Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

ya arkadaşlar .srt altyazıları görmüyor cihaz??? desteklemiyor mu srt yi? bir de tv bazen 3d sinyali algılayamıyor kendim elle seçiyorum 3d videoda işte o aman menüler bozuk çıkıyor menüleri çevirmiyor 3dye bunun çözümü var mı? bu arada .srt açmaması tam bir saçmalık. orjinal yazılım kullanıyorum modlu da açıyor mu srt yi ?

normal samsung tv gayet güzel görüyordu bu altyazıları. altyazının bozuk olması mümkün değil sorun ne olabilir.

her filmde mi yapıyor yoksa bir kaç filmde mi?
  • ext3 formatladığım harici diskimi R6S görmüyor. Tavsiye edildiği gibi 3D isoları izlemek için deneyecektim ama diski gösteremedim. PC de Ext2Fsd ile görüyorum ve yazma-okuma işlemlerini yapabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

quote:

ya arkadaşlar .srt altyazıları görmüyor cihaz??? desteklemiyor mu srt yi? bir de tv bazen 3d sinyali algılayamıyor kendim elle seçiyorum 3d videoda işte o aman menüler bozuk çıkıyor menüleri çevirmiyor 3dye bunun çözümü var mı? bu arada .srt açmaması tam bir saçmalık. orjinal yazılım kullanıyorum modlu da açıyor mu srt yi ?

normal samsung tv gayet güzel görüyordu bu altyazıları. altyazının bozuk olması mümkün değil sorun ne olabilir.

sadece bazı filmlerde daha doğrusu dizinin bazı bölümlerinde. baktım harddiscten isimleri .mkv dosyasıyla aynı ama bazıları büyük harfle yani mkv deki küçük harfle srt deki büyük harfle yazılmış onu düzelttim inş. o yüzdendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: grandwoywoy

ext3 formatladığım harici diskimi R6S görmüyor. Tavsiye edildiği gibi 3D isoları izlemek için deneyecektim ama diski gösteremedim. PC de Ext2Fsd ile görüyorum ve yazma-okuma işlemlerini yapabiliyorum.

Diskinizi egreat üzerinden formatlayın , sorununuz çözülecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

quote:

ext3 formatladığım harici diskimi R6S görmüyor. Tavsiye edildiği gibi 3D isoları izlemek için deneyecektim ama diski gösteremedim. PC de Ext2Fsd ile görüyorum ve yazma-okuma işlemlerini yapabiliyorum.

Diskinizi egreat üzerinden formatlayın , sorununuz çözülecektir.

dostum nasıl yapıcam o işi?
  • Futubox kanallarını rahatça izleyebilen var mı ?
  • quote:

Öte yandan orijinal 3d isoların harici altyazı ile izlenmesi sorunu dediğim gibi muhtemelen usb hdd kullanmanızdan kaynaklanıyor

eğer filmler takılan arkadaşlar daha küçük boyutlu hddleri varsa ext3 formatlayıp deneyebilir muhtemelen takılmalar geçecektir çünkü bu oynatıcılar linux tabanlı kendi orijinal hdd formatı ext3 ntfs için bir çevrim yapıyor olabilirler okumak ve yazmak için bu da sorun çıkarabilir veya Gamdanoterdamın TF'da dediği gibi kullanılan ramler çok kalitesiz zamanında verileri ramden silemiyor da olabilirler

sizin için deneyeceğim ancak belirleyici olmayabilir sata kullandığım için ancak şunu yapabilirim harici 1.5tb seagate diskim var freeagent go flex dedikleri model

onun diskin ucundaki aparatı modüler çıkarılabiliyor intikamcıları bu diske kopyalar harici altyazı ile bir kere usbden bir kere de usbsini çıkarıp sata olarak dener sonucu yazarım

