Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben aldığım gün o şekilde çıkmıştı cuma günü almıştım pazartesi geri kargoladım değişim istedim ama tamir yapmışlar, vida üstündeki bant delinmiş çünkü. ama çabuk gönderdiler. ne yaptıklarını bilmiyorum herhangi bir servis raporuda göndermediler ama cihaz şu an sorunuz çalışıor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinergul

ben aldığım gün o şekilde çıkmıştı cuma günü almıştım pazartesi geri kargoladım değişim istedim ama tamir yapmışlar, vida üstündeki bant delinmiş çünkü. ama çabuk gönderdiler. ne yaptıklarını bilmiyorum herhangi bir servis raporuda göndermediler ama cihaz şu an sorunuz çalışıor

Bilgilendirme için teşekkürler. Az önce firmayı aradım ve Mng kargo ile ürünü yollamamı istediler. Umarım en kısa sürede düzeltip yollarlar.
  • arkadaşlar konu açtım bir kişi dışında kimse cevap vermedi 300 tl ye kadar media player arıyorum şuan 3d tv im yok ama ileride alabilirim. MKV VE MP4 lerin hepsini sorunsuz oynatacak media player arıyorum

Egreat R6S ile Dark Mini Mania 2 arasında kaldım hangisini önerirsiniz ???
  • arkadaşlar cihazla 20 dakika faln 3 d iso izlediğimde görüntü donuyor ve hddyi görmemeye başlıyor cihaza baktığımda çok ısındığını görüyorum cihazmı bozuk?
  • Geçen hafta yeni R6S cihazımı Sancak Bilgisayar'dan aldım. İlk iş bu başlıktaki 30 sayfa dolusu mesajı tek tek okudum (işler güçler nedeniyle günde en fazla 5 sayfa okuyabildiğimden bu okuma faaliyeti 6 gün sürdü .

Şimdi öncelikle aklıma takılan iki soru ile başlayayım, sonra başka konularla devam ederiz:

1) Cihazımda Auron ekibinin son National Pack V3 yazılımı yüklü. Bu yazılım daha önceki CS modlu yazılımdaki herşeyi kapsıyor mu? Yoksa CS modlu yazılımda içerik anlamında daha farklı bazı detaylar mı var? (Aslında akşam deneyip göreceğim, ama yine de bir sorayım dedim)

2) Bu cihazın bir uydu alıcısı olmadığının farkındayım, o yüzden "aman şu kanalı niye açmıyor" diye bir beklentim yok. Ama Live TV seçenekleri arasında gezinirken bazı İngiliz kanallarını gördüm: BBC1, BBC2, ITV1, ITV2, vs.. gibi. Bunlar kapsama alanı nedeniyle normal uydu anteniyle Türkiye'den alınamayan kanallar. Eğer R6S bize bu kanalları stream şeklinde izleme imkanı sunacaksa bu harika bir şey olurdu. Ama şu anda menülerde bu kanallara tıkladığımda "cannot play this file" mesajı alıyorum. İngiliz TV kanallarını izleyebilen var mı?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

bir düşüncem var doğrumu yanlışmı bilgili arkadaşlara sormak istiyorum.
    elimdeki onkyo avr de 3d desteği olmadığından egreat hdmı cıkışını dırek avr ye verip ordan 3d projeksıyona goruntuyu 3d olarak veremıyorum..

aynı zamanda ındırdığımız 3d ıso dosyalarındakı sesler genelde hd ozelıkler içeriyor..ama ben avr nın 3d ozeliği olmadığından hd sesli ıso 3d fılım ızleyemıyorum.

3d ıso fılımlerı 3d ızlerken,aynı zamandada dts hdma sesi almam için şöyle bır düşüncem var..
    hdmi coklayıcı alırsam 1 gırış 2 cıkışı olan,, bunu egreatın hdmı cıkışına bağladığımda, cıkışlardan birini avr ye bırınıde projeksıyona gondermek.avr den hd sesleri almak ,projeksıyondan da 3d ızlemek ..

bu konuda bılgisi olan hangı hdmi coklayıcıyı tavsiye eder..ve bu düşüncemde başarılı olurmuyuz ? kolay gelsin.

hayır olmaz avrye sinyal gider gitmez 2d yapar görüntüyü

tek çaren egreat r900 onda çift hdmi çıkış var teorik olarak senin işini çözer ancak pratikte deneyebilen yok çünkü cihaz yok ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

arkadaşlar cihazla 20 dakika faln 3 d iso izlediğimde görüntü donuyor ve hddyi görmemeye başlıyor cihaza baktığımda çok ısındığını görüyorum cihazmı bozuk?

Aynı durumu yaşayan yokmu
  • Bu mesaj @gamdanoterdam üstatdan alınıdır.

