Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mokinto

3d iso avengers Türkçe altyazı ilave . Güvensiz hdd ... yazılıp filmin yarısında takılıyor. Bahsedilen sorun benimkiyle aynı mıdır? Teşekkürler.

Bendede bir arkadaşımdada aynı sorun var kaç defa sordum ama cevap veren olmadı cihazlar aşırı ısınıyor ve bu hatayı veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar
    quote:

Orijinalden alıntı: fatihpiskin
    Herkese selam,
    ben bu 3d isolardaki takılma sorunuyla ilgili bir şey soracağım. yüksek bitrate değerine sahip olsa da cihaz 3d isoları harici alt yazı olmadığı zaman sorunsuz oynatıyor. kendi içindeki seçeneklerde bulunan alt yazı açıkken de sorun yok. sorun sadece harici .srt alt yazı eklendiğine ortaya çıkıyor. çok net bilmesem de kendimiz 3d isolara Türkçe alt yazı ekleyemez miyiz? yani bluray içine orjinal alt yazı eklenmesi veya var olan bir alt yazıyla değiştirilmesi gibi.. biraz bakındım bu şekilde ekleme yapılabiliyor gibi ama tam bilgim yok (programlar anlamında).. bilen bir arkadaş detaylı anlatırsa bu şekilde denemek istiyorum. çalışırsa ortada hiç bir problem kalmayacak gibi. birçok kişinin de işine yarar diye düşünüyorum.

Takılma konusunda yaklaşık 1 saat önce , Egreat firmasından bir cevap maili geldi.
    ilgi konu üzerinde çalıştıklarını ve bu ayın 25 gibi çıkaracakları yeni bir firmware ile sorunu çözebileceklerini söylediler.
    Sorunun kaynağı Realtek'in sdk keyleri ile alakalı olduğunu belirtiyorlar.
    Eğer dedikleri gibiyse , sanırım 2 hafta sonra çıkacak bir yazılım ile takılma olayı hallolacak gibi gözüküyor.
    Gelişme olursa , bilgi veririm.
    Hatırlarsanız birkaç sayfa önce bende bu şekilde takılma olmadığını söylemiştim, gerçekten de yoktu. Şu an cihazda V2 Auron yazılımı var. Ama ne orijinal yazılım varken, ne orijinal modlu yazılım varken ne de Auron V1 ve V2 yazılımları ile benim cihazımda burada konuşulan takılma sorunu yoktu.

Ancak ne olduysa, az önce 3D ISO izlerken farkettim, aynı sorun bende de başladı. Türkçe altyazı seçiyorum anında takılmalar başlıyor, Bluray'in kendi altyazısını seçiyorum takılma yok.

Daha önce aynı sahneleri kaç kere izledim, kesinlikle takılma yoktu, bundan adım kadar eminim.

Vakit bulunca orijinal yazılımı yeniden yükleyip deneme yapacağım.

Demistim, sanki bir onceki yazilmda bu sorun yoktu.

Ben birazdan takilan filmimi usb 3.0 diske kopyalacagim, eger yine takilirsa eski yazilima donmeye calisacagim, ama daha eski bir yazilima donmeme izin verir mi bilmiyorum...

• V4 deki takılmalar bendede olunca V3 geri döndüm takılmalar düzeldi. Geri dönüşte sorun olmuyor.
  • xEgreat-III-R6S-2.2.8.0-by-CSv1.9c-bir onceki modlu yazilim.rar

Ben bu versiyona donunce takilmalar bitti. V3te de takiliyordu bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

xEgreat-III-R6S-2.2.8.0-by-CSv1.9c-bir onceki modlu yazilim.rar

Ben de orijinal yazılıma döneyim o zaman.
    DTS HD MA sesleri optik ile DTS 5.1 core olarak alabildikten sonra özel bir yazılıma ihtiyacım yok.
  • Buraya yazmayı unuttum geçen pazartesi R6S'im bir anda görüntü vermemeye başladı ve ürünü Sancak bilgisayara yolladım. Sağolsunlar 3 günde tamir edip kargo parası bile almadan yolladılar. Şimdilik bir sorunu yok. Orijinal yazılım yüklenmiş o yüzden altyazılar ve bazı eksiklikler var. Onu da güncelleyip normal şekilde kullanmaya devam edeceğim. Umarım bir daha aynı sorunla karşılaşmam.

Bir de arkadaşlar National Pack dışında son çıkan custom firmware hangisi? Link verirseniz sevinirim. National pack 3 kurduktan 10 gün sonra makinam yukardaki hatayı vermişti. Firmwareden kaynaklımıdır bilmiyorum ama fazla da sevmemiştim zaten. Arada bir anlık ses kesilmesi falan oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 9 Eylül 2012; 15:25:59 >
  • quote:

Hocam bu versiyonun linkini verebilirmisin?
  • Arkadaşlar en son modlu yazılım xEgreat-III-R6S-2.5.6.0-by-CSv2.0-DMD-XLCZv4.5 bu mu?
  • Son yazan iki arkadaşa birden cevap:

Aşağıdaki linkte en alttaki satır en son modlu yazılım.