merhaba sadays..benım harıcı hdd ,,WD3,5" 2TB My Book Essential USB3.0 / USB2.0 ,,bağlantıyı 3,0 dan yaptım hanı cok az duzelme oldu gıbı ama yıne takılıyor..ses ayarının raw dan lpcm cevırınce bu seferde 5,1 ses alınmıyor.sesler 2 kanal oluyor.ama takılmada olmuyor..sizin test sonucunu beklıyorum,bakalım nasıl olacak.olmazsa en son care dune lerı beklemek olacak ...kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sadece bazı filmlerde daha doğrusu dizinin bazı bölümlerinde. baktım harddiscten isimleri .mkv dosyasıyla aynı ama bazıları büyük harfle yani mkv deki küçük harfle srt deki büyük harfle yazılmış onu düzelttim inş. o yüzdendir.

.srt lerde sıkıntı yok altyazı ve dosya ismi büyük küçük harf uyumu yokmuş onları düzeltince oldu. ayrıca tv sinyali algılayamadığında tv kumandasından seçiyordum sisde by side diye o zaman menüler 3d olmuyordu bozuluyordu onu da player kumandasından düzeltince o da düzeldi. şimdi tek soru işareti kaldı kafamda benimki orjinal yazılım ve tv oranı 4:3 letter box mu olmalı yoksa 16:9 mu olmalı. tabi ki 16:9 olmalı diyeceksiniz ama sanki alt ve üstteki bantları kaldırıp görüntüyü sündürüyor gibi yoksa bana mı öyle geliyor ?? bilgisi olan var mı ?

• quote:

Ben R6S ve WD 2.5 Usb 3.0 ile hiç takılma yaşamadım. Sizin Hdd lerinizde bir anormallik olabilir.

Ext3 olarak formatlayıp öyle bir deneyin.

Ext3 olarak formatlamama rağmen değişen birşey olmadı. Anlaşılan yüksek bitrate değerlerindeki 3D filmleri izleyemiceğiz. Çok yazık oldu...
  • quote:

quote:

Ben R6S ve WD 2.5 Usb 3.0 ile hiç takılma yaşamadım. Sizin Hdd lerinizde bir anormallik olabilir.

Ext3 olarak formatlayıp öyle bir deneyin.

Ext3 olarak formatlamama rağmen değişen birşey olmadı. Anlaşılan yüksek bitrate değerlerindeki 3D filmleri izleyemiceğiz. Çok yazık oldu...

aslında bu cıhaza harıcı alt yazı gıbı harici ses de eklense sıkıntı kalmaz ama yok nedense.okadar modlu yazılım cıkıyor ,cok cıddı bır yenılık olmuyor,harıcı sesı ekleyebılseler yazılıma süper olacak..neyse beklıycez artık..
  • Takılma yapan film ismi ve hangi sürede takılma yapıyor ?
    Bilgi verin bir göz atayım ...
  • quote:

sancak getirirse ne ala getirmezse taiwana gidip gelen birini bulurum

Hele bir çıksınlar , dune gibi cihazlar getirilmez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Takılma yapan film ismi ve hangi sürede takılma yapıyor ?
    Bilgi verin bir göz atayım ...

avatar filminde son savaş bölümlerinde cok hareketli sahnelerde. yenı cıkan intikamcılar filminde yine sonlara doğru hareketli sahnelerde..zaman ayırıp izlemenız lazım..her an yapmıyor ama sık sık da yapıyor..yanlız fılımler orjınal filimle bır bır olanlar.yanı bıtrate değerleri 40,000 uzeri olan fılımlerde,aynı fılımlerın yıne 3d ıso dosyası fakat bıtratelerı 20,000 cıvarında olanlarda sorun yok..ılgınıze teşekkürler,kolay gelsin.
  • Beyler takılma sorunu bende de vardı.Gittim Sancak bilgisayara R6s ile R160s değiştirdim.İçine 3,5 HDD 5400rpm HDD diskimi taktım takılma oluyo ama 1-2 saniye bide film boyunca ya 2-3 kere oluyo sorunsuz tüm sahneler akıcı yoluyo.(The Avengers 40,25 mps)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

