Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bu cihazı en çok tivibu uygulaması için alacağım.
    acaba android marketten bakarmısınız, tivibu uygulaması yüklenşiyormu?
    bir de bu cihazın android 4.0 desteği olacakmı? (çünkü andoid 4.0 olursa tivibu hd yüklenebiliyor)
    yükledikten sonrada çalışıp çalışmadığını test ederseniz sevinirim.
    saygılarımla
    iyi çalışmalar.
  • Bende R160S var.1,5tb hdd sata disk var içinde.Yaklaşık 700 gb boş alan var ama bazen durduk yere 200mb fazla yere ihtiyaç var diye uyarı geliyo neden öyle oluyor.
  • EGREAT R6S-R160S-R150-R200S-R300 AURON ULTRA PACK 2.6.4.0 V7.0 YAZILIM ÇIKMIŞTIR BİLGİLERİNİZE !!!

http://forum.donanimhaber.com/m_63588049/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63588049
  • yeni yazılım çıktı bunu yükle AURON ULTRA PACK 2.6.4.0 V7.0 YAZILIM

• takılmalar avatar da çok azalmış.
    diğerleri kaymak gibi
    Elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 25 Eylül 2012; 22:25:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

yeni yazılım çıktı bunu yükle AURON ULTRA PACK 2.6.4.0 V7.0 YAZILIM

bu yazılım sancakbılgısayarın yenı orjınal yazılımın betasını gondermişti sizlere,onun uzerınemı yapıldı acaba..bu arada ındırıyorum bakalım bu nasıl..
  • Selam arkadaşlar,
    2.6.4.0 V7.0 paketini biraz önce kurdum ve bir kaç test yaptım. Hemen kısaca onları paylaşayım.

1) 3D.iso'larda harici alt yazı eklediğiniz de takılma sorunu ortadan kalkmış. Captain America ve Avengers filmlerinde test ettim.
    2) Avatar 3D filminde daha önce ki versiyonlarda hızlı sahnelerde (Ağacın bombalanıp yıkıldığı sahnede) takılma oluyordu o takılmadan eser yok.
    3) Cihaz bilgi ekranı doğru çalışmıyor. Yarım yamalak çıkıyor bilgiler.
    4) Menü geçişleri gayet güzel.
    5) MPEG,AAC,WMA ses formatları için seçenekler eklenmiş.

Şimdilik gözüme çarpanlar bunlar. Eksik veya yenilikleri paylaşacağım tespit ettikçe.

Benim tek bir sıkıntım var cihazla ilgili Bu 3D filmlerde oluyor genelde.
    Filmde Chapter atladığınızda ses gidiyor. Filmin ses seçneklerine girip başka bir dil seçtiğimde ses geri geliyor.
    Cihaz Pioneer amfime bağlı. Bu sorunla ilgil başka sorun yaşayıpta çözen varsa yardımlarını rica ediyorum.

Şimdilik iyi geceler...

• quote:

sistem ve altyazı fontu değişti gözüksede değişmiyor,standart font ne ise o kalıyor
  • sonunda,.sonunda bu işi cözdüler..
    sanırım beta sürümün üstüne bu yazılımı yaptı arkadaşlar, ve artık takılma sorunu cözüldü,rahatlıkla fılımler ızlenıyor..diğer arkadaşların yazdıkları hatalar bendede var ama bunlar cok kolay duzelecek sorunlar.
    en kısa zamanda bunlarda duzelir,seslerde en ufak sorun yok.her şey ıstenıldığı gibi..
    artık tek eksığı kaldı oda harici ses leri eklemek..
    benım dıkkatımı ceken şey,eskiden fılımlerın yanında duran harici sesler görünmezdi,artık görünüyor.ilk görüşte baya heycanlandım yoksa harıcı seslerıdemı seçebiliyoruz dıye ama yok henüz..
    bu gidişle bu cıhaz şu an pıyasada olan cıhazlardan acık ara öne geçmiştir..bu cıhazı almak için sorunların kalkmasını bekleyen arkadaşlara bu yazılım müjde olsun,beklemenın bır anlamı kalmadı,gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..
    emeği geçen herkese teşekkürler.

