ızlenebılecek cıhazlar..bu yazılımlarlada farklı bir alınası cıhaz oluyor..(cihazın reklamını yaptım galiba )..kolay gelsin.

• erdos113 , bir müjdeli haber daha vereyim.

Egreat'in 1186 serileri için yakında çıkacak orijinal yazılımın betasını deniyorum.

1) gelişmiş ses seçenekleri gelmiş. ( MPEG Output , WMA Pro Output , AAC Output şeklinde )
    2) Usb 2.0 ile Avengers'i 1:20 den - sona kadar seyrettim , sadece 1 sahnede yaklaşık 1-2 saniyelik hafif bir atlama yaptı o kadar.
    Usb 3.0 ile yağ gibi akıyor.

Şu an yazılımı mediafire ya upload ediyorum , GamdaNoterdam arkadaşa incelemesi için link vereceğim.
  • quote:

2,2,8,0 yazılımı ile optık kablo dan dts alma düzelmiştir.(bunu yazarken tırsıyorum bır arkadaştan ama gerçek budur kusura bakma)
    daha öncede dediğim cohn carter filminin orjınal sesi dts-hd mstr ..r6s bu seslerden bazılarını optik kablodan dts-es matrix olarak veriyor,zaten filmin ınfosunda da bu yazıyor,inanmayan arkadaş için buraya yapıştırıyorum :DTS-HD Master Audio English 2419 kbps 7.1 / 48 kHz / 2419 kbps / 16-bit (DTS Core: 5.1-ES / 48 kHz / 1509 kbps / 16-bit) buda filmin sitesi :http://www.3dtorrents.org/index.php?page=torrent-details&id=3e41f9b68657dccdb4cf4e61dd2f80578b85a46b

bu yazılımda takılmalar minumuma ınmiş,cok az yerde ve cok hafif takılmalar oldu.dün avatarı hıç izleyemezken bugun sorunsuz ızlenır haldeydi,bır ıkı ufak tefek takılma dışında..ıntıkamcılar fılmıde cok rahat ızlenebilir halde ..demekki yazılımla bu iş düzelecek gıbı..
    bu sıkıntının dışında r6s, dune 3d ler cıkana kadar rahatlıkla alınıp fılım ızlenebılecek cıhazlar..bu yazılımlarlada farklı bir alınası cıhaz oluyor..(cihazın reklamını yaptım galiba )..kolay gelsin.

USB 2.0 Hdd mi kullanıyorsunuz ? Birde dahili 3d altyazıların harici 2d altyazılar gibi gözüktüğünden, PC'de powerdvd'de ki gibi 3d derinlikli olmadığından bahseden bir arkadaş var. Sizde de durum bu şekilde mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: GSandman

Arkadaşlar ben cihazı dün Sancak Bilgisayardan aldım. Kargoyu beklemeden kendim gidip aldım. Ancak Cihazla ilgili bir şikayetim var .
    Bu Egreat R6S dün gece beni sabaha kadar TV başında tuttu ve sabah işe geç kaldım :)

Şaka bir yana cihaz beklentimin çok çok üstünde çıktı. Menüsünden tutunda kumandasına kadar herşey 10 numaraydı.
    Arka Arkaya Karayip Korsanları ve Resident Evil ı 3d izledim ne bir takılma ne de bir ses kayması. Çok keyif aldım gerçekten.

Bunlardan daha güzel cihazı satın aldığım Sancak Bilgisayar. Bıkmadan usanmadan yol tarifi yaptılar sağolsunlar :).
    Sancak Bilgisayara ve çalışanlarına herşey için teşekkür ederim.

Takılma olayına bir açıklama getireyim.
    Bitrate seviyesi çok yüksek olan bir kaç filmin ancak birkaç sahnesinde harici altyazı ile seyrediliyorsa , takılma söz konusu.
    Onun haricinde takılma yok.
    Zaten V6 ile de bu takılmalar asgariye inmiş.
    Bu ay sonuna doğru çıkacak yeni yazılımla , umarım bu takılma işini kökten yok edecekler.

Yanlış anlaşıldım sanırım. Bende takılma ya da ses kayması yok zaten. gayet güzel izledim filmleri :)

• quote:

erdos113 , bir müjdeli haber daha vereyim.

Egreat'in 1186 serileri için yakında çıkacak orijinal yazılımın betasını deniyorum.

1) gelişmiş ses seçenekleri gelmiş. ( MPEG Output , WMA Pro Output , AAC Output şeklinde )
    2) Usb 2.0 ile Avengers'i 1:20 den - sona kadar seyrettim , sadece 1 sahnede yaklaşık 1-2 saniyelik hafif bir atlama yaptı o kadar.