görüntü kaliteleri konusunda yazmayı unutmuşum

henüz sigma chipin 3dsini görmedik ancak realtek 1186 ile görüntü kalitesi olarak sigmayı yakalamış durumda ancak iş sadece görüntü kalitesi ile bitmiyor ki realteklilerin 1080p 23.976 fps oynatımında benim tanımlayamadığım bir sorun var dune oynatıcılardaki akıcılığı bulamıyorum

yani bana göre en iyisini isteyen arkadaşlar dune'un yeni serilerini beklesin gördüğüm kadarıyla her keseye uygun oynatıcı bulunacak

ben muhtemelen fiyatı ne olursa olsun orijinal 3d blu-rayleri de destekleyeceği için (çünkü chipi 8672 diğerleri gibi 8673 değil) dune hd maxi alacağım sancak getirirse ne ala getirmezse taiwana gidip gelen birini bulurum

Tum bilgiler icin tesekkurler sevgili sadays. Bu arada bende su an bu cihaz yok, bu hafta alacakken arastirmaya giristim ve yukarida arkadaslarin bahsettikleri iso takilma konusunun ic yuzunu anlamaya calisiyorum. Bende su an intel hd3000'li bir mac mini 2011 var. Harici altyazili 3d iso destekleyen bir program olmadigi icin ve bu cihazi sadece mediaplayer olarak kullanmaya devam etmenin biraz luks oldugunu dusundugum icin daha ucuz ve beni uzmeyecek bir cozum ariyorum. Eger yeni dune lar dedigin gibi kisa surede gelecekse biraz daha beklerim tabii. Bu cihazlarda xbmc var midir acaba ? Eski bir c200 kullanicisi olarak xbmc nin buyuk bir nimet oldugunu dusunuyorum.

Goruntu kalitesinin iyilesmesine sevinsemde anladigim kadariyla su meshur 24p problemi bu cihazdada var, eger cozumu yoksa o kotuymus.

XBMC ınanılmazın otesınde bır yazılım, ınsanların hala neden dune du carttı curttu sıstemlerle ugrastıklarını anlamıyorum hıc

• quote:

quote:

henüz sigma chipin 3dsini görmedik ancak realtek 1186 ile görüntü kalitesi olarak sigmayı yakalamış durumda ancak iş sadece görüntü kalitesi ile bitmiyor ki realteklilerin 1080p 23.976 fps oynatımında benim tanımlayamadığım bir sorun var dune oynatıcılardaki akıcılığı bulamıyorum

yani bana göre en iyisini isteyen arkadaşlar dune'un yeni serilerini beklesin gördüğüm kadarıyla her keseye uygun oynatıcı bulunacak

ben muhtemelen fiyatı ne olursa olsun orijinal 3d blu-rayleri de destekleyeceği için (çünkü chipi 8672 diğerleri gibi 8673 değil) dune hd maxi alacağım sancak getirirse ne ala getirmezse taiwana gidip gelen birini bulurum

Tum bilgiler icin tesekkurler sevgili sadays. Bu arada bende su an bu cihaz yok, bu hafta alacakken arastirmaya giristim ve yukarida arkadaslarin bahsettikleri iso takilma konusunun ic yuzunu anlamaya calisiyorum. Bende su an intel hd3000'li bir mac mini 2011 var. Harici altyazili 3d iso destekleyen bir program olmadigi icin ve bu cihazi sadece mediaplayer olarak kullanmaya devam etmenin biraz luks oldugunu dusundugum icin daha ucuz ve beni uzmeyecek bir cozum ariyorum. Eger yeni dune lar dedigin gibi kisa surede gelecekse biraz daha beklerim tabii. Bu cihazlarda xbmc var midir acaba ? Eski bir c200 kullanicisi olarak xbmc nin buyuk bir nimet oldugunu dusunuyorum.

