Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paladyum

not: @buyukbang: thumbgeni bi şekilde ayarladım, yeni templateler indirdim sonuç baya baya güzel oldu.. teşekkür etmek istedim. acaba bu görseli jpeg olarak kaydedip sadece açınca görmek yerine wd live de olduğu gibi klasöre girince kendiliğinden arka fonda belirmesi gibi bir durum olabilir mi?? olabilirse züper olur:) saygılar..

Sanırım bunun için yazılımcıların bir modifikasyon yapması gerekir. Olsa güzel olurdu.
  • Kısa bir sorum olacak, daha önce eminim sorulmuştur ama ilk sayfada göremedim.

R200S ile R6S arasındaki temel farklar nelerdir? Benim merak ettiğim birisi neden Bluray player alt kategorisinde iken diğeri NMT kısmında,
    sonuçta ikisi de NMT değil mi?
  • Sevgili Dostlar,

Hazır herkes istimini almış ortalık süt liman olmuşken ben de bir iki önerimi paylaşmak istedim :) Çoğunluk gibi Bast Castle 1.02 yazılımını kullanıyorum. Bunda gördüğüm tek rahatsız edici husus ise alt yazının varsayılan olarak kapalı gelmesi. Ufak bir nokta ama yine de önemli. İkinci husus için ise zannederim SDK lazım; o da şu anda pass through ile iki kanal olarak receiver'a gönderilen DTS - True HD seslerin, mümkünse yazılım ile codec sorunu çözülerek, doğrudan cihaz tarafından çözülebilmesi ve receiver'a bozulmadan 5+1 ya da 7+1 olarak gönderilmesi. Bu yapılabilirse harika olur. Son bir önerim ise, yine eğer mümkünse ve cihazımız da kaldırıyorsa, android'in son versiyonu olan 4.2.1 yüklenmesi.

Emeği geçen herkese teşekkürler, iyi çalışmalar.
  • 160 TL'ye Ebay'den aldım 2 hafta önce. Bugün elime geçti. Menulerdeki kasılmayı gördükten hemen sonra Bast Castle v1.02 kurdum. Şuan gayet güzel herşey. Burda bir iki kişi bahsetmiş; alet biraz ısınıyor ancak sorun teşkil edecek kadar bir durum çıkarmaz sanırım?

Wifi baglantısı da güzel alıyor, tplink modemden iki oda uzakta ve TV sehpası altında durmasına rağmen. Ancak çok haşır neşir olamadım internet ile ilgili. Neler yapılabiliyor bu konuda onu araştırıyorum şimdi.

Çok güzel, kompakt bir alet yapmışlar. Kumandası falan da çok kullanışlı. Uzun süre kullanılabilecek bir medya oynatıcı olmuş. Gayet başarılı.
  • İyi akşamlar herkese. Konuyu tesadüfen gördüm. Evimde PS51D550 3D tv var.
    Acaba bu ürünün videolardaki özellikle 3D görüntü performansı daha mı iyi tv nin kendi oynatıcısından?
    Televizyonumdan memnunum ama denemeye değer mi r6S?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pürlem -- 30 Ocak 2013; 17:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pürlem

İyi akşamlar herkese. Konuyu tesadüfen gördüm. Evimde PS51D550 3D tv var.
    Acaba bu ürünün videolardaki özellikle 3D görüntü performansı daha mı iyi tv nin kendi oynatıcısından?
    Televizyonumdan memnunum ama denemeye değer mi r6S?

Ürünün performansı değil söz konusu olan aslında, amaç 3D ISO oynatmak. TV'de Half-SBS denilen formattaki 3D filmler izlenebiliyor ama 3D bluray disklerin sıkıştırılmamış ISO dosyalarını TV'ler oynatamıyor. Haliyle 3D ISO dosyaları çok daha kaliteli görüntü ve sese sahip oldukları için olduğu için tercih ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 30 Ocak 2013; 20:52:01 >
  • 3d 1080p hdmı kabloları dikkatimi çekti bu kabloların normal hdmı kablolara göre görüntü açısından bir üstünlüğü varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

3d 1080p hdmı kabloları dikkatimi çekti bu kabloların normal hdmı kablolara göre görüntü açısından bir üstünlüğü varmıdır?

