Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: GSandman

Arkadaşlar ben cihazı dün Sancak Bilgisayardan aldım. Kargoyu beklemeden kendim gidip aldım. Ancak Cihazla ilgili bir şikayetim var .
    Bu Egreat R6S dün gece beni sabaha kadar TV başında tuttu ve sabah işe geç kaldım :)

Şaka bir yana cihaz beklentimin çok çok üstünde çıktı. Menüsünden tutunda kumandasına kadar herşey 10 numaraydı.
    Arka Arkaya Karayip Korsanları ve Resident Evil ı 3d izledim ne bir takılma ne de bir ses kayması. Çok keyif aldım gerçekten.

Bunlardan daha güzel cihazı satın aldığım Sancak Bilgisayar. Bıkmadan usanmadan yol tarifi yaptılar sağolsunlar :).
    Sancak Bilgisayara ve çalışanlarına herşey için teşekkür ederim.

Takılma olayına bir açıklama getireyim.
    Bitrate seviyesi çok yüksek olan bir kaç filmin ancak birkaç sahnesinde harici altyazı ile seyrediliyorsa , takılma söz konusu.
    Onun haricinde takılma yok.
    Zaten V6 ile de bu takılmalar asgariye inmiş.
    Bu ay sonuna doğru çıkacak yeni yazılımla , umarım bu takılma işini kökten yok edecekler.

Şu takılma konusu bir an önce sonuçlansa çok sevineceğim. R6S almak istiyorum, bu konu yüzünden tereddütte kaldım. Bende 2 tane 2TB USB2.0 hdd var ve tüm arşivim bunlarda. USB 2.0 HDD ile bağlantı yapmaya devam etmek istiyorum, dahili HDD istemiyorum. Çünkü R160S pro'nun başlığında fan sesinden rahatsız olanları okudum. Ben bu konuda aşırı hassas biriyim, 15 db en yüksek teknolojili mini fan bile rahatsız ediyor beni. Neyse, kısaca R6S için beklemedeyim.

Bu birkaç sorum daha olacak, yanıtlarsanız sevinirim:

1- Bu cihazlarda 21:9 3D filmleri TV'mize siyah bant olmayacak şekilde Crop/Zoom yapabiliyor muyuz?
    2- YAMJ ve Eversion kullanılabiliyor mu ?
    3- NTFS disk ile büyük dosyalar (mesela 3d iso) oynatılınca performans kaybı oluyor mu? İki sene önce sizin ofisinizden gelip fansız olduğu için C200 almıştım, onda NTFS 'te performans düşüyordu, EXT3'te ise çok fazla dosya bozulması yaşamıştım ve sırf bu HDD problemleri yüzünden 7-8 ay kullandıktan sonra C200'ü satmıştım.

?

• 1) 21-9 için Kesin birşey söyliyemiyorum. 16-9 için zoom mevcut.
    2) Modlu yazılımda kendine ait bir afişleme uygulaması var.
    3) NTFS veya EXT3 her ikisinde de sorun yok. Ayrıca bu takılma olayı bence çok fazla abartılıyor.
    2-3 filmin belli sahnelerinde 2.5.6.0 yazılımı ile harici altyazı açıkken oluşan bir görüntü atlaması mevcut.
    2.2.8.0 da bu çok daha az ve bu takılma olayı ile alakalı sanırım yakında bir yazılım verecekler.
    O sahnelerde en kötüsü , harici altazı yerine dahili altyazı aktive edilerek takılan bölümler izlenir ve o şekilde tekrar harici altyazı seçilerek filmi izliyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 20 Eylül 2012; 13:12:39 >
  • v6 yazılımını yükledim menü hızlandı ama görüntüleri değişti mesela hd4all gitmiş sekmesi gitmiş, live tv leri açmıyorum dosya desteklenmiyor diyor... ayarlarda birşey mi atladım acaba.. bir de o zip dosyasının içindeki kurulumu anlatan gibi bir menüye sahip değil "ims diye bir sekme yok mesela .acaba o video başka bir versiyon için mi çekilmiş?
  • quote:

1) 21-9 için Kesin birşey söyliyemiyorum. 16-9 için zoom mevcut.
    2) Modlu yazılımda kendine ait bir afişleme uygulaması var.
    3) NTFS veya EXT3 her ikisinde de sorun yok. Ayrıca bu takılma olayı bence çok fazla abartılıyor.
    2-3 filmin belli sahnelerinde 2.5.6.0 yazılımı ile harici altyazı açıkken oluşan bir görüntü atlaması mevcut.
    2.2.8.0 da bu çok daha az ve bu takılma olayı ile alakalı sanırım yakında bir yazılım verecekler.
    O sahnelerde en kötüsü , harici altazı yerine dahili altyazı aktive edilerek takılan bölümler izlenir ve o şekilde tekrar harici altyazı seçilerek filmi izliyebilirsiniz.

