Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rock3R_YsN

Selamlar, askerlik nedeniyle 6 aydır kullanmadığım Egreat R6s imi bugün tvye tekrar bağlayıp 5 dakika çalıştıktan sonra live tvde yeşil bir ekran görünüp cihaz kapandı. Şu anda açılmıyor, yeni yazılım ve fabrika ayarlarına çevirebilmek için boot edemiyorum.
    Cihaz kapalı iken kırmızı led yanıyor, açma tuşuna basıldıgında lcd panel üzerinde hiç bir ibare yanmıyor. Bu sorunun bir çözümü var mı ? Galiba Sancak Bilgisayar'a uğrayacağız :)
  • TRANCO UNTRABLE PACK SERİSİ

AURON EGREAT R6S 1.02 TRANCO UNTRABLE PACK V1.0 YAZILIMI ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE !!! ( BAST CASTLE + AURON ) (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DOSYASI DESTEĞİ YOKTUR) (26.01.2013)

DOSYA LİNKİ:http://forum.donanimhaber.com/m_70684720/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

TRANCO UNTRABLE PACK SERİSİ

AURON EGREAT R6S 1.02 TRANCO UNTRABLE PACK V1.0 YAZILIMI ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE !!! ( BAST CASTLE + AURON ) (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DOSYASI DESTEĞİ YOKTUR) (26.01.2013)

Yazılım için teşekkürler. Yazılımı biraz önce yükledim. Yalnız yazılımda eksiklik çok.

1- Altyazının yazı tipi CS de olduğu gibi değişmiyor (Arialblack vs.)

2- Altyazının rengi hala gri, tam beyaz değil ( Bu bastcastlenin hepsinde böyle)

3- İptv kanalları, youtube hd vs. çalışmıyor.

Artısı:
    - Yazılım tamamen Türkçe olmuş. İngilizce bilgisi olmayanlar için büyük bir artı bu da. Codecler değişmiş demişsiniz de ben farkına varamadım pek o konuda çok uzmanlığım yok bana görüntüsü aynı geldi. Paylaşımınız için, önerimi dikkate alıp yazılımı dosya.tc ye yüklediğiniz için teşekkür ederim. Ekibe iyi çalışmalar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy123 -- 28 Ocak 2013; 1:00:32 >

• quote:

quote:

Selamlar, askerlik nedeniyle 6 aydır kullanmadığım Egreat R6s imi bugün tvye tekrar bağlayıp 5 dakika çalıştıktan sonra live tvde yeşil bir ekran görünüp cihaz kapandı. Şu anda açılmıyor, yeni yazılım ve fabrika ayarlarına çevirebilmek için boot edemiyorum.
    Cihaz kapalı iken kırmızı led yanıyor, açma tuşuna basıldıgında lcd panel üzerinde hiç bir ibare yanmıyor. Bu sorunun bir çözümü var mı ? Galiba Sancak Bilgisayar'a uğrayacağız :)

Hiç açılmıyorsa (ışığı hep kırmızı kalıyorsa), kürdan yöntemiyle yazılım yükleme yapma şansınız da olmuyorsa bence en iyisi siz konuyu Sancak Bilgisayar'a telefon edip sorun.

• quote:

Sayın Miralay25,

Yazılımınızda hızlı ileri/geri kaydırmayı sağlıyan ve sağ ok/sol ok ile çıkan kaydırma barı var mı ? Yoksa Bast Castle gibi iptal mı edilmiş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: imtr

quote:

Sayın Miralay25,

Yazılımınızda hızlı ileri/geri kaydırmayı sağlıyan ve sağ ok/sol ok ile çıkan kaydırma barı var mı ? Yoksa Bast Castle gibi iptal mı edilmiş ?

Ben yazılımı denedim, bastcastle gibi iptal edilmiş. Ana yazılıma bağlı kalmışlar. Yazılım Türkçeleştirilip, codecler düzenlenmiş. Onun dışında bir değişiklik yok.

• o özellik geri gelirse süper olur
  • quote:

Selam linkler şu an çalışmıyor başka bir yere upload edebilirmisiniz ?
  • AURON 1186 CHİPSET 1.02 TRANCO UNTRABLE PACK V2.0 YAZILIM ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE !!! (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( BAST CASTLE + AURON ) (27.01.2013)

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

quote:

Hiç açılmıyorsa (ışığı hep kırmızı kalıyorsa), kürdan yöntemiyle yazılım yükleme yapma şansınız da olmuyorsa bence en iyisi siz konuyu Sancak Bilgisayar'a telefon edip sorun.

Büyük sabırsızlıkla beklediğiniz Yazılım hakkında yorumlarınızı alalım

• quote:

AURON 1186 CHİPSET 1.02 TRANCO UNTRABLE PACK V2.0 YAZILIM ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE !!! (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( BAST CASTLE + AURON ) (27.01.2013)

İyi günler. EGreat R6S de çalışır mı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunen -- 27 Ocak 2013; 19:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunen

quote:

AURON 1186 CHİPSET 1.02 TRANCO UNTRABLE PACK V2.0 YAZILIM ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE !!! (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( BAST CASTLE + AURON ) (27.01.2013)

tüm 1186 chipsetler içindir. r6s den tutun himediaya kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 27 Ocak 2013; 19:06:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunen

quote:

tüm 1186 chipsetler içindir. r6s den tutun himediaya kadar

Çok teşekkür ettim. İndirip deniyorum hemen...

