Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grandwoywoy

3d filmlerde harici diskten oynatmak istediğimde de kasmalar oluşuyor. Birde yeni yazılımı kurdum ama internet video çalışmıyor...

ağ bağlantınız yavaş ise çalışmaz geç veri olduğu için ağ bağlantılarınızı tekrar kontrol edin hatta internet video kısmına giripte adult çalıştıranlar var.
  • Merhaba arkadaşlar. Bu cihazla ilgili birkaç sorum olacak, yanıtlayabilirseniz sevinirim:

1- Profil 2 3D bluray'lerin menülerinin desteklenmediğini okudum. Peki ISO içindeki filmi 3D olarak menüsüzde olsa oynatabiliyor mu? Menü benim için çok önemli değil.
    2- 3D Bluray seyrederken 21/9 olan görüntüyü 16/9 olan TV'mde siyah bant olmayacak şekilde strech yapabiliyor muyum ? (Dikkat 3D için soruyorum)
    3- Netload'dan download yapmak için Pyload çalıştırmak mümkün mü?
    4- En önemli soruma gelelim :) Şu an Mac Mini kullanıcısıyım ve Windows 7 yükledim, XBMC/PowerDVD gibi programlarla her ihtiyacımı görüyorum. Görüntü kalitesi olarak bu cihazların PC kadar iyi midir ? PC'ye göre daha fazla detay kayıbı vs var mı?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang
    Merhaba arkadaşlar. Bu cihazla ilgili birkaç sorum olacak, yanıtlayabilirseniz sevinirim:

1- Profil 2 3D bluray'lerin menülerinin desteklenmediğini okudum. Peki ISO içindeki filmi 3D olarak menüsüzde olsa oynatabiliyor mu? Menü benim için çok önemli değil.
    2- 3D Bluray seyrederken 21/9 olan görüntüyü 16/9 olan TV'mde siyah bant olmayacak şekilde strech yapabiliyor muyum ? (Dikkat 3D için soruyorum)
    4- En önemli soruma gelelim :) Şu an Mac Mini kullanıcısıyım ve Windows 7 yükledim, XBMC/PowerDVD gibi programlarla her ihtiyacımı görüyorum. Görüntü kalitesi olarak bu cihazların PC kadar iyi midir ? PC'ye göre daha fazla detay kayıbı vs var mı?

Teşekkürler...

1- Menüsüz oynatabiliyor, sorun yok. Kumandadan ses ve altyazı seçimi yapılabiliyor. Yalnız HTPC'de PowerDVD ile menüden seçilerek izlenen ekstralar izlenebiliyor mu bilmiyorum.

4- Çok ayrıntılı testler yapmadım ama, ben 1920x1080 projeksiyonda (Epson Tw6000) deneme yaptığımda pek fark görmedim. Bu cihazın önemli bir avantajı, Bluray ISO'ları aynı dizine koyacağınız *.srt altyazılar ile izleyebilmek.

Bir de half-sbs görüntüleri HTPC'de steroscopic player ile izlerken projeksiyonda görüntü modunu yanyana seçince, video tam ekran olduğunda sorun yok, ama tam ekran modundan çıkınca masaüstü görüntüsü sağ-sol görüntü üst üste binince ekrana bakılmıyor. Bu cihaz o anlamda çok pratik. Bende hazır düzen HTPC ve uyumlu ekran kartı olmasına rağmen, pratikliği nedeniyle Egreat R6S'i tercih ediyorum.

2- Ben bunu denemedim ama orijinal oranı 16:9 olmayan filmleri tam ekrana sığdırsanız ya görüntü oranı bozulur, ya görüntüde kenarları kesmiş olursunuz. Tabi ben perdede izlediğim için görüntünün siyah bant ile küçülmesini önemsemiyor olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 26 Ağustos 2012; 18:37:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Merhaba arkadaşlar. Bu cihazla ilgili birkaç sorum olacak, yanıtlayabilirseniz sevinirim:

Teşekkürler...

1- Menüsüz oynatabiliyor, sorun yok. Kumandadan ses ve altyazı seçimi yapılabiliyor. Yalnız HTPC'de PowerDVD ile menüden seçilerek izlenen ekstralar izlenebiliyor mu bilmiyorum.

4- Çok ayrıntılı testler yapmadım ama, ben 1920x1080 projeksiyonda (Epson Tw6000) deneme yaptığımda pek fark görmedim. Bu cihazın önemli bir avantajı, Bluray ISO'ları aynı dizine koyacağınız *.srt altyazılar ile izleyebilmek.