Bunlar aslında HDMI 1.4 kabloları, ancak lisans ücreti vermemek için bunun yerine "3D" yazıyorlar kablo üzerine. Teorik olarak, kalite farkı nedeniyle, daha yüksek hızda veri transferine izin veren kablolar bunlar. Farkı nerde ortaya çıkıyor derseniz, yüksek bit rate değeri olan orjinal blu ray da 3d iso dosyalarının oynatılmasında standart hdmi kabloların veri hızı düşük kalabiliyor.

edit: Arkadaşlar şu adreste konunun detaylarını anlatan Türkçe bir kaynaj buldum, dikkatinize sunuyorum:http://www.hdmikablo.com/Hdmi_Versiyon.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegeus -- 31 Ocak 2013; 11:51:43 >

• Selam arkadaşlar,

Çok anladığım konular değil bir çok terimi de bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

bu cihazla ilgili sorunlarım şunlar;

1. Bazı filmlerde takılmalar oluyor.
    2. Altyazıların türkçe karakterlerinde sorunlar yaşıyorum. (Altyazı dil kodunu türkçe seçmeme yapmama rağmen)
    3. 3d filmlerde çift altyazı sorununu çözemiyorum.
    4.Altyazıda senkron bozukluğu olduğunda hız ayarlaması yapamıyorum.
    5.Modlu yazılım gelmesine rağmen internet tv ve uygulamalarını tam kullanamıyorum. Ya dosyayı oynatamıyorum ya da log on falan diyor. şifreyi girmemi rağmen bu sorun çözülmüyor. Ve bu kısımlardaki menü dilini değiştiremiyorum.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Herkese selamlar

25.sayfadan beri okuyorum günlerdir ve çok şükür bitti. Birçok konuyu netleştirdim ancak hala kafa allak bullak.

HDMI ARC özelliği olan bir 3D TV'ye sahibim ve 3D çözebilen DTS HD, True HD özellikli bir AVR almak üzereyim. 2 TB Seagate Backup Plus HD'ye arşivliyorum 3D ISO filmlerimi.

R6S'yi Bast Castle + CS yazılım ile kullanarak DTS HD ses alabilip sorunsuz ve takılmadan 3D ISO filmleri izleyebilecek miyim? Menülü ya da menüsüz, altyazı ayarlı ya da ayarsız ve diğer ıvır zıvırlar umrumda değil. Tek isteğim HD ses alabilip takılmadan 3D ISO izlemek?

Teşekkürler

NOT: Sn. Sancak Bilgisayar, cihazın fiyatının yakın zamanda gene 200 TL civarına inme ihtimali var mı? Kampanya bekliyoruz

• Bu cihaza uyumlu dongle kullanan varsa aldığı yeri söylerse çoğu kullanıcı için iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Bu cihaza uyumlu dongle kullanan varsa aldığı yeri söylerse çoğu kullanıcı için iyi olacak.

http://www.gold.com.tr/U199882/Netmaster-Wn-150u-802-11n-150-300-Mbps-Usb-Adaptor

Bu cihazı ben r6s de kullanıyorum gayet güzel. Gold bilgisayarda şu an kampanya var ne alırsan al kargo bedava. Üstelik ürün 20 tl gibi cüzi bir ücret tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

TRANCO UNTRABLE PACK SERİSİ

AURON EGREAT R6S 1.02 TRANCO UNTRABLE PACK V1.0 YAZILIMI ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE !!! ( BAST CASTLE + AURON ) (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DOSYASI DESTEĞİ YOKTUR) (26.01.2013)

DOSYA LİNKİ:http://forum.donanimhaber.com/m_70684720/tm.htm

Selamlar,

Bast Castle 1.02 den bu yazilima gectim. usb 3.0 portundan harddiski gormez oldu. 1.02 ye geri dondum, hdd gormeye basladi

Hormetler

• selamın aleyküm herkeze hayırlı günler Bast Castle v1.02 CSv1.2.0 xLive CZ5.9 yazılımını kullanan veya bilgisi olan var mı şu ana kadar çıkmış en sorunsuz yazılımmı bu yazılımın link önceki sayfada paylaşılmış ama çalışmıyor.

elinde bu yazılım olan varsa upload yapabilirmi.