Auron ekibi tarafından hazırlanan EGREAT R6S-R160S-R150-R200S-R300 National pack v4.0 yazılım çıkmıştır bilgilerinize.
    Dosya içerisinde ne gibi değişiklikler var hepsi yazmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

bir düşüncem var doğrumu yanlışmı bilgili arkadaşlara sormak istiyorum.
    elimdeki onkyo avr de 3d desteği olmadığından egreat hdmı cıkışını dırek avr ye verip ordan 3d projeksıyona goruntuyu 3d olarak veremıyorum..

aynı zamanda ındırdığımız 3d ıso dosyalarındakı sesler genelde hd ozelıkler içeriyor..ama ben avr nın 3d ozeliği olmadığından hd sesli ıso 3d fılım ızleyemıyorum.

3d ıso fılımlerı 3d ızlerken,aynı zamandada dts hdma sesi almam için şöyle bır düşüncem var..
    hdmi coklayıcı alırsam 1 gırış 2 cıkışı olan,, bunu egreatın hdmı cıkışına bağladığımda, cıkışlardan birini avr ye bırınıde projeksıyona gondermek.avr den hd sesleri almak ,projeksıyondan da 3d ızlemek ..

bu konuda bılgisi olan hangı hdmi coklayıcıyı tavsiye eder..ve bu düşüncemde başarılı olurmuyuz ? kolay gelsin.

hayır olmaz avrye sinyal gider gitmez 2d yapar görüntüyü

tek çaren egreat r900 onda çift hdmi çıkış var teorik olarak senin işini çözer ancak pratikte deneyebilen yok çünkü cihaz yok ortada

hdmı coklayıcıyı aldım.eagret,e bağladım ve goruntude bozuldu ses de alamadım.hdmı coklayıcı bozuk sandım ama başka cıhazda denedım gorevını yapıyor..neyse artık beklıycez dune leri..ılgın ıcın teşekkürler sadays.

• quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Arkadaslar, son yazılımdan bir önceki modlu yazılım elinde olan varsa upload edebilir mi?

Ya benim bir önceki yazılımda kesinlikle harici altyazı ile izlerken takılma yapmıyordu, son yazılımdan sonra takılmaya başladı :(

"Son yazılımdan bir önceki modlu yazılım" dediğin, şu linkte alttan ikinci mi acaba?

http://www.mediafire.com/r6s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 6 Eylül 2012; 23:55:33 >
  • Herkese selam,

ben bu 3d isolardaki takılma sorunuyla ilgili bir şey soracağım. yüksek bitrate değerine sahip olsa da cihaz 3d isoları harici alt yazı olmadığı zaman sorunsuz oynatıyor. kendi içindeki seçeneklerde bulunan alt yazı açıkken de sorun yok. sorun sadece harici .srt alt yazı eklendiğine ortaya çıkıyor. çok net bilmesem de kendimiz 3d isolara Türkçe alt yazı ekleyemez miyiz? yani bluray içine orjinal alt yazı eklenmesi veya var olan bir alt yazıyla değiştirilmesi gibi.. biraz bakındım bu şekilde ekleme yapılabiliyor gibi ama tam bilgim yok (programlar anlamında).. bilen bir arkadaş detaylı anlatırsa bu şekilde denemek istiyorum. çalışırsa ortada hiç bir problem kalmayacak gibi. birçok kişinin de işine yarar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihpiskin

Herkese selam,

ben bu 3d isolardaki takılma sorunuyla ilgili bir şey soracağım. yüksek bitrate değerine sahip olsa da cihaz 3d isoları harici alt yazı olmadığı zaman sorunsuz oynatıyor. kendi içindeki seçeneklerde bulunan alt yazı açıkken de sorun yok. sorun sadece harici .srt alt yazı eklendiğine ortaya çıkıyor. çok net bilmesem de kendimiz 3d isolara Türkçe alt yazı ekleyemez miyiz? yani bluray içine orjinal alt yazı eklenmesi veya var olan bir alt yazıyla değiştirilmesi gibi.. biraz bakındım bu şekilde ekleme yapılabiliyor gibi ama tam bilgim yok (programlar anlamında).. bilen bir arkadaş detaylı anlatırsa bu şekilde denemek istiyorum. çalışırsa ortada hiç bir problem kalmayacak gibi. birçok kişinin de işine yarar diye düşünüyorum.

Takılma konusunda yaklaşık 1 saat önce , Egreat firmasından bir cevap maili geldi.
    ilgi konu üzerinde çalıştıklarını ve bu ayın 25 gibi çıkaracakları yeni bir firmware ile sorunu çözebileceklerini söylediler.
    Sorunun kaynağı Realtek'in sdk keyleri ile alakalı olduğunu belirtiyorlar.
    Eğer dedikleri gibiyse , sanırım 2 hafta sonra çıkacak bir yazılım ile takılma olayı hallolacak gibi gözüküyor.
    Gelişme olursa , bilgi veririm.

• Ayrıca belli filmlerin belli sahnelerinde olan bu takılmalarda dikkatimi çeken şey, konuşmanın az olması veya olmaması.
    Ben bu sahnelerde , altyazıyı kapatıyorum veya gömülü olan ingilizce altyazıyı aktive ettiğim zaman , bahsi geçen sahneleri kazasız belasız seyrediyorum.
    Daha sonra tekrardan , harici altyazıyı aktive ediyorum.

