Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: persi_ali

kullanan ve bilgili arkadaşlara bir sorum var.

Bazı filmler de alt ve üst de siyah bant oluyor . Bu cihaz ile tam ekran yapıyor mu işlemci ile ? Zoom özelliğinden bahsetmiyorum.Upscale ile işlemci yapar bu işi .

Menü tuşundan custom zoom u seçerek yanlardan görüntü kaybı yaşayarak ekrana sığdırmak mümkün.
  • @buyukbang sen olmasan ben gibi bir çok kişi bu Bast castle yazılımından haberi olmazdı bizi haberder edip paylaştıgın için tşk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

...
    Bu arada büyük olasılıkla bugün Bast Castle V1.03'ün 3. test sürümü çıkacak. İkinci versiyon gayet stabildi zaten, muhtemelen yazılımcı yeni özellikler ekliyor. Bakalım neler gelecek. Yazılımcı bu versiyona bayağı özenerek çalışıyor.

Yeni test versiyonu çıktı. Yazılımcı daha önce rica ettiğim harici altyazının otomatik aktive edilmesini bu versiyona eklemiş sağolsun
    Eksikler birer birer tamamlanıyor. Bast castle yazılımcısı cihazları satan firmaların yapmadığını yapıyor. Bu adam olmasa bu cihazlar adam olmazdı. Şu an onun sayesinde bence realtek 1086 işlemcili cihazlar Dune ve Popcorn'dan çok daha başarılı bir noktada. Üstelik 2, 3 kat daha ucuz fiyatlarda.

v1.03 NB (uncompleted, for internal tests only) 10/03/2013 rev: 003 {Saturn package 1186 only}

https://docs.google.com/file/d/0B-LtJclphOjoZkViZW5DblBLZEE/edit?usp=sharing

Nelerin yenilendiğine dair bir yazı falan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: eddy123

quote:

quote:

...
    Bu arada büyük olasılıkla bugün Bast Castle V1.03'ün 3. test sürümü çıkacak. İkinci versiyon gayet stabildi zaten, muhtemelen yazılımcı yeni özellikler ekliyor. Bakalım neler gelecek. Yazılımcı bu versiyona bayağı özenerek çalışıyor.

Yeni test versiyonu çıktı. Yazılımcı daha önce rica ettiğim harici altyazının otomatik aktive edilmesini bu versiyona eklemiş sağolsun
    Eksikler birer birer tamamlanıyor. Bast castle yazılımcısı cihazları satan firmaların yapmadığını yapıyor. Bu adam olmasa bu cihazlar adam olmazdı. Şu an onun sayesinde bence realtek 1086 işlemcili cihazlar Dune ve Popcorn'dan çok daha başarılı bir noktada. Üstelik 2, 3 kat daha ucuz fiyatlarda.

v1.03 NB (uncompleted, for internal tests only) 10/03/2013 rev: 003 {Saturn package 1186 only}

https://docs.google.com/file/d/0B-LtJclphOjoZkViZW5DblBLZEE/edit?usp=sharing

Nelerin yenilendiğine dair bir yazı falan var mı?

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fcode.google.com%2Fp%2Fbast-castle%2Fwiki%2FNightlyBuilds

• Bast Castle kurduğumda görüntü alamıyorum yukarı da da yazdım. Farklı bir işlem mi var yüklerken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush

quote:

Orijinalden alıntı: ozkaplans

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar baya bi sayfa olmuş. açıkca söylemek gerekirse araştıracak pek zamanım da yok. bu alet için son güncelleme versiyonu nedir? nerden bulurum nasıl uygularım? yardımcı olabilir misiniz?

Dosyayı buyukbang kullanıcı isimli arkadaş sundu teşekkürler ona. En stabil battle_castle modlu sürümü;

https://docs.google.com/file/d/0B-LtJclphOjoMGVYX2FuS2ZRcVU/edit?usp=sharing

Arkadaşlar bu ne iğrenç bir arayüzdür. cidden bu son versiyon mu? türkçe dil seçeneği bile yok. hakkaten bu yazılımdan mı kullanıyorsunuz siz r6s yi? 1 yıldır sorunsuz kullandığım cihazda ilk defa ve ardarda USB 3.0 harddiski sürekli güvenli olmayan hdd çıkarması deyip reset atıyordu cihaz. güncelleyim dedim hepten bu iğrenç arayüz çıktı karşıma. eski versiyona mı döneyim bir önceki de bu şekilde mi acaba?