• sabah sabah aldığım bu müjdeli haber baya sevindirdi beni. Demek yazılımla takılma işini halletmişler. Eve gidip yazılımı kurmak için sabırsızlandım doğrusu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

bu yazılım sancakbılgısayarın yenı orjınal yazılımın betasını gondermişti sizlere,onun uzerınemı yapıldı acaba..bu arada ındırıyorum bakalım bu nasıl..

Aynen.

Ayrıca , bu beta ile harici altyazılarda takılma işi neredeyse yok olmuş.
    Güzel şeyler de gelmiş , onları sonra paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Selam arkadaşlar,
    2.6.4.0 V7.0 paketini biraz önce kurdum ve bir kaç test yaptım. Hemen kısaca onları paylaşayım.

1) 3D.iso'larda harici alt yazı eklediğiniz de takılma sorunu ortadan kalkmış. Captain America ve Avengers filmlerinde test ettim.
    2) Avatar 3D filminde daha önce ki versiyonlarda hızlı sahnelerde (Ağacın bombalanıp yıkıldığı sahnede) takılma oluyordu o takılmadan eser yok.
    4) Menü geçişleri gayet güzel.
    5) MPEG,AAC,WMA ses formatları için seçenekler eklenmiş.

Şimdilik gözüme çarpanlar bunlar. Eksik veya yenilikleri paylaşacağım tespit ettikçe.

Benim tek bir sıkıntım var cihazla ilgili Bu 3D filmlerde oluyor genelde.
    Filmde Chapter atladığınızda ses gidiyor. Filmin ses seçneklerine girip başka bir dil seçtiğimde ses geri geliyor.
    Cihaz Pioneer amfime bağlı. Bu sorunla ilgil başka sorun yaşayıpta çözen varsa yardımlarını rica ediyorum.

Şimdilik iyi geceler...

Bu sorun genel sanırım. Bende de aynı problem var.

• Display Ekranı , final yazılımı çıkınca düzelecek.
    Aldırış etmeyin , cihazın çalışmasına bir etkisi yok.
  • Aman tek sorunumuz Display ekranı olsun. :))

Ne zaman çıkacak peki final yazılımı tarih verebiliyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cypresshilltr -- 26 Eylül 2012; 14:24:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

quote:

Aynen.

cok güzel bir yazılım olacak o zaman..merakla beklıyoruz fınal yazılımını.
    arkadaşların yazdığı diğer sıkıntıların hepsı bendede var ama sorun etmıyorum,önemli olan takılmalardı oda düzelmiş artık..dığerlerı bır sonrakı yazılımda duzelebılecek sorunlar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

quote:

Aynen.

cok güzel bir yazılım olacak o zaman..merakla beklıyoruz fınal yazılımını.
    arkadaşların yazdığı diğer sıkıntıların hepsı bendede var ama sorun etmıyorum,önemli olan takılmalardı oda düzelmiş artık..dığerlerı bır sonrakı yazılımda duzelebılecek sorunlar..

Sen bekle daha neler neler olacak. Müjdemi bekleyin.

Arkadaşlar sizlere duyurum olacak

@GamdaNoterdam Üstadımın egreat r6s ve diğer cihazlar için artık bir çalışması olmayacak .Başkanlıktan @GamdaNoterdam için çalışmayacağına dahir bir emir geldi.

@GamdaNoterdam hocam kış sezonu çalışma ayına girdiği için Amerikadaki üniversite hocalığına ve microsoft firmasının windows 8 için çalışmalara yönlendirilmiştir.

Uzun bir süre kendileri türkiyede olmayacaktır!

Auron ekip Başkanımız @Robert Macmillian ve başkan yardımcısı Bayan khai young (@gamdanoterdam eşidir) ekibinin yönetmenliğinde ve

bana tahsis edilen 47 kişi ekip başkanı olarak 1186 chipset cihazlar için gurup ekip başkanı olarak ben ilgineceğim.

Mesleğim: Bilgisayar programcılığı ve makine mühendisliğidir.Yazılım çalışmalarında yazılımda yapılan değişikliklerin emrini ben yazılım çalışmalarını ise

ekibim tamamlayacaktır.Yazılımdaki çalışmalarda ben olmayacağım yani emir benden çalışması ekipten! (Yazılım mühendisi olmadığım için)

Diğer chipset cihazlar (sigma..vs) gibi alanlara ayrı yazılım mühendisleri tahsis edilecektir.