Bir de half-sbs görüntüleri HTPC'de steroscopic player ile izlerken projeksiyonda görüntü modunu yanyana seçince, video tam ekran olduğunda sorun yok, ama tam ekran modundan çıkınca masaüstü görüntüsü sağ-sol görüntü üst üste binince ekrana bakılmıyor. Bu cihaz o anlamda çok pratik. Bende hazır düzen HTPC ve uyumlu ekran kartı olmasına rağmen, pratikliği nedeniyle Egreat R6S'i tercih ediyorum.

2- Ben bunu denemedim ama orijinal oranı 16:9 olmayan filmleri tam ekrana sığdırsanız ya görüntü oranı bozulur, ya görüntüde kenarları kesmiş olursunuz. Tabi ben perdede izlediğim için görüntünün siyah bant ile küçülmesini önemsemiyor olabilirim.

Cevaplar için çok teşekkürler. Açıkçası bende ISO'larda harici altyazı için çözüm bulamadığım için bu cihazı düşünüyorum. Yani PC'de herşey yapılır daha esnek diyorduk ama 3D ISO + harici altyazı destekleyen bir yazılım yapılamamış :/ 2. sorum için ise, bende 3D LED TV olduğu için kenar görüntülerden fedakarlık yapıp aspect ratio'yu bozmadan seyretmeyi tercih ediyorum, öbür türlü TV'de atıl alanlar kalması pek hoşuma gitmiyor.

@Arkadaşlar,

2 ve 3'üncü sorum içinde yorum yapabilecek olan olursa sevinirim. Özellikle 2 benim için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 26 Ağustos 2012; 18:45:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinergul

Arkadaşlar merhaba ben dün ürünü teslim aldım ancak hiç görüntü gelmiyor. kırmızı led yanıyor kumandadan açtığımda kırmızı led sönüyor ama ekrande hiçbirşey gözükmüyor. Hatta bu durumun aynısını biri daha yaşamış videosunu koymuş benim durumumda aynı video'daki gibi...

https://vimeo.com/42861169

Yardımlarınızı bekliyorum.

cıhazın arızalı kardeşim boşuna uğraşma.aynısı başıma geldi çünki.hemen sancak bılgısayardan aldı ısen değiştir.sorun yaşamıyorsun,ilgili arkadaşlar..

• arkadaşlar ben de modlu yazılımlı bir tane r6s sipariş edeceğim fakat ip tv ile falan işim yok sadece hardiskimden bluray iso ve hsbs izleyeceğim o yüzden orjinal yazılım daha stabil çalışır diye tahmin ediyorum ? şu linkteki firmwareyi kürdan yöntemiyle yükleyeceğim doğrudur di mi?
    http://en.egreatworld.com/en/download-default-cid-25-page-1.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Arkadaşlar merhaba ben dün ürünü teslim aldım ancak hiç görüntü gelmiyor. kırmızı led yanıyor kumandadan açtığımda kırmızı led sönüyor ama ekrande hiçbirşey gözükmüyor. Hatta bu durumun aynısını biri daha yaşamış videosunu koymuş benim durumumda aynı video'daki gibi...

cıhazın arızalı kardeşim boşuna uğraşma.aynısı başıma geldi çünki.hemen sancak bılgısayardan aldı ısen değiştir.sorun yaşamıyorsun,ilgili arkadaşlar..

yazılım dosyasını usbye atın

son olarak cihazınıza restore kısmına kürdanı sokun sonra kürdanı bastırırken kumandanın power tuşuna basın ekranda update yazsı gelmezse cihaz arızalıdır.

NOT:EGREAT FİRMASI BAZEN YAZIL DOSYASINI ATMADAN CİHAZ ÜRETİYOR YADA BİOS DOSYASI ATMADAN ÜRETİYOR.

EĞER BİOS ATMADAN ELİNDE CİHAZ VARSA CİHAZI HEMEN SANCAK BİLGİSAYARDAN DEĞİŞTİRİNİZ!!!