Şu an yazılımı mediafire ya upload ediyorum , GamdaNoterdam arkadaşa incelemesi için link vereceğim.

bu çıkış seçenekleri daha auron ekibi yapmıştı fakat çekirdek yazılıma tanımlandığı ve çakıştığı için spdif fonksiyonu eksik çalışmıştıda
    üstatlar spdif eski haline getirdiler .erdos113 arkadaşta son çıkan yazılımda dts sesleri alabilmiş.

wma çıkış..vs gibi fonksiyonların tam çalışabilmesi için çekirdek yazılıma oturtulması lazım ve yeni çekirdek hazırlanması lazım.

Eğer eski çekirdek yazılımını egreat firması kullanacaksa ozaman bu çıkışlar görsellikten başka hiç bir işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 22 Eylül 2012; 12:20:41 >

• Arkadaşlar.. Bu cihaz 3 Terabayt harddiskleri destekliyormu? Yeni WD 3TB harddisk aldım; samsung televizyonum görmüyor..
  • Merhabalar,

Bu işlerden az buçuk anlayan :D biri olarak naçizane test sonuçlarım.

HDD : WD 1 TB 2.5 inç usb 3.0 * Ses sistemi : LG (HD ses desteği olmayan bir model)

R6S ses sistemine HDMI kablo ile bağlı. (optikten bağlı değil)

yazılım : v6 2.5.6.0

Test edilen ISO film : Tentenin maceraları - Ses DTS HD

Ses başarıyla DTS 5.1'e indirgendi. (2.0'dan surround 5.1 değil) (DTS core'a indirgendi)

Audio: English / DTS-HD Master Audio / 7.1 / 48 kHz / 2710 kbps / 16-bit (DTS Core: 5.1 / 48 kHz / 1509 kbps / 16-bit)

Zaten info tuşuna basınca 5.1 DTS diye de yazıyor (audio menüsünden DTS-HD seçili olmasına rağmen)

Sorun : Harici altyazılarda takılma, altyazı aktifken hareketli sahnelerde sesde de takılma.

Birazdan diğer v6 yazılımı deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 22 Eylül 2012; 15:30:19 >
  • quote:

ıyı haber..şu ufak tefek takılmalarda olmasa bu cıhaz tadından yenmez..yıllardır pc de ezıyet cekmişiz..umarım yazılım bır an once cıkar.aslında merak ettim betasını ama ,denemekde ısterdim doğrusu..neyse bekleyeceğiz artık..kolay gelsin.

• quote:

quote:

ıyı haber..şu ufak tefek takılmalarda olmasa bu cıhaz tadından yenmez..yıllardır pc de ezıyet cekmişiz..umarım yazılım bır an once cıkar.aslında merak ettim betasını ama ,denemekde ısterdim doğrusu..neyse bekleyeceğiz artık..kolay gelsin.

üstatdan bize dosya gönderdi bizde inceleyelim diye paylaşımı yasak.

egreat yeni sürümü yayınladıktan sonra auron ekibinin v7.0 yazılımıda yayınlanır bekleyiniz.

• quote:

quote:

2.2.8.0 yazılımını kurun sonra filmleri usb 3.0 destekli hdd yada flash bellekten izle takılma yaşamayacağından eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

quote:

2.2.8.0 yazılımını kurun sonra filmleri usb 3.0 destekli hdd yada flash bellekten izle takılma yaşamayacağından eminim.

3,0 dan kulanıyorum zaten.takılmalar yok denecek kadar azaldı..
    beklıycez artık yenı yazılımı merakla..buda son yazılım cıkana kadar benı ıdare eder..bılgıler için saol miralay..

• lütfen bir arkadaş yardımcı olabilirmi..

Daha önce sordum kimse cevaplamadı.. Bu cihaz 3TB'lık harici harddiskleri görüyormu?

Deneyen varsa görüşlerini paylaşırsa sevinirim.
    Saygılar..
  • 3Tb destekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AURON NESSESARY AKHENATON PACK 2.2.8.0 V6.0 FİNAL YAZILIMınıyükledikten sonra bir türlü download yapamıyorum. Bir de AURON NATİONAL PACK 2.5.6.0 V6.0 FİNAL YAZILIMını deneyeceğim...Bunun dışında cihazın biraz daha hızlandığını gördüm. Çevrimiçi video oynatma da oldukça hızlanmış.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.