Sata HDD ile seyredilen bu sahnelerde takılma yok denecek kadar az ...

Şimdilik geçici çözüm bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 7 Eylül 2012; 14:30:35 >
  • peki aynı filmler himedia'da da takılıyor mu sancak bilgisayar kardeşim deneyeceğim ama lanet internet sorunlarım 1 haftadır bana bahse konu filmi indirtmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 7 Eylül 2012; 17:04:53 >
  • Merhabalar,donanımhaber formunu uzun zamandır takib ediyorum.Ancak daha yeni üye oldum sayılır (1-2 hafta önce sanırım). egreat r6s nin son durumlarını takip ediyorum,NATİONAL PACK V4.0 diye bir yazılım gördüm.rar şifresi için @SADAYS ve @GAMDANOTERDAM arkadaşlara pm attım ancak hala bir cevap yok.
    Acemiliğimi bağışlayın acaba pm atmasını mı bilmiyorum.Yoksa arkadaşlar yoğunluktan mı ilgilenemediler.Rar şifresinin neden bukadar gizli olduğunu da pek anlamış değilim.Bir kusurum olmamıştır umuyorum.Bütün ekibe ve ilgilenen arkadaşlara selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Ayrıca belli filmlerin belli sahnelerinde olan bu takılmalarda dikkatimi çeken şey, konuşmanın az olması veya olmaması.
    Ben bu sahnelerde , altyazıyı kapatıyorum veya gömülü olan ingilizce altyazıyı aktive ettiğim zaman , bahsi geçen sahneleri kazasız belasız seyrediyorum.
    Daha sonra tekrardan , harici altyazıyı aktive ediyorum.

Sata HDD ile seyredilen bu sahnelerde takılma yok denecek kadar az ...

Şimdilik geçici çözüm bu

Sırf bu amaçla aldığımız cihazda, sorunun giderilmesi için merakla bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3d

Merhabalar,donanımhaber formunu uzun zamandır takib ediyorum.Ancak daha yeni üye oldum sayılır (1-2 hafta önce sanırım). egreat r6s nin son durumlarını takip ediyorum,NATİONAL PACK V4.0 diye bir yazılım gördüm.rar şifresi için @SADAYS ve @GAMDANOTERDAM arkadaşlara pm attım ancak hala bir cevap yok.
    Acemiliğimi bağışlayın acaba pm atmasını mı bilmiyorum.Yoksa arkadaşlar yoğunluktan mı ilgilenemediler.Rar şifresinin neden bukadar gizli olduğunu da pek anlamış değilim.Bir kusurum olmamıştır umuyorum.Bütün ekibe ve ilgilenen arkadaşlara selamlar.

o yazılımı yuklememenı tavsıye ederim.sesler konusunda sıkıntısı var.bıraz bekle bır sonrakı surumunde bu hata gıderılır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar
    quote:

Orijinalden alıntı: fatihpiskin
    Herkese selam,

Takılma konusunda yaklaşık 1 saat önce , Egreat firmasından bir cevap maili geldi.
    ilgi konu üzerinde çalıştıklarını ve bu ayın 25 gibi çıkaracakları yeni bir firmware ile sorunu çözebileceklerini söylediler.
    Sorunun kaynağı Realtek'in sdk keyleri ile alakalı olduğunu belirtiyorlar.
    Eğer dedikleri gibiyse , sanırım 2 hafta sonra çıkacak bir yazılım ile takılma olayı hallolacak gibi gözüküyor.
    Gelişme olursa , bilgi veririm.
    Hatırlarsanız birkaç sayfa önce bende bu şekilde takılma olmadığını söylemiştim, gerçekten de yoktu. Şu an cihazda V2 Auron yazılımı var. Ama ne orijinal yazılım varken, ne orijinal modlu yazılım varken ne de Auron V1 ve V2 yazılımları ile benim cihazımda burada konuşulan takılma sorunu yoktu.

Ancak ne olduysa, az önce 3D ISO izlerken farkettim, aynı sorun bende de başladı. Türkçe altyazı seçiyorum anında takılmalar başlıyor, Bluray'in kendi altyazısını seçiyorum takılma yok.

Daha önce aynı sahneleri kaç kere izledim, kesinlikle takılma yoktu, bundan adım kadar eminim.

Vakit bulunca orijinal yazılımı yeniden yükleyip deneme yapacağım.

• 3d iso avengers Türkçe altyazı ilave . Güvensiz hdd ... yazılıp filmin yarısında takılıyor. Bahsedilen sorun benimkiyle aynı mıdır? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokinto

3d iso avengers Türkçe altyazı ilave . Güvensiz hdd ... yazılıp filmin yarısında takılıyor. Bahsedilen sorun benimkiyle aynı mıdır? Teşekkürler.

Hayır.
    Bahsedilen sorun, Bluray ISO ile aynı dizine bir altyazı atılıp "Subtitle" tuşu ile bu harici altyazı seçildiğinde, görüntünün takıla takıla oynamaya devam etmesi. Ancak Bluray ISO'nun kendisinde bulunan bir altyazı seçildiğinde takılmanın anında ortadan kalkması.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.