• arkadaşlar bır konuda kesın karara vardım,sızınle paylaşayım..eagreat 3d ıso larda bıtrate değeri yuksek olan 40,000 ve uzeri değerlerde özelikle hareketli sahnelerde takılmalar yapıyor.avatarda böyleydi şimdi yeni cıkan ıntıkamcılar fılmının 41 gb versıyonunu ındırdım takılmalar oldu aynı fılmın 23 gb olanını bıtrate değere 25000 cıvarı olan bır fılım ve en ufak bır takılma yok.demekki bıtrate değerı yuksek olan fılımlerı ındırmıyeceğiz.bu avantajlı aslında hem hdd de yarı yarıya kazancımız olacak..
    filimlerde kalıtede bır düşüş varmı dersenız ben hıç hissetmedim aynı kalıte denebilir,en azından ben farketmedim epson tw 9000w projeksıyonda..
    bilginiz olsun dıye paylaşıyorum bıtrate değerı yuksek fılımlerı eagret takılmalar yapıyor,sanırım gucü yetmıyor..belkı yazılımla duzelir..bu arada en son yazılımı kulanıyorum..kolay gelsin.
  • quote:

arkadaşlar bır konuda kesın karara vardım,sızınle paylaşayım..eagreat 3d ıso larda bıtrate değeri yuksek olan 40,000 ve uzeri değerlerde özelikle hareketli sahnelerde takılmalar yapıyor.avatarda böyleydi şimdi yeni cıkan ıntıkamcılar fılmının 41 gb versıyonunu ındırdım takılmalar oldu aynı fılmın 23 gb olanını bıtrate değere 25000 cıvarı olan bır fılım ve en ufak bır takılma yok.demekki bıtrate değerı yuksek olan fılımlerı ındırmıyeceğiz.bu avantajlı aslında hem hdd de yarı yarıya kazancımız olacak..
    filimlerde kalıtede bır düşüş varmı dersenız ben hıç hissetmedim aynı kalıte denebilir,en azından ben farketmedim epson tw 9000w projeksıyonda..
    bilginiz olsun dıye paylaşıyorum bıtrate değerı yuksek fılımlerı eagret takılmalar yapıyor,sanırım gucü yetmıyor..belkı yazılımla duzelir..bu arada en son yazılımı kulanıyorum..kolay gelsin.

HDD'niz nedir ? E-sata, usb 2.0 usb 3.0 ?

• quote:

quote:

arkadaşlar bır konuda kesın karara vardım,sızınle paylaşayım..eagreat 3d ıso larda bıtrate değeri yuksek olan 40,000 ve uzeri değerlerde özelikle hareketli sahnelerde takılmalar yapıyor.avatarda böyleydi şimdi yeni cıkan ıntıkamcılar fılmının 41 gb versıyonunu ındırdım takılmalar oldu aynı fılmın 23 gb olanını bıtrate değere 25000 cıvarı olan bır fılım ve en ufak bır takılma yok.demekki bıtrate değerı yuksek olan fılımlerı ındırmıyeceğiz.bu avantajlı aslında hem hdd de yarı yarıya kazancımız olacak..

WD3,5" 2TB My Book Essential USB3.0 / USB2.0 Harici Disk dıskı hem 2,0 hemde 3,0 ile denedim değişen bir şey olmuyor.takılmalar seslerin kesilip gelmesi aynen devam ediyor.

• quote:

quote:

quote:

WD3,5" 2TB My Book Essential USB3.0 / USB2.0 Harici Disk dıskı hem 2,0 hemde 3,0 ile denedim değişen bir şey olmuyor.takılmalar seslerin kesilip gelmesi aynen devam ediyor.

bu sorun bendede var ses sisteminiz varmı sesi ses sistemine çözdürsek cihazın yükü azalırmı böyle olursa cihazı çöpe atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: greenland

merhaba,

Ben makineden bilgisayarıma bağlı bir hdd'ye erişmek istiyorum. Bunun için file manager içerisinden network adımına giriyorum. Oradan workgroup diye bir sekme çıkıyor onu işaretliyorum. Bilgisayarın şifresini soruyor, onu giriyorum ve pc ye bağlı tüm hdd ler görünüyor. Bu hdd'lerden bir tanesini seçip tıkladığımda tekrardan bir network kullanıcı kodu ve şifre istiyor. ancak başka bir şifre yok bende. Bir üst menude girdiğim şifreyi kullanıyorum ancak logon failed mesajı veiyor. Bu adımı nasıl aşacağız. Sonuç olarak bu makineden ağdaki bir bilgisayara erişip oradaki film dosyasını oynatmak mümkün mü?

Teşekkürler

bu makineden ağdaki bir bilgisayara erişip oradaki film dosyasını oynatmak mümkün.
    sanırım pc'nizde yetkilerle alakalı bir sıkıntı var.
    eğer win7 kullanıyorsanız , guest kullanıcısına yetki vermeniz gerekebilir.