Ben bir önceki CS modlu Battle_Castle sürümünü kullanıyorum, yanılmıyorsam 1.0.2 idi. O linkte bulunan 1.0.3 versiyonu bildiğim kadarıyla beta ve ben yüklemedim. 1.0.2 de arayüz normal ve orjinal yazılıma göre çok büyük bir hız farkı var, Türkçe dil desteği var ve altyazı seçeneklerini kalıcı olarak kişiselleştirebiliyorsunuz, her film için tekrar tekrar ayar çekmenize gerek yok. Kısacası her yönden orjinal yazılımdan çok çok başarılı, yapandan Allah razı olsun.

207 mb lık bir önceki sürümü kurdum yalnız Türkçe dil seçeneği pause ve ileri geri sarmalarda direk defaulta geçiyor. Bir de arada güvenli olmayan HDD çıkarılması deyip reset atıyor cihaz. Fişten söküp tekrar takınca bu hatayı vermedi bu kez. Neden kaynaklanıyor olabilir bu hata?

Iso felan oynatmıyorum. IP tv de kullanmıyorum. En temel oynatıcı işlevini bile sorunsuz yapamıyorsa bu cihaz gidip 80 liralık ezcool mu alayım yani anlamadım ki?

En iyi sorunsuz güncelleme sürümü nedir şu an?

Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar baya bi sayfa olmuş. açıkca söylemek gerekirse araştıracak pek zamanım da yok. bu alet için son güncelleme versiyonu nedir? nerden bulurum nasıl uygularım? yardımcı olabilir misiniz?

Dosyayı buyukbang kullanıcı isimli arkadaş sundu teşekkürler ona. En stabil battle_castle modlu sürümü;

https://docs.google.com/file/d/0B-LtJclphOjoMGVYX2FuS2ZRcVU/edit?usp=sharing

Arkadaşlar bu ne iğrenç bir arayüzdür. cidden bu son versiyon mu? türkçe dil seçeneği bile yok. hakkaten bu yazılımdan mı kullanıyorsunuz siz r6s yi? 1 yıldır sorunsuz kullandığım cihazda ilk defa ve ardarda USB 3.0 harddiski sürekli güvenli olmayan hdd çıkarması deyip reset atıyordu cihaz. güncelleyim dedim hepten bu iğrenç arayüz çıktı karşıma. eski versiyona mı döneyim bir önceki de bu şekilde mi acaba?

Ben bir önceki CS modlu Battle_Castle sürümünü kullanıyorum, yanılmıyorsam 1.0.2 idi. O linkte bulunan 1.0.3 versiyonu bildiğim kadarıyla beta ve ben yüklemedim. 1.0.2 de arayüz normal ve orjinal yazılıma göre çok büyük bir hız farkı var, Türkçe dil desteği var ve altyazı seçeneklerini kalıcı olarak kişiselleştirebiliyorsunuz, her film için tekrar tekrar ayar çekmenize gerek yok. Kısacası her yönden orjinal yazılımdan çok çok başarılı, yapandan Allah razı olsun.

207 mb lık bir önceki sürümü kurdum yalnız Türkçe dil seçeneği pause ve ileri geri sarmalarda direk defaulta geçiyor. Bir de arada güvenli olmayan HDD çıkarılması deyip reset atıyor cihaz. Fişten söküp tekrar takınca bu hatayı vermedi bu kez. Neden kaynaklanıyor olabilir bu hata?

Iso felan oynatmıyorum. IP tv de kullanmıyorum. En temel oynatıcı işlevini bile sorunsuz yapamıyorsa bu cihaz gidip 80 liralık ezcool mu alayım yani anlamadım ki?

En iyi sorunsuz güncelleme sürümü nedir şu an?