çalışmayan link aşağıda

İndirme Linki:
    http://www.mediafire.com/download.php?7ouu6rg91uoojc2

başka link bilen varsa söyleyebilirmi herkeze teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_Enes_TR -- 1 Şubat 2013; 15:25:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enes907

selamın aleyküm herkeze hayırlı günler Bast Castle v1.02 CSv1.2.0 xLive CZ5.9 yazılımını kullanan veya bilgisi olan var mı şu ana kadar çıkmış en sorunsuz yazılımmı bu yazılımın link önceki sayfada paylaşılmış ama çalışmıyor.

elinde bu yazılım olan varsa upload yapabilirmi.

çalışmayan link aşağıda

İndirme Linki:
    http://www.mediafire.com/download.php?7ouu6rg91uoojc2

başka link bilen varsa söyleyebilirmi herkeze teşekkürler.

tabiki.
    hatta daha iyisi var , Bast_Castle_v1.02_CSv1.2.1_xLiveCZ5.9
    hemen linki vereyim.

http://www.mediafire.com/?xin7r4q42k64b21

güle güle kullan arkadaşım.

• çok saolun teşekkür ederim yardımınız için

diyer yazılıma artısı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_Enes_TR -- 1 Şubat 2013; 16:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddy123

quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Bu cihaza uyumlu dongle kullanan varsa aldığı yeri söylerse çoğu kullanıcı için iyi olacak.

http://www.gold.com.tr/U199882/Netmaster-Wn-150u-802-11n-150-300-Mbps-Usb-Adaptor

Bu cihazı ben r6s de kullanıyorum gayet güzel. Gold bilgisayarda şu an kampanya var ne alırsan al kargo bedava. Üstelik ürün 20 tl gibi cüzi bir ücret tavsiye ederim.

Aynen oeste arkadaşın dediği gibi bende gold tan aldım canavar çalışıyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: enes907

çok saolun teşekkür ederim yardımınız için

diyer yazılıma artısı nedir

Change log:
    - request add Skin Mode.
    - change other icon/png

---

görsel eklenti yapılmış
    buglar temizlenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRakLeIoN

Herkese selamlar

25.sayfadan beri okuyorum günlerdir ve çok şükür bitti. Birçok konuyu netleştirdim ancak hala kafa allak bullak.

HDMI ARC özelliği olan bir 3D TV'ye sahibim ve 3D çözebilen DTS HD, True HD özellikli bir AVR almak üzereyim. 2 TB Seagate Backup Plus HD'ye arşivliyorum 3D ISO filmlerimi.

R6S'yi Bast Castle + CS yazılım ile kullanarak DTS HD ses alabilip sorunsuz ve takılmadan 3D ISO filmleri izleyebilecek miyim? Menülü ya da menüsüz, altyazı ayarlı ya da ayarsız ve diğer ıvır zıvırlar umrumda değil. Tek isteğim HD ses alabilip takılmadan 3D ISO izlemek?

Teşekkürler

NOT: Sn. Sancak Bilgisayar, cihazın fiyatının yakın zamanda gene 200 TL civarına inme ihtimali var mı? Kampanya bekliyoruz

DTS HD sesleri sorunsuz alırsınız. Ama TV de ARC özelliği olup olmaması birşey değiştirmez burada.

R6S ten çıkan HDMI kabloyu direk HD ses destekli AVR nizin HDMI girişlerinden bir tanesine takmanız yeterli zaten. AVR nin Hdmi çıkışı zaten TV nize gidiyor. Başka kablo veya bağlantıya gerek yok. Gayet basit.

Bastcastle la takılma olayı kalkmış durumda. BC harici tüm sürümlerde 3D.iso filmlerde HD ses+3D görüntü esnasında takılma sorunu yaşamıştım ama BC de bu sıkıntı yok sayılır.

Bu arada pek çok kişi dikkat etmemiştir ama Bastcastle da küçük bir handikap var. DTS HD sesler sorunsuz çalışıyor fakat True HD ler neden AVR ye PCM olarak gidiyor. Ama düzeltir sanırım bunu. Ufak bir sorun gibi. Zaten şahsen de sormuştum Ukrayna lı arkadaşa.

• saolun ilginiz için
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.