Yanıtlar için teşekkürler..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Merhaba arkadaşlar bende R6S alalı 2 gün oldu. Cihaz güzel fakat 2 konuda sıkıntı yaşıyorum.
    1) Ağ üzerinden 3d.iso filmleri seyredemiyorum. Dura dura oynuyor film. 3 adet kablo denedim hepsinde sonuç aynı. 3d filmler dışında normal bluray,mkv,mt2s formatlarını sorunsuz izliyorum.
    2) 2.5' External LG hdd var onu bağladığımda cihaza R6S görmüyor. Bunun için bir ayar yapmak gerekiyor mu?

Bu konularla ilgili çözüm v arsa yardımlarınızı rica ediyorum.

1) Ağ üzerinden zaten 3D.ISO lar bütün cihazlarda , takılma yapmaktadır.
    2) Kullandığınız 2.5 HDD Usb 3.0 mı ? Eğer usb 3.0 ise cihazın Usb 2.0 portunda deneme yaptınız mı ?
    Elinizdeki 2.5 HDD'yi Cihazda V6 yazılımıyla bir denermisiniz ?

HDD usb 2.0 her iki usb portunda da denedim ama olmadı.
    V6 nedir? Cihazımın en son versiyonu 2.5.6 dır. Başak bir yazılım daha mı kurmam gerekiyor?

• sayın sancak bilgisayar yetkilisi, bu cihazda 3d iso lara harici ses dosyası ekleme imkanı var mı acaba? yanıtlarsanız sevinirim.
  • Sizin bu kavga karakolda bitmeden

ben hakemlik yapayım Altunizadeye yakın olanınız var mı bana bir akşam bir tane egreat getirsin ben bir kontrol edeyim bakayım DTS-HD Ma sesler optikten dts 5.1 olarak mı gidiyor yoksa dts 2.0 mı?

Hemen hemen aynı yazılım (tabii Gamdanoterdamların yazılımı değil CS modlu) himediada sorun yok ben amfiden çatır çatır dts 5.1 ses alıyorum amfim pioneer zaten ses dts olmazsa asla ekranında dts ses ışığı yanmaz hep sanal sorround modları gösterir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexothek

sayın sancak bilgisayar yetkilisi, bu cihazda 3d iso lara harici ses dosyası ekleme imkanı var mı acaba? yanıtlarsanız sevinirim.

muhtemelen TF'da soran da sizsiniz

Hayır bu yüzden Dune 3dleri bekliyoruz hacı yolu gözler gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: rexothek

sayın sancak bilgisayar yetkilisi, bu cihazda 3d iso lara harici ses dosyası ekleme imkanı var mı acaba? yanıtlarsanız sevinirim.

muhtemelen TF'da soran da sizsiniz

Hayır bu yüzden Dune 3dleri bekliyoruz hacı yolu gözler gibi

yanıt için teşekkürler, madem öyle biz de bekleme sırasına girelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinergul

v6 yazılımını yükledim menü hızlandı ama görüntüleri değişti mesela hd4all gitmiş sekmesi gitmiş, live tv leri açmıyorum dosya desteklenmiyor diyor... ayarlarda birşey mi atladım acaba.. bir de o zip dosyasının içindeki kurulumu anlatan gibi bir menüye sahip değil "ims diye bir sekme yok mesela .acaba o video başka bir versiyon için mi çekilmiş?

her hangi bir yanıt?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

erdos113 , cs modlu yazılımda veya orijinal yazılımda durum nedir ?

Ben gerek V6 gerek cs modlu yazılımla sorunsuz olarak amfiden ses alabiliyorum.

Hocam yazılım ne olursa olsun zaten RAW seçtinmi direk anfinin çözünürlüğü devreye girer anfin dts vs ne destekliyorsa film dede mevcutsa onu alırsın. V4 de ses bozuldu ki sorunlu yazılımdı diğer bütün yazılımlarda sesde sorun yok.

ben anlatamıyorum kı sorunu malesef..şimdi sen kendi ses sistemıne gore yazıyorsun.senın ses sistemıne gore raw yaptınmı dts ses alınıyor.bu bendede boyle..
    sen elindekı filimleri 3d ıso ları yazarmısın..senle bır test yapalım.boyutlarını da yaz lütfen..

Ses sisteminiz nedir ?

imzamda ayrıntılı şekilde yazıyor..
    şimdi benden başka dts ma sesler 2,0 sese dönüşen yokmu?
    v06 yazılımı sorunsuzmu kulanan arkadaşlar...