Türkiye resmi distribitör firması olan Sancak Bilgisayar firması ile yapılacak bire bir görüşmelerde ben olacağım. Bu görüşmelerde yapılan yazılımlar hakkında bilgilendirme

firmanın rızası ile ve bizim ricamız ile tarafımıza gönderilen numunelik cihazlar talebini ise hep ben bulunacağım. Sürekli irtibat olma çabamızdır.

Saygılarımızla ...

Auron Ekibi Miralay25 Gurup Ekibi Saygılar Duyar....

• quote:

Sen bekle daha neler neler olacak. Müjdemi bekleyin.

Arkadaşlar sizlere duyurum olacak

@GamdaNoterdam Üstadımın egreat r6s ve diğer cihazlar için artık bir çalışması olmayacak .Başkanlıktan @GamdaNoterdam için çalışmayacağına dahir bir emir geldi.

@GamdaNoterdam hocam kış sezonu çalışma ayına girdiği için Amerikadaki üniversite hocalığına ve microsoft firmasının windows 8 için çalışmalara yönlendirilmiştir.

Uzun bir süre kendileri türkiyede olmayacaktır!

Auron ekip Başkanımız @Robert Macmillian ve başkan yardımcısı Bayan khai young (@gamdanoterdam eşidir) ekibinin yönetmenliğinde ve

bana tahsis edilen 47 kişi ekip başkanı olarak 1186 chipset cihazlar için gurup ekip başkanı olarak ben ilgineceğim.

Mesleğim: Bilgisayar programcılığı ve makine mühendisliğidir.Yazılım çalışmalarında yazılımda yapılan değişikliklerin emrini ben yazılım çalışmalarını ise

ekibim tamamlayacaktır.Yazılımdaki çalışmalarda ben olmayacağım yani emir benden çalışması ekipten! (Yazılım mühendisi olmadığım için)

Diğer chipset cihazlar (sigma..vs) gibi alanlara ayrı yazılım mühendisleri tahsis edilecektir.

Türkiye resmi distribitör firması olan Sancak Bilgisayar firması ile yapılacak bire bir görüşmelerde ben olacağım. Bu görüşmelerde yapılan yazılımlar hakkında bilgilendirme

firmanın rızası ile ve bizim ricamız ile tarafımıza gönderilen numunelik cihazlar talebini ise hep ben bulunacağım. Sürekli irtibat olma çabamızdır.

Saygılarımızla ...

Auron Ekibi Miralay25 Gurup Ekibi Saygılar Duyar....

Takipteyiz.
    Kolay gelsin...

• Arkadaşlar merhaba,
    Makineyi bugün aldım. Bir sorum olacak. Cihazda orjinal yazılım yüklü. Elimde 320GB samnsung usb2.0 harici disk var. Cihaza taktığımda diski görmüyor. 2GB'lık flash belleği taktığımda görüyor ama. Evde Panasonic 50ST50 var. Harici diski tv'ye bağlamak için formatlamıştım, tv'ye bağladığımda herhangi bir sorun olmuyor. Şimdi bu makine için ayrı mı formatlayacaz diski? Sorun formattan mı kaynaklanıyor acaba?
  • Miralay25 , meraka bıraktın şimdi.
    Biraz ipucu yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtyk

Arkadaşlar merhaba,
    Makineyi bugün aldım. Bir sorum olacak. Cihazda orjinal yazılım yüklü. Elimde 320GB samnsung usb2.0 harici disk var. Cihaza taktığımda diski görmüyor. 2GB'lık flash belleği taktığımda görüyor ama. Evde Panasonic 50ST50 var. Harici diski tv'ye bağlamak için formatlamıştım, tv'ye bağladığımda herhangi bir sorun olmuyor. Şimdi bu makine için ayrı mı formatlayacaz diski? Sorun formattan mı kaynaklanıyor acaba?

Bende aynı sorunu yaşıyorum. En son çıkan yazılımı kurmama rağmen düzelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.