Merhaba egreat r6s cihazım var aşağıdaki sorunun aynısını yaşıyorum bu cihazı almamın tek nedeni 3d iso filmler zaten m34a cihazım var cihaz bozukmu yoksa gerçekten her 3d iso filmi açmaya gücü yetmiyormu

quote:

arkadaşlar bır konuda kesın karara vardım,sızınle paylaşayım..eagreat 3d ıso larda bıtrate değeri yuksek olan 40,000 ve uzeri değerlerde özelikle hareketli sahnelerde takılmalar yapıyor.avatarda böyleydi şimdi yeni cıkan ıntıkamcılar fılmının 41 gb versıyonunu ındırdım takılmalar oldu aynı fılmın 23 gb olanını bıtrate değere 25000 cıvarı olan bır fılım ve en ufak bır takılma yok.demekki bıtrate değerı yuksek olan fılımlerı ındırmıyeceğiz.bu avantajlı aslında hem hdd de yarı yarıya kazancımız olacak.

http://forum.donanimhaber.com/m_57985294/mpage_29/tm.htm

• İyi de ISO dosyaları orjinalin aynısı değiller mi ? Bluray'lerde bir bitrate standardı olması lazım, yani 25 Mbit/s ISO film olmaz sanırım. Hlaf SBS filmden ISO yapmışlarsa onu bilmem tabi...
  • ek olarak işim gücüm yok 25 Mbit/s filmmi arayacağım bütün güzel filmlerde takılma var bu olay çok canımı sıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

İyi de ISO dosyaları orjinalin aynısı değiller mi ? Bluray'lerde bir bitrate standardı olması lazım, yani 25 Mbit/s ISO film olmaz sanırım. Hlaf SBS filmden ISO yapmışlarsa onu bilmem tabi...

Durum aynen böyle, bluray'de orjinal bitrate neyse ISO'da da o olmalı. Aksi takdirde o BR3D ISO değil çakma ISO'dur.

Ancak birde remux olayı var o farklı, Video'ya dokunmadan, gereksiz sesleri, ekstraları vs çıkarıp ISO boyutu küçültülebiliyor. Ama onda da video aynı video olduğu için bitrate aynı olur.

Kısacası eğer 40 mbs'lik dosyada takılma yapıyorsa bu cihazı almanın gerçekten bir anlamı yok. Bende birkaç gündür inceliyordum ve umutluydum halbuki :/
  • bazı arkadaşlar izleyebildiklerini söylüyor ya bizlerin cihazı bozuk yada ses sistemleri var ve sesi cihaz çözmediği için daha az zorlanıyor ve takılmıyor
  • R6s gerçektende alınmaya değer bir alet değil. Şuanki aklım olsa kesinlikle almazdım, video oynatma probleminin yanı sıra modlu yazılım sonrası sapıtmalar hiç düzelmedi. Kendi kendine durduk yere restart atmalar hd tv kanallarının çalışmaması, menülerinin yavaşlığı ve başka nedenler. Hakikaten çok araştırarak aldığım en dandik cihazlardan biri oldu. Bu saatten sonra alacak olan varsa hiç bulaşmasın htpc kurun veya daha iyisini bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

quote:

yazılım dosyasını usbye atın

son olarak cihazınıza restore kısmına kürdanı sokun sonra kürdanı bastırırken kumandanın power tuşuna basın ekranda update yazsı gelmezse cihaz arızalıdır.

NOT:EGREAT FİRMASI BAZEN YAZIL DOSYASINI ATMADAN CİHAZ ÜRETİYOR YADA BİOS DOSYASI ATMADAN ÜRETİYOR.

EĞER BİOS ATMADAN ELİNDE CİHAZ VARSA CİHAZI HEMEN SANCAK BİLGİSAYARDAN DEĞİŞTİRİNİZ!!!

Dediginizi onceden yapmıstım kitapcıgında firmware update kısmında yazıyordu. Ama bir ise yaramadı. Urunu indirdik.com aracılıgı ile sancak bilgisayardan almıstım. Dun kendilerine kargoladım. Umarım en kısa surede yenisini gpnderirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3D isolardaki takılmalar beni de bir nebze soğuttu bu cihazdan. Sonuçta beni en çok etkileyen özelliği 3D isoları oynatmasıydı...
  • Ben R6S ve WD 2.5 Usb 3.0 ile hiç takılma yaşamadım. Sizin Hdd lerinizde bir anormallik olabilir.

Ext3 olarak formatlayıp öyle bir deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.