Teşekkürler

Merhaba yaklaşık bir senedir cihazı kullanıyorum . Güvenli olmayan hdd cikarma , durup dururken kapanma ,takılma birçok şikayetim vardı. Başka cihazlar ararken Bast castle 2 sürümünü yükledim. İp tv yok benim ,için önemli değil. Ama makina harika oldu , takılma - kapanma - güvenli olmayan hdd cıkarma hepsi bitti. Kullanıcı arkadaşlara tavsiye ederim.

• iyi akşamlar herkese

Şu an için r6s'de kullanılabilir en güncel custom firmware nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercu71

quote:

Bazı filmler de alt ve üst de siyah bant oluyor . Bu cihaz ile tam ekran yapıyor mu işlemci ile ? Zoom özelliğinden bahsetmiyorum.Upscale ile işlemci yapar bu işi .

Menü tuşundan custom zoom u seçerek yanlardan görüntü kaybı yaşayarak ekrana sığdırmak mümkün.

işte sıkıntı orda Görüntü Kaybı . Yoksa Tv de var o zoom özelliği . Philipsin yaptığı çok güzel de işte bir tek tv sinde var bu özellik

• quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

iyi akşamlar herkese

Hocam arka sayfalara gerek yok bir kaç mesaj üste baksan görürsün cihazın en verimli firmwaresini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

iyi akşamlar herkese

Hocam arka sayfalara gerek yok bir kaç mesaj üste baksan görürsün cihazın en verimli firmwaresini.

kusura bakmayın ya. Dalgınlığıma verin :)
  • Battle castle yazılımını hiç beğenmedim bir çok yazılım yükledim cihaza tek farkı hızlı olması ama bir sürü dil seçeneği varken türkçe olmaması çok kötü ayrıca hava durumu ve ip tv bölümüde rusça web consolda rusça bence auron yazılımları daha iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinkk

Battle castle yazılımını hiç beğenmedim bir çok yazılım yükledim cihaza tek farkı hızlı olması ama bir sürü dil seçeneği varken türkçe olmaması çok kötü ayrıca hava durumu ve ip tv bölümüde rusça web consolda rusça bence auron yazılımları daha iyi..

Bast Castle çoklu dil desteğine sahip. İngilizce bilen ve vakti olan bir arkadaşımız tek bir dosyayı Türkçe'ye çevirip yazara gönderirse yazar hemen ekler. Diğer diller bu şekilde ekleniyor. Benim maalesef vaktim olmadığı için bu işle uğraşamadım ama gönüllü varsa nasıl yapacağı konusunda yardımcı olurum.
  • quote:

@buyukbang sen olmasan ben gibi bir çok kişi bu Bast castle yazılımından haberi olmazdı bizi haberder edip paylaştıgın için tşk ederim.

katılıyorum...ben halla Bast castle ılk versiyonunu kulanıyorum..bana yetıyor..
  • quote:

@buyukbang sen olmasan ben gibi bir çok kişi bu Bast castle yazılımından haberi olmazdı bizi haberder edip paylaştıgın için tşk ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: erdos113
    katılıyorum...ben halla Bast castle ılk versiyonunu kulanıyorum..bana yetıyor..

İşe yarayan birşeyler paylaşabilmişsem ne mutlu bana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seckinkk

Battle castle yazılımını hiç beğenmedim bir çok yazılım yükledim cihaza tek farkı hızlı olması ama bir sürü dil seçeneği varken türkçe olmaması çok kötü ayrıca hava durumu ve ip tv bölümüde rusça web consolda rusça bence auron yazılımları daha iyi..

Bast Castle çoklu dil desteğine sahip. İngilizce bilen ve vakti olan bir arkadaşımız tek bir dosyayı Türkçe'ye çevirip yazara gönderirse yazar hemen ekler. Diğer diller bu şekilde ekleniyor. Benim maalesef vaktim olmadığı için bu işle uğraşamadım ama gönüllü varsa nasıl yapacağı konusunda yardımcı olurum.

selam hocam,

eğer ki çok meşkatli değil ise, ve aciliyeti yok ise ben yapabilirim...

• quote:

Ben de Tr çeviri dosyası için gönüllüyüm.
  • Arkadaşlar bende Egreat R6S var, son dönemde gelen DUNE HD TV 303D ilgimi çekti, ben de sancak bilgisayarı aradım.