Alttan ikinci ise sondan bir önceki modlu yazılım.

http://www.mediafire.com/r6s
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzaro

Son yazan iki arkadaşa birden cevap:

Aşağıdaki linkte en alttaki satır en son modlu yazılım.

Alttan ikinci ise sondan bir önceki modlu yazılım.

http://www.mediafire.com/r6s

Bilgilendirme için sağol. Demek daha önce çektiğim son yazılımmış. Mayıs ayında çıkmış gözülüyor. 3.5 aydır güncellenmemesi oldukça kötü olmuş.
  • Arkadaslar ben V4'lu yazılımdan başka bir yazılıma geçtim ama menü hala v4 gibi. Bu cihazı tamamen sıfırlamanın bir yolu yok mu?
  • quote:

Arkadaslar ben V4'lu yazılımdan başka bir yazılıma geçtim ama menü hala v4 gibi. Bu cihazı tamamen sıfırlamanın bir yolu yok mu?

Kürdan yöntemi ile yüklediginde sıfırlanıyor. V4 den V3 döndügümde eskiye döndü.
  • quote:

Hocam neden son modlu yazılım olan,

xEgreat-III-R6S-2.5.6.0-by-Csv2.0 deilde bir önceki modlu yazılımı yükledin bu yazılımdadamı takılmalar yaşadın?

Hocam birde 2.2.8.0 türkçe dil destegi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 9 Eylül 2012; 20:19:48 >
  • merhabalar Egreat serisinden almaya karar verdim yalnız

Egreat R6S Gerçek 3D Medya Oynatıcı
    Egreat R6S GERÇEK 3D Medya Oynatıcı GF
    Egreat R160S + WIFI GERÇEK 3D Medya Oynatıcı GF
    Egreat R160S PRO + WIFI Gerçek 3D Medya Oynatıcı

arasındaki farklılıklar nedir tam olarak bilmiyorum?

Seagate 2 TB Ext. 3,5" Expansion USB 3.0 HDD alacağım ayrıca bu ürünlerde okumama sıkıntısı yaratır mı?
  • muhtemelen satıcı sattığı ürünleri ayırmak için öyle bir kod koymuş benim bildiğim GF diye bir model yok r6s hddsiz r160 hdd takılabilir halde ama bu aletler içine hdd takınca sapıtıyor r160da alsan aynı yola çıkacak harici bağlayacaksın r6s al da paran cebinde kalsın
  • Merhaba Arkadaşlar. Bende 19 haziranda gittigidiyordan popcornhour aracılığı ile aldım.
    Ben 3d iso filan izlemiyorum, sadece 2d 1080p 720p ve 480p filmler izliyorum.
    Cihaz filmde alt yazılıda olsa alt yazısızda olsa kısa süreli bir takılma yaşayıp devam ediyor.
    Buda haliyle film keyfimin içine ediyor. popcornhour'a mesaj attım sorunu bildirdim fabrika ayarlarına dön düzelir dedi.
    fabrika ayarlarına döndüm bir kaç film takılma yapmadı sonra yine aynı şekilde takılmalar başladı.
    Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1jenerasyon WD TV'mi arar oldum yani
    Not : Alındığındaki orjinal yazılımı kullanıyorum ve sesi anfimden alıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

muhtemelen satıcı sattığı ürünleri ayırmak için öyle bir kod koymuş benim bildiğim GF diye bir model yok r6s hddsiz r160 hdd takılabilir halde ama bu aletler içine hdd takınca sapıtıyor r160da alsan aynı yola çıkacak harici bağlayacaksın r6s al da paran cebinde kalsın

teşekkürler öyle yapacağım..
  • GF - nin anlamı , günün fırsatına özel ilan ve 10TL daha ucuz.
    Ayrıca 1.9C CS modlu yazılım ile harici altyazıyı denediğimde , hakikaten takılma yok denecek kadar az
    Yazılımsal bir sorun gözüküyor ve bunu muhakkak çözeceklerdir.

http://www.mediafire.com/download.php?2xwqdkfg978ulla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 10 Eylül 2012; 12:50:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz87

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

muhtemelen satıcı sattığı ürünleri ayırmak için öyle bir kod koymuş benim bildiğim GF diye bir model yok r6s hddsiz r160 hdd takılabilir halde ama bu aletler içine hdd takınca sapıtıyor r160da alsan aynı yola çıkacak harici bağlayacaksın r6s al da paran cebinde kalsın

teşekkürler öyle yapacağım..

hemen al o zaman bak günlük fırsatmış GF öğrenmiş olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

GF - nin anlamı , günün fırsatına özel ilan ve 10TL daha ucuz.
    Ayrıca 1.9C CS modlu yazılım ile harici altyazıyı denediğimde , hakikaten takılma yok denecek kadar az
    Yazılımsal bir sorun gözüküyor ve bunu muhakkak çözeceklerdir.

bunlar iyice bok ediyor desene firmware güncelleme ile sorun düzelteceklerine sorun yaratıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.