Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar enson yazılımı kurdum fakat ıms kısmı yok sıstem ayarlarındada cıkmadı kanal yukleyemıyorum neden dır.?
  • Egreat R6S - 199 TL

Kampanya Linki : http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/egreat-r6s-gercek-3d-medya-oynatici-64944339

bu kampanya da kargo ücreti alıcı tarafından karşılanmakta olup , DH üyEleri için kargo ücreti tarafımızdan karşılanacaktır.
    Sipariş veren DH Kullanıcıları buradan PM ile GG'deki kullanıcı adını bildirdikleri takdirde , kargo tarafımızdan karşılanacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

ya arkadaslar enson yazılımı kurdum fakat ıms kısmı yok sıstem ayarlarındada cıkmadı kanal yukleyemıyorum neden dır.?

Ana Menüden ;
    Uygulamalar -> Canlı TV -> Yabancı TV -> Http,Rtmp -> Yuksek Kaliteli TV2
  • tesekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

quote:

Orijinalden alıntı: mtyk

Arkadaşlar merhaba,
    Makineyi bugün aldım. Bir sorum olacak. Cihazda orjinal yazılım yüklü. Elimde 320GB samnsung usb2.0 harici disk var. Cihaza taktığımda diski görmüyor. 2GB'lık flash belleği taktığımda görüyor ama. Evde Panasonic 50ST50 var. Harici diski tv'ye bağlamak için formatlamıştım, tv'ye bağladığımda herhangi bir sorun olmuyor. Şimdi bu makine için ayrı mı formatlayacaz diski? Sorun formattan mı kaynaklanıyor acaba?

Bende aynı sorunu yaşıyorum. En son çıkan yazılımı kurmama rağmen düzelmedi.

bunun hem oynatıcı ile hem hdd ile de ilgisi yok,biraz ilginç ama öle,daha önce wd tv live ile kullandığım hdd yi r6s görmedi,formatlayınca düzeldi

• Diski Usb 2.0 portuna takın , daha sonra güvenli çıkar yapın.
    Diski çıkarıp tekrar takın , bazı uyumsuz hdd ler ile böyle yapabiliyor.
    Bu şekilde denediğinizde %99 görür.
  • üründe fan yokmuş, sipariş veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 27 Eylül 2012; 16:12:03 >
  • Elimde htpc , wd live , hdmi 1.4 ile tvye bağlı bir laptop olduğu halde bu üründen bir adet satın aldım kampanyanın cazibesine dayanamayıp..3d blurayler için neler yapabiliyor cihaz yarına denerim,herkes anlattıkça merak ettim iyice,umarım aldığımıza değer ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 27 Eylül 2012; 16:06:49 >
  • Ürünü kullananlar, benim önceki medya oynatıcımde internete bağlanması için açıldıktan sonra mutlaka ağ ayarları kısmına girip çıkmam gerekiyordu. Bu durum sıkıcıydı. Dark mini mania diye bir ürün.

Bu üründe kendiliğinden her açıldığında internete giriyor mu? Downloadlar devam ediyor mu?
  • Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Ürünü kullananlar, benim önceki medya oynatıcımde internete bağlanması için açıldıktan sonra mutlaka ağ ayarları kısmına girip çıkmam gerekiyordu. Bu durum sıkıcıydı. Dark mini mania diye bir ürün.

Bu üründe kendiliğinden her açıldığında internete giriyor mu? Downloadlar devam ediyor mu?

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Elimde htpc , wd live , hdmi 1.4 ile tvye bağlı bir laptop olduğu halde bu üründen bir adet satın aldım kampanyanın cazibesine dayanamayıp..3d blurayler için neler yapabiliyor cihaz yarına denerim,herkes anlattıkça merak ettim iyice,umarım aldığımıza değer ..

değecek merak etme cok ıyı bır cıhaz konumuna geldi son yazılımla.bırde fınalı cıksın dadından yinmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Diski Usb 2.0 portuna takın , daha sonra güvenli çıkar yapın.

merhaba,
    bu güvenli çıkar olayını nasıl yapıcaz. kullanma kılavuzuna baktım ama bulamadım. kumanda üstünde eject diye bir tuş var ama bu değil galiba. basınca dvd'yi çıkar falan diyor çünkü
  • geldi mi ki_?ayrıca fiyatı nerede satıldığını söyleyebilir misiniz_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtyk

quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Diski Usb 2.0 portuna takın , daha sonra güvenli çıkar yapın.

merhaba,
    bu güvenli çıkar olayını nasıl yapıcaz. kullanma kılavuzuna baktım ama bulamadım. kumanda üstünde eject diye bir tuş var ama bu değil galiba. basınca dvd'yi çıkar falan diyor çünkü

Eject ile yapıyorsunuz , sonra C sürücüsünü seçin
  • Selam arkadaşlar..

Egreat R6S resimli önizleme sadece klasörün içine jpg vb. resmi koyarsakmı çalışıyor?

yoksa kendi internetten cover arayıp buluyormu?

Tek dosya olursa (klasörsüz) resim konulabilirmi?

SAYGILAR..
  • arkadaşlar sorum olacak;

Cihazı ilk aldığımda türkçe kanallar, hd kanallar, adult kanallar hepsi açılıyorudu, modu değiştirdikten sonra turkce kanal listesi gitti, hd kanallar ve adult kanallar açılmıyor. ne yapmak gerek?

yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

arkadaşlar sorum olacak;

Cihazı ilk aldığımda türkçe kanallar, hd kanallar, adult kanallar hepsi açılıyorudu, modu değiştirdikten sonra turkce kanal listesi gitti, hd kanallar ve adult kanallar açılmıyor. ne yapmak gerek?

Teşekkürler.

v7 yada v6 yazılımlardan birini yükleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

arkadaşlar sorum olacak;

Teşekkürler.

v7 yada v6 yazılımlardan birini yükleyin.

daha önce v1 i yüklemiştim, onu yükledikten sonra gitti zaten.
    v7 yüklersem geri gelir mi?
    bir de bana rfve rar şifresi göndermişti, şimdi sizden mi talep etmek gerekiyor?

v6 mı v7 mi daha iyi peki? mantıken v7 olması lazım ama :D hangisini indirmeliyim?
    rar şifresini gönderir misiniz?

• Merhaba,

Dun aksam V7 yazilimini test etme sansi buldum.

V6 yaziliminda test ettigim transformers 3 filmindeki takilma bu sefer olmadi.

Ancak, dun aksam Men in Black 3 filmini bastan sona izledim.

Filmi izleyenler icin soyluyorum, ay'a giden mekigi uzaktan ilk gosterdigi sahnelerden baslamak uzere maalesef goruntude ve seste takilmalar basladi. Transformersdeki 7-8 sn surmustu ama bu uzun surdu.

Filmin son 15 dakikasini ingilizce altyazili seyretmek zorunda kaldim.

RIP'de ya HDMI kabloda bir sorun oldugunu dusunmuyorum. Cunku ayni sahneyi tekrar tekrar hem altyazisiz hem de filmin orjinal altyazilari ile sorunsuz bir sekilde izledim. Yag gibi akiyor...

Maalesef Bu problemi sadece HARICI altyazilari devreye alinca yapiyor.

Insallah orjinal yazilimda sonuc daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 8 Ekim 2012; 10:25:30 >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.