• EGREAT R6S-R160S-R150-R200S-R300 AURON NATİONAL PACK 2.5.6.0 V6.0 FİNAL YAZILIM ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE !

http://forum.donanimhaber.com/m_63588049/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

EGREAT R6S-R160S-R150-R200S-R300 AURON NATİONAL PACK 2.5.6.0 V6.0 FİNAL YAZILIM ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE !

http://forum.donanimhaber.com/m_63588049/tm.htm

hadı bakalım bırde bunu deneyelim..hemen indiriyorum,umarım yıne şifre olayı yoktur.
    gelişmeleri yazarım.
  • bu yazılımda hd ma seslerde,optk cıkıştan dts sese dönüşüm eskısı gıbı başarılı olmuştur,.
    3d ıso fılımlerde özelikle avatarda ciddi takılmalar vardır,kendi üzerindeki orjınal alt yazısını kulanmama ramen.(yazılımın acıklamasında:
    3d iso Yüksek bitrateli harici alt yazı yüklemelerinizde Video takılma sorunu yaşarsanız 2.2.8.0 versyonunu yükleyiniz. acıklaması var zaten.)
    ıntıkamcılar fılmınde harıcı alt yazı eklendığınde takılmalar devam ediyor.
    john carter 3d ıso fılmınde hd ses optık kabloyla DTS-es matrix 6+1 kanala dönüştü.

geç bır saat olduğundan dts ses ve d.d seslerde ki kalıte aynen devam edıyormu yarın akşam bakarım artık..iyi geceler.
  • quote:

john carter 3d ıso fılmınde hd ses optık kabloyla DTS-es matrix 6+1 kanala dönüştü.

bu işte bir yanılgı var derken işte bunu kastetmiştim,dts -es matrix e dönüştü demişsiniz yani standart "dts değil" ,oysa önceki mesajlarda dts ye dönüştüğünden bahsetmiştiniz,sonrasında 3-4 yazılım kurmakla ayarlarla tırmaladım olmadı elimdeki avr 2003-2004 yılının avr si (Sony STR-DE685) dts harici formatları zaten çözmüyor,sizin elinizdeki avr güncel tüm formatları çözmeye müsait, ses nasıl giderse gitsin zaten çözecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 21 Eylül 2012; 9:19:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

bu işte bir yanılgı var derken işte bunu kastetmiştim,dts -es matrix e dönüştü demişsiniz yani standart "dts değil" ,oysa önceki mesajlarda dts ye dönüştüğünden bahsetmiştiniz,sonrasında 3-4 yazılım kurmakla ayarlarla tırmaladım olmadı elimdeki avr 2003-2004 yılının avr si (Sony STR-DE685) dts harici formatları zaten çözmüyor,sizin elinizdeki avr güncel tüm formatları çözmeye müsait, ses nasıl giderse gitsin zaten çözecektir

bence sen bızım bu işte yanılgımızı araştıracağına,kendı avr ni irdele,zaten pıyasada hıç tutulmayan sony avr lerden bırını kullanıyorsun..
    bu son yazılımı kurup eğer dts ses alamıyorsan veya d.d..avrnı değiştirme zamanın gelmiş demektir.

• EGREAT R6S-R160S-R150-R200S-R300 AURON NESSESARY AKHENATON PACK 2.2.8.0 V6.0 FİNAL YAZILIM BUG HATASI DÜZELTİLDİ BİLGİLERİNİZE !!!

http://forum.donanimhaber.com/m_63588049/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63588049
  • hangisini indireceğiz şimdi?

National Pack ile Akhenaton pack arasındaki far ne?
  • Biri 2.5.6 üzerinde modlanmış , diğeri 2.2.8.0 üzerinde.
    Takılma yaşayanlar , AURON NESSESARY AKHENATON PACK 2.2.8.0 V6.0 FİNAL YAZILIMI nı kursun.

Diğerleri , AURON NATİONAL PACK 2.5.6.0 V6.0 FİNAL YAZILIMI nı kurabilir.

Tavsiyem ; AURON NESSESARY AKHENATON PACK 2.2.8.0 V6.0 FİNAL YAZILIMI dır.
  • quote:

Biri 2.5.6 üzerinde modlanmış , diğeri 2.2.8.0 üzerinde.
    Takılma yaşayanlar , AURON NESSESARY AKHENATON PACK 2.2.8.0 V6.0 FİNAL YAZILIMI nı kursun.

Diğerleri , AURON NATİONAL PACK 2.5.6.0 V6.0 FİNAL YAZILIMI nı kurabilir.

Tavsiyem ; AURON NESSESARY AKHENATON PACK 2.2.8.0 V6.0 FİNAL YAZILIMI dır.

Siz bu görüştesiniz ve haklısınızda

benim görüşümde eğer harici altyazılı yüksek bitrateli 3d io tarzı videoyla hiç uğraşmayanlarda 2.5.6.0 yazılımını kursunlar.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.