Sancak bilgisayar'a sorduğumda "e-great iyi bir cihazdır ama DUNE bu cihazların mercedes'idir, DUNE hardware ve yazılım olarak ayrıca görüntü ve ses kalitesi olarak daha iyidir " cevabını verdi. Peki ben soruyorum;
    Görüntü kalitesini bilemem ama ben sesi RAW olarak HDMI üzerinden gönderiyorum, yani DTS HD MA veya TRUE HD ses codeclerini benim ses sistemim çözüyor. Bu durumda bir cihaz diğerinden nasıl ses kalitesi olarak daha iyi olabilir?

Özetle; E-great R6S ile DUNE HD TV 303D arasında ses ve görüntü kalitesi anlamında kayda değer bir fark var mıdır? 250-300 TL üzerine para vermeye değer mi?

Saygılar...
  • quote:

quote:

quote:

Streching'ten bahsetmediğinizi varsayıyorum, çünkü herşeyi uzun basık gösterir.

Sanırım siz resim orantısını bozmamak için sağ ve solda ki görüntüden de fedakarlık yaparak siyah bandı kaybetmekten bahsediyorsunuz. Bu söylediğinizi benim bildiğim tüm media playerlar ve PC yazılımları zoom yaparak yapıyor, menüde farklı isimler yazması (Fit to screen, vs) bunu değiştirmez.

Ama dediğiniz gibi bir upscale yaparak bunu yapmakta tabii mümkün ama bunun için mutlaka çözünürlüğünde değişmesi gerekiyor. Yani TV'den baktığınızda 1080P (TV ayarınızın bu olduğunu varsayıyorum) değilde başka bir çözünürlüğe düşmesi lazım. Ama benim bildiğim bunu yapan bir cihaz ya da PC programı yok.

Egreat'te çoğu media player'da olan otomatik zoom özelliği yok. Dolayısıyla her film için ayrı ayrı zoom değerleri girmek zorunda kalıyoruz. Bast Castle yazılımcısından bu otomatik zoom özelliğini bir ara istemiştim ama sanırım istek listesi uzadığı için sıra gelmedi. Umarım bir gün bu özellik eklenir.

Tahminin doğru çıktı . Demek bu işi yapabilen sadece Philips Tv ler . Philips üst ve alt siyah bandı işlemci ile görüntüyü upscale yapıyor. Ve asla suratlar boylar uzamıyor. Görüntü de inanın kalite kaybı olmuyor . Adamlar yapmış. Ha Tv nin menusu ağırdı panel hızı yavaştı kalitesi düşüktü diye geri verdim yerine Sony hx850 aldım. Velhasıl kelam İnsan dev ekran Tv alıyor evine ama gelin görün çoğu film alt ve üsten siyah bant Eee ne anladım bu işten gitti tv panelinin yarısı Pi nin yaşamı tam otururken Tv ye , Hobit ve bir çok film bunun gibi alt ave üsten görüntüyü yiyor . Hakikaten kim bulduysa bu alt ve üst siyah bant olayını allah onu bildiği gibi yapsın

Bu konuyu biraz araştırmanızda fayda var görüntünün ekrana tam oturması sandığınız gibi değil
    bluray.com dan iki filmin bilgisi Aspect ratio oranlarına dikkat edin rip gruplarının bu işte herhangi bir müdahalesi olmaz olursada görüntü bozulur

Life of Pi

Resolution: 1080p
    Aspect ratio: 1.85:1
    Original aspect ratio: 1.85:1

The Hobbit: An Unexpected Journey 3D Blu-ray

Resolution: 1080p
    Aspect ratio: 2.40:1
    Original aspect ratio: 2.39:1

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=49811 
    http://en.wikipedia.org/wiki/Aspect_ratio_%28image%29

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 12 Mart 2013; 17:59:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1
    Ben de Tr çeviri dosyası için gönüllüyüm.

quote:

Orijinalden alıntı: badbora
    eğer ki çok meşkatli değil ise, ve aciliyeti yok ise ben yapabilirim...

Yazara mesaj attım arkadaşlar. Bugün yarın çevrilecek dosyanın son versiyonunu ondan alır sizinle paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.