• quote:

Yazılım için teşekkürler.
    İndirip deneyeceğim.
  • Onemli bir sorum var. Mac kullanicilari fullhd filmleri nasil kaydedip cihazda seyredebiliyor? Mac'in dosya formati bu cihazlarda desteklenmiyor. Ntfs formatlasak , bu sefer mac diske yazamiyor, sadece okuyabiliyor. Mac uzerine windows kurmak tek cozum mudur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claimangel

yazılımlar için çok teşekkürler, emeğinize sağlık, birşey sormak istemiştim, biraz önce "AURON EGREAT R6S 1.02 TRANCO UNTRABLE PACK V1.0" yazılımını yükledim r6s ime, burdaki iptv nasıl kullanılıyor, o sekmeyi seçtiğimde şöyle bir uyarı geliyor karşıma;

bu özelliği kullanabilmem için herhangi bir şart, ayar vs var mıdır?

iptv için herhangi bir şey ayarlamak gerekiyor mu, bende böyle bir hata veriyor, ne yapmak gerek ?

• Auron ekibi yazılımları için mediafirede klasör açtım.

tamamen kendi uploadım olmak üzere elimden geldiğince AURON ekibi yazılımlarını buraya upload edeceğim.
    Tüm cihazların yazılımları Ana kategoride ilgili klasörde bulunacaktır.

yazılımlara tarafımdan tarih eklenerek upload edilecektir. (ekip ilave edene kadar tarafımdan eklenecektir.)

Yukarıdaki linklere alternatif link olarak düşünebilirsiniz.

http://www.mediafire.com/auron-rfve

Faydalı olması dileği ile.
  • @Miralay25,

Size özelden de mesaj atmıştım, belki yoğunluktan bakmıyorsunuzdur diye, yeri olmamasına rağmen buraya da yazıyorum. Auron ekip olarak Android TV'lere da yazılım çalışması başlatmanız mümkün mü ? Bu cihazların üreticileri malesef doğru düzgün yazılım yapacak kapasitede değiller. Freaktab gibi sitelerdeki bazı arkadaşların amatörce çabalarıyla yazılım çıkıyor. Auron ekibi bunları rahatlıkla yapabilir. Komple yazılım olmasa da belki sadece düzgün kernel çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • Herkese merhaba,

Öncelikle Auron ekibinin dönmesine sevinenlerdenim, şuanda da sulh ortamı da sağlandığına göre herşey yolunda. Ben şuan bast-castle-cs yazılımını kullanıyorum. AURON un çıkarmış olduğu bu yazılımın üzerine yaptığı V1.02 yide denedim ama tekrar geri döndüm, menu kısmı çok hoşuma gitmediği için. Kendi fikrimce şuana kadar ki en hızlı, takılmasız ve tema olarak görsel olan yazılım bastcastle v1.02. Modlu olduüğu için de cs versiyonunu kullanıyorum. Fakat bu yazılımında bildiğiniz gibi birçok eksiği var. Daha önce auronun çıkarmış olduğu yazılımların bir çoğunu kullanmıştım. onlarda gayet güzel ekstra özellikler vardı. bu bastcastle v1.02+cs ile o özellikleri birleştirebilsek tadından yenmez sanırım (yapılabilir mi bilmiyorum). Bu doğrultuda istenen özellikler adı altında bir liste yapmak iyi olur diye düşündüm. sizinde katkılarınızla bu liste genişletilebilir tabi.. bu liste olayı auron ekibinin de işini kolaylaştırır diye düşünüyorum. bu yüzen ilk adımı atmak istidim. isteklerin yapılıp yapılamayacağı konusunda ciddi bir bilgim yok ama neden olmasın diyorum:)

1. daha önce auron yazılımlarında olan ac3, dts için tercih edilebilir detaylı ses ayarları. (ac3: lpmc, dts: raw... gibi seçilebiliyordu)
    2. bence yazılımın herkese hitap etmesi için HD4ALL sekmesi yazılımda bulunmalı ve futuboxı içermeli
    3. izleme sırasında, ileri geri sarma arama vs. gibi durumlarda arama çubuğunun gözükmesi
    4. "go to" tuşunun aktif olması
    5. font desteği (bence bastcastle daki default her şekilde iş görüyor ama farklı font isteyenlerde var)
    6. biraz gereksiz bir istek olacak ama, bastcatle da menu thumbnail olarak ayarlandığında yani klasörler resimli gözüktüğünde resim yatay çerçeveye sahip ama posterler genel olarak dikey orana sahip. o yüzden poster görünümünde çokta net gözükmüyor resimler. klasör çerçevesi daha önceki gibi dikey yapılırsa çok hoş olacağı kanaatindeyim.

bazı istekler gereksiz bulunabilir:) amaç bi yerden başlanması.. bu şekilde bir liste toparlaabilrsek ve üzerinden tik ata ata ilerlenebilir. bu durum bizim içinde auron ekibi içinde işleri kolaylaştırır sanırım.... umarım:)

not: @buyukbang: thumbgeni bi şekilde ayarladım, yeni templateler indirdim sonuç baya baya güzel oldu.. teşekkür etmek istedim. acaba bu görseli jpeg olarak kaydedip sadece açınca görmek yerine wd live de olduğu gibi klasöre girince kendiliğinden arka fonda belirmesi gibi bir durum olabilir mi?? olabilirse züper olur:) saygılar..

• herkeze hayırlı akşamlar yardımınızı istiyorum ustalar şöle söyleyeyim egreat r6s çinden sipariş ile yeni aldım hangi yazılımı yüklersem futubox kanallarını çalıştırırım birde şu ana kadar en sorunsuz ve stabil yazılım hangisi şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için allah razı olsun
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.