Goruntu kalitesinin iyilesmesine sevinsemde anladigim kadariyla su meshur 24p problemi bu cihazdada var, eger cozumu yoksa o kotuymus.

benim bildiğim dunelarda xbmc yok zaten xbmc olması için bayağı bayağı pc olması lazım bu aletlerin SDKları üzerinde geliştirmek deveye hendek atlatmak gibi olur kanaatindeyim

• quote:

quote:

quote:

benim bildiğim dunelarda xbmc yok zaten xbmc olması için bayağı bayağı pc olması lazım bu aletlerin SDKları üzerinde geliştirmek deveye hendek atlatmak gibi olur kanaatindeyim

Bahdettigim sigma chiplere anahtar teslim (realtek gibi) xbmc yazilimi surada soyleniyor. Benim okuduklarimdan anladigim (yaniliyorsam duzeltin lutfen) xbmc yazilimini kullamak isteyen firma sigmaya chip disinda ayri bir ucret odeyip bu ozellligi alabilecek. Tabii bu ucreti odemeyip chipi kendi yazilimlariyla kullanma yolunada gidebilirler.

http://www.avsforum.com/t/1414356/sigma-xbmc-turnkey-to-come-july

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 31 Ağustos 2012; 20:21:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanmam ödeyeceklerini sigma zaten kaktırıyor chip fiyatlarını bir xbmc için pamuk eller cebe derse ne popcornhour ne dune koymaz alete
  • Arkadaslar, son yazılımdan bir önceki modlu yazılım elinde olan varsa upload edebilir mi?

Ya benim bir önceki yazılımda kesinlikle harici altyazı ile izlerken takılma yapmıyordu, son yazılımdan sonra takılmaya başladı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinergul

quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Orijinalden alıntı: yasinergul

Arkadaşlar merhaba ben dün ürünü teslim aldım ancak hiç görüntü gelmiyor. kırmızı led yanıyor kumandadan açtığımda kırmızı led sönüyor ama ekrande hiçbirşey gözükmüyor. Hatta bu durumun aynısını biri daha yaşamış videosunu koymuş benim durumumda aynı video'daki gibi...

https://vimeo.com/42861169

Yardımlarınızı bekliyorum.

cıhazın arızalı kardeşim boşuna uğraşma.aynısı başıma geldi çünki.hemen sancak bılgısayardan aldı ısen değiştir.sorun yaşamıyorsun,ilgili arkadaşlar..

yazılım dosyasını usbye atın

son olarak cihazınıza restore kısmına kürdanı sokun sonra kürdanı bastırırken kumandanın power tuşuna basın ekranda update yazsı gelmezse cihaz arızalıdır.

NOT:EGREAT FİRMASI BAZEN YAZIL DOSYASINI ATMADAN CİHAZ ÜRETİYOR YADA BİOS DOSYASI ATMADAN ÜRETİYOR.

EĞER BİOS ATMADAN ELİNDE CİHAZ VARSA CİHAZI HEMEN SANCAK BİLGİSAYARDAN DEĞİŞTİRİNİZ!!!

Dediginizi onceden yapmıstım kitapcıgında firmware update kısmında yazıyordu. Ama bir ise yaramadı. Urunu indirdik.com aracılıgı ile sancak bilgisayardan almıstım. Dun kendilerine kargoladım. Umarım en kısa surede yenisini gpnderirler

Aynı sorun bu gece benim de başıma geldi. Nisan ayında aldığım makina düne kadar sorunsuz çalışıyordu ve 3-4 saat dizi izledikten sonra kapatmıştım. Bu gece tekrar açayım dedim ama videodaki gibi sadece kırmızı ışık sönüp o şekilde bekliyor. En iyisi ben de firmayı arayayım. Ürününüz geldi mi bu arada? Değişim mi oldu yoksa tamir mi